Canım sabah kalkınca yap testi. İdrar daha yoğun oluyor. Birde idrarını biraz klozete yaptıktan sonra sonuna doğru kaba al ve testi yap
Berrem alet edevat varsa gir iki dk yap :)
Tamam tamam istemez
Şaka yapıyorum canım ama wc'de 2 dakikada yapardın yani
Neyse ben kaçıyorum öyleyse,görüşmek üzere kızlar..
evet canım yarın sabahdan yapıcam...Canım sabah kalkınca yap testi. İdrar daha yoğun oluyor. Birde idrarını biraz klozete yaptıktan sonra sonuna doğru kaba al ve testi yap
Kızlar bende çıkayım azcık evimle ilgileneyim. kocam boşayacak vallahişaka şaka çok sever o karısını ama ben kendime uyuz oluyorum evde olup hiç bir şey yapmayınca kocaman öpüyorum sizi..heee bir de bu akşam sultan sülüman başlıyor kaçırmayın..güzeldir bence :)
öptüüüüüüüüüüüüüm.....
canlarım hepinizi öpüyorum...
çok heycanlıyım dua edin...:18:
yarın sabah erken gelin...
canlarım hepinizi öpüyorum...
çok heycanlıyım dua edin...:18:
yarın sabah erken gelin...
günaydın kızlar...
dün akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim misafir vardı oturduk felan saat 21:00 olmuştu karnım çok ağırdı tarif edemiyeceğim batmalar oluyodu kasığımda neyse eve gittim dinlenmek için lavaboya bi gittim kahverengi akıntı gelmiş çok değil ama belli oluyo bende yapmadım test ama aradan 11 saat geçti devamı gelmedi bekliyorum ne olucak bende bilmiyorum kasıklarım sanki olucakmışım gibi ağrıyo...
Canım günaydın.
Benimde adet günümde 1-2 damla bişey gelmişti. Adet sancısı gibi sancı çekmiştim. Keşke yapsaydın canım. Aklında kalmazdı...
Biraz idrarını tut ve yap testi bence... Hadi canım...
Birde gebelik testlerini gitti gidiyordan alsana, 20 tane filan alıyosun ucuz oluyor..
regl oldum zannettim canım ben devamı gelmedi
gerçekten sanki olucak gibiyim kasıklarım öyle ağrıyo
Canım zaten regl belirtileri yaşarsınız diyor internet siteleri. Bende yaşamıştım, hele birde o kahverengi akıntı gelince oldum sandım. Devamı gelmedi.
Testi yapıcak mısın?
şimdi yapamam çünkü en az 5 saat gitmemen gerkiyo sanırım yani sabah gittiğim için yok şuanda...
eğer olmazsam yarın sabah artık erkenden kalktığım gibi yaparım...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
illa 5 saat olması şart değil cnım, sabah yaptın birde 11 de yaparsın işte yeter...
Valla bizde çok heyecanlıyız canım...
bide ayaklarım kasılıyo benim neden ki...:26:
Canım bak çok sters yapma lütfen. Şimdi işlerine odaklan.. Yazdıklarından bile gergin olduğun çok belli. Biraz rahatla... Müzik dinle iyi gelir...
Bu arada hangi dizileri izliyorsun?
Ben Öyle Bir Geçer Zamanki, Fatmagül ve Türkan ı izliyorum. Bu hafta yeni bölümü yoktu Öyle Bir Geçer Zamanki nin... :26:
tamam canım rahatım...
eşime hiç belli etmiyorum ama varya regl oldum dedim akşam üzüldü ama oda bana belli etmedi...
dizilerden bende öyle bir geçer zamanki onu hiç kaçırmamaya çalışıyorum...fatmagül ve türkanı denk gelirsem izliyorum...
geniş aile ve yahşi cazibede komik olduğu için denk gelirsem onlarıda izliyorum...
Canım ne zamandan beri bebek çalışması yapıyorsunuz?