- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr sohbetlerinize katılamıyorummm sürekli evde bi iş çıkıyooo malesefkiiiii işim bitmiyooo bitürlü sadece sigara içmeye oturunca muhabbetlerinizi okuyorum hemennn negüzel heycanlar konuşuluyo öleeeee bende çok hevesleniommmmmm
berreemmm hamişsin sen diim sana
hı hı malesefkii tatlımm eşimde bende maşşalahımız var:)inşallah canım...
ama sen sigara içiyomusun:26:
hı hı malesefkii tatlımm eşimde bende maşşalahımız var:)
aynen canım ama azalttım baya bi birden bırakmam çok zor oluyo ama inş gebe kalırsam tam bırakıcamsen bebek düşünüyosun canım bırakmalısın artık sigarayı...:26:
aynen canım ama azalttım baya bi birden bırakmam çok zor oluyo ama inş gebe kalırsam tam bırakıcam
25 yaşındayım canım. 7 aylık evliyizbırak canım bırak aklına onu getir içmezsin o zaman...
sen kaç yaşındaydın selinim..?ne kadarlık evliydin...
25 yaşındayım canım. 7 aylık evliyiz
hahayyyyyy aynen tatlımmm tezee gelinim bendee :) berrem sen şu testi yap biarada bi haber ver mutlaka sende hamişimde bu ay tam olsununutmuşum...
teze gelinn ve ayrıcada hamarat....
hahayyyyyy aynen tatlımmm tezee gelinim bendee :) berrem sen şu testi yap biarada bi haber ver mutlaka sende hamişimde bu ay tam olsun
valla az kaldı berre yaaaa zaman nasıl geçiooo:)hepimiz diyelm...ben,sen,özlem,elatuğba...az kalmışız kız...3 tane hamişimiz var...öpüyorum onları ve melekleri...
ayrıcada profilindeki resim çok hoş olmuşşş:78:
valla az kaldı berre yaaaa zaman nasıl geçiooo:)
sağol tatlımm benim fovori resmimmm kızım olursaa o patikden bulucak kesinn bayıldım:)
tatlımm benim daha çok çok var reglime:) ayın 23 24 gibi yumurtlama günlerim başlıyo yarın ama biz çalışmalara başladık bile bide bi site buldum çok hoşuma gitti ordan takip ediyorum herşeyimi ovulation.com advanced woman calender adı burası özel ajanda gibi regli günlerini yazıyosun takip çizelgesi yumurtlama tarihlerini gösterio düşük doğurganlık yüksek doğurganlık günlerini gelecek regli gününü hatda cinsiyet tercihi içinde ilişkiye girilme günlerini veriyo bakalım buay neolcakevet çook şirin bişey....
kaç günün kaldı canım...:26:
tatlımm benim daha çok çok var reglime:) ayın 23 24 gibi yumurtlama günlerim başlıyo yarın ama biz çalışmalara başladık bile bide bi site buldum çok hoşuma gitti ordan takip ediyorum herşeyimi ovulation.com advanced woman calender adı burası özel ajanda gibi regli günlerini yazıyosun takip çizelgesi yumurtlama tarihlerini gösterio düşük doğurganlık yüksek doğurganlık günlerini gelecek regli gününü hatda cinsiyet tercihi içinde ilişkiye girilme günlerini veriyo bakalım buay neolcak
evet buay rahat olmak zorundayım heray kendime ettiğim eziyet yeter çünkü hayırlısı neyse o olsun artıkkne güzel...
evet canım çok varmış daha...
ama bu ay daha rahat ol canım kafana takmamaya çalış...
hadi inşallah bu ay gelir bebiş...
evet buay rahat olmak zorundayım heray kendime ettiğim eziyet yeter çünkü hayırlısı neyse o olsun artıkk
umarımmmm canım benimmmm:97:evet canım hayırlısı biz ne kadar istesekde onun vakti ve zamanı var o vakit ne zaman gelirse o zaman gelicek bebişler ...inşallah fazla bekletmezler bizi...
Kızlar ben çıkayım artık..
Annemlerdeyim,eşim de gelecek şimdi yemek yiyeceğiz
Öpüyorum sizi,görüşmek üzere