Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Selincim sen daha yeni evlisin, çocuk sahibi olmaya hemen karar vermişsin... Canım eşinle gez biraz, evliliğin tadını çıkar... :26:

only simile'cim bizde yeni evliyiz...
ben 6 aylık evliyim...
esrada 7 aylık....
bebiş çok seviyoruz dayanamıyoruz...

only simile'cim bizde yeni evliyiz...
ben 6 aylık evliyim...
esrada 7 aylık....
bebiş çok seviyoruz dayanamıyoruz...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, şok oldum yaaa..
Kızlar bende bebiş çok seviyorum ama 3 yıl bitti ancak karar verdik bebişe. Sizi tebrik mi etmem lazım acaba :) Hemen hazır hissetmişsiniz kendinizi...

Biz ilk yıllar kesinlikle düşünmüyorduk. Artık yavaş yavaş evde yalnızlık hissetmeye başlayınca bu eve bi bebiş lazım dedik. Benim açımdan zor bir karar oldu, düşünsene bir anda hayatın değişecek. Özgürlüğn kısıtlanacak...Özellikle annenin üzerine çok fazla sorumluluk binecek.

Neyse siz kolaylıkla aşmışsınız bunları, bravoo valla

bilmem bana erken gelmiyo hiç...:26:
hep genç yaşda erken anne olmak istemişimdir...
tabiiki sorumluluklarımız artıcak zaten bunların bilincindeyiz...hayırlısını versin rabbimm....

bilmem bana erken gelmiyo hiç...:26:
hep genç yaşda erken anne olmak istemişimdir...
tabiiki sorumluluklarımız artıcak zaten bunların bilincindeyiz...hayırlısını versin rabbimm....

Canım siz kendinizi hazır hissediyorsanız no problem

Hayırlısı olsun canım, ne isterseniz Allah onu nasip etsin

katılıyorum sana bizde 1,5 yıllık evliyiz gezdik tozduk evliliği rayına koyduk şimdide artık yavaş yavaş istiyoruz ben her evlilikte 1 sene kesinlikle durulması taraftarıyım bebişi bende çok severim ama o minik şey bir sürü şeylere engel oluyor bizde o gelmeden biz gezip tozalım dedik ama erken bebiş saibi olak istiyenlerede saygı duyuyorum ve helallllllllllll diyorum

günaydın nasılsınız hanımlar...
ben iyiyim çok şükür daha olmadım regl...
kasık ağrılarımda yok denicek kadar az...
sadece bacaklarım ağrıyo,sırtım,bide gögüslerim...halsizim ama yorgunlukdan olduğunu düşünüyorum...
bugün olmazsam test yapıcam...:26:

Günaydın canım,
herkes gibi bende senin hamile olduğuna inanıyorum. Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz.

Benimde mide bulantılarım yoğunlaşmaya başladı. Kahvaltı yapamadım, elma yedim tuzlu bişeyler yemeye çalıştım. Ama nafile, midem dönüp duruyor...:26:

inşallah canımm bakalım hayırlısı bugün günüm ya sanki gelicek zannediyorum...

mide bulantısıda çok zor bişey canım allah yardımcın olsun inşallah...
yoğurt iyi geliyomuş canım ye istersen bastırır belki mideni..:26:

Fıstıklar günaydın!!!Berrrem birtanem bence hamilesin sen. bak ben yarın o tarafa gelicem anneme istersen sana test alıp getireyim. bu arada bir şey söylücem.Bugün kalktım günlük pedde ufacık noktadan az büyük koyu bir leke var. bir de tuvalet kağıdıyla sildim şeffaf bir akıntı geldi içinde az pembelikler var. nedir acaba? dün gece çalışma yaptık onunla alakalı mı acaba

hoşgeldin özlemim
çok sağol tatlım alıcam bugün öğlende akşama yada sabah yapıcam inşallah size güzel müjde veririm canım...
kaç gün var canım senin regl gününe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…