Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

:emir_bebek:ooo smile kzıı büyütmüşün valla ne güzel olmuş o öyle tam sevilmelik pekte cici giyinmiş allah nazarlardan korusun canım,:nazar:,, ben iyiyim sağolasın canım aynı çalışmaya devam iş güç uğraşıyorum işte şükür bugünümüze :KK34:

slm kızlar bugün doktora gittim tahmini 25 günlük hamileyim anne adayım şu anda allah yardımcım olsun 3 ve 4 ay güzelcene bir sorun

olmadan atlatırım inş 18.10.2011 tekrar gideceğim kontrole

slm kızlar bugün doktora gittim tahmini 25 günlük hamileyim anne adayım şu anda allah yardımcım olsun 3 ve 4 ay güzelcene bir sorun

cnm çok sevindim darısı bizim başımıza. belirtilerin var mı cnm nasıl gidiyo Allahım kucana almayıda nasip etsin cnm

gülcan canım tebrik ederim çok sevindim...

smilem çok tatlı olmuş bebiş yaa yerim onu ben...
ben buralardayım artık giriyorum yasak masak dinlemiyorum ama siz yoksunuz ...:KK43:
ara sıra fırsat bulursan gel olurmu özlüyorum çok...:KK69:

özlemim senide çok özledim ya gelmiyosun hee çıkıp bigün evine gelcem artık...:KK55:

elacım Rabbim yardımcın olsun inşallah...Allah'a emanet olun bizi haberdar et unutma..

seastre canım sen nasılsın.?

hayatım naber kuzum..durumlar nasıl gelişme varmı..:KK69:

ben buralardayım artık giriyorum yasak masak dinlemiyorum ama siz yoksunuz ...:KK43:

özlemim senide çok özledim ya gelmiyosun hee çıkıp bigün evine gelcem artık...:KK55:

elacım Rabbim yardımcın olsun inşallah...Allah'a emanet olun bizi haberdar et unutma..

tatlım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah,, anne topiklerine dalıp biiz gelişmelerden haberdar etmeyi unutma emiii,, öpüyorum seni kocamannnn:KK54::KK54::KK54:

vcanımmmm ben burlardayım ama sen beni görmüyosun hiç,, bende yok bi gelişme canım bugünüme şükür allahım,,, bi muradına eremeyen sen ve ben kaldım sanırım ikimizde allahın izniyle ericez inşallah ,, :KK70:

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil..
Ne zaman? Bilmem!..
Yeter ki o kapıda durmayı bil.. !

'Mevlana'

HAYIRLI CUMALAR,,,,

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil..
Ne zaman? Bilmem!..
Yeter ki o kapıda durmayı bil.. !

'Mevlana'

HAYIRLI CUMALAR,,,,

Kızlar selammmmm....

Gülcan hamilesindir canım, ayy çok sevindim. Hadi hemen bize haber ver canım...

Elacım hayırlısı ile doğumun gerçekleşir inş. Minik bebişini sağlıkla kucağına alırsın... En kısa zamanda yaz bize..

Özlemcim seninde az kaldı canım. Doğum olursa mutlaka yaz buraya. Tamam mı? Herşey yolundadır umarım..

Berrecim sen naptın canım. Hiç sesin çıkmamış...

Hayatcım sende iyisindir?

Seastire sen nasılsın canım?

Kızlar benim minik kızım büyüyor yavaş yavaş, artık uykularımız azalmaya başladı. Kurban bayramından sonra çalışmaya başlıycam, ama hiç istemiyorum...

Size yeni bir resim gönderiyorum. Bu geçen haftaki halimiz:))

Canım maşallah:nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun..Ne kadar tatlı bir prenses olmuş öyle..
Keşke işe başlamasan.Biraz daha izin alma imkanın yok mu?
Az kaldı benimde yaa çok heyecan bastı.Beklemedeyiz şimdi.Her ağrı girince bu defa oluyor mu diyorum :)

Canım çok çok sevindim..Allah sorunsuz bir hamilelik döneminin ardından kucağına almayı da nasip eder inşallah.Darısı Berremin vee tüm isteyenlerin başına inşallah...

Kız cadı geliyorsun ama hep başka topiklerde takılıyorsun..Gel vallahi eve beklerimm..Ben de seni çok özledim..:KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
iyiyim cnm prensesinle sen nasılsın maşallah kızına çok tatlı Allahım nazarlardan korusun onu baya büyümüş Allahım bizlerede nasip eder inş bu kadar güzel ve tatlı bebişler tabi ilk önce hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin Nazar

Canım sağol...Sizinde minik kuzularınız olacak. sabırsızlıkla bekliyorum :)

:emir_bebek:ooo smile kzıı büyütmüşün valla ne güzel olmuş o öyle tam sevilmelik pekte cici giyinmiş allah nazarlardan korusun canım,:nazar:,, ben iyiyim sağolasın canım aynı çalışmaya devam iş güç uğraşıyorum işte şükür bugünümüze :KK34:

Sağol canım, büyüttük sayılır işte. Bütün günüm onunla geçiyor... Ama çok zevkli :)

Canımm çok çok tebrik ederim... Gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi...

Tatlım yaaaa, özledim bende seni. Gün içinde giremiyorum pek nete. Fırsat olmuyor...

Sen ne zaman doktora gidicen? Kistlerle ilgili bir değişiklik var mı?

Canım maşallah:nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun..Ne kadar tatlı bir prenses olmuş öyle..
Keşke işe başlamasan.Biraz daha izin alma imkanın yok mu?
Az kaldı benimde yaa çok heyecan bastı.Beklemedeyiz şimdi.Her ağrı girince bu defa oluyor mu diyorum :)

Canım çok çok sevindim..Allah sorunsuz bir hamilelik döneminin ardından kucağına almayı da nasip eder inşallah.Darısı Berremin vee tüm isteyenlerin başına inşallah...

Kız cadı geliyorsun ama hep başka topiklerde takılıyorsun..Gel vallahi eve beklerimm..Ben de seni çok özledim..:KK34::KK34::KK34:

Az kaldı seninde özlemcim. Allah kurtarsın ne diyim. İnşallah normal doğum yaparsın, ben yapamadım :KK43:

İsme karar verdiniz mi?

:KK52:bak karşılaştık canım benim...
ben iyiyim ne olsun kistlerim eridi en son gitiğimde yoktu şimdi çalışmalara devam ediyoruz ama üstünde pek durmuyorum kafama takmıyorum fazla eğer gelmezse bebiş bayramdan sonra kasım aralık gibi gidicem doktora..:KK31:

ee sen neler yapıyosun şuanda uyuyomu durucuk..:KK19:

:KK52:bak karşılaştık canım benim...
ben iyiyim ne olsun kistlerim eridi en son gitiğimde yoktu şimdi çalışmalara devam ediyoruz ama üstünde pek durmuyorum kafama takmıyorum fazla eğer gelmezse bebiş bayramdan sonra kasım aralık gibi gidicem doktora..:KK31:

ee sen neler yapıyosun şuanda uyuyomu durucuk..:KK19:

Canım benim...

Duru'm uyuyor. Az önce uyandı, altını temizleyip emzirdim, yine uyudu. Sallanan bir beşik aldık ve rahata erdim. Yoksa bütün gün kucağımda sallanmak istiyordu. Aklınızda olsun Kraft Dondyy hayat kurtarıyor :)

Akşam misafirlerim gelecek evi toparlıyordum, kek filan yapıcam.

Canım kistler eridi ise engel kalmadı demektir. Ciddeye al lütfen, düzenli çalışma yapmalısın unutma :)

Canım benim...

Duru'm uyuyor. Az önce uyandı, altını temizleyip emzirdim, yine uyudu. Sallanan bir beşik aldık ve rahata erdim. Yoksa bütün gün kucağımda sallanmak istiyordu. Aklınızda olsun Kraft Dondyy hayat kurtarıyor :)

Akşam misafirlerim gelecek evi toparlıyordum, kek filan yapıcam.

Canım kistler eridi ise engel kalmadı demektir. Ciddeye al lütfen, düzenli çalışma yapmalısın unutma :)

ayy yerim ben onu yaaa...
aklımda bulunssun tavsiye ederim bana daha çook var..
bayramdan sonra ciddiye alırım artıkın smilem..:):KK37: şaka tabiiki
alıyorum aslında canım:KK61:
çok özledim bi gün toplaşalım özlemin bebişi olmadan da uzun uzun sohpet edelim yaw.:KK61:

ayy yerim ben onu yaaa...
aklımda bulunssun tavsiye ederim bana daha çook var..
bayramdan sonra ciddiye alırım artıkın smilem..:):KK37: şaka tabiiki
alıyorum aslında canım:KK61:
çok özledim bi gün toplaşalım özlemin bebişi olmadan da uzun uzun sohpet edelim yaw.:KK61:

Keşke toplaşabilsek. Herkes bişeyler yazmış ama Selinden ses çıkmamış. Bir probem yoktur umarım...

Bu arada esradan da haber yok dimi

Keşke toplaşabilsek. Herkes bişeyler yazmış ama Selinden ses çıkmamış. Bir probem yoktur umarım...

Bu arada esradan da haber yok dimi

evet esradan haber yok canım...
selinden de yok mesaj attım ama cevap vermedi
esrada dönmedi çok merak ediyorum onuda..

Kızlar selammmmm....

Gülcan hamilesindir canım, ayy çok sevindim. Hadi hemen bize haber ver canım...

Elacım hayırlısı ile doğumun gerçekleşir inş. Minik bebişini sağlıkla kucağına alırsın... En kısa zamanda yaz bize..

Özlemcim seninde az kaldı canım. Doğum olursa mutlaka yaz buraya. Tamam mı? Herşey yolundadır umarım..

Berrecim sen naptın canım. Hiç sesin çıkmamış...

Hayatcım sende iyisindir?

Seastire sen nasılsın canım?

Kızlar benim minik kızım büyüyor yavaş yavaş, artık uykularımız azalmaya başladı. Kurban bayramından sonra çalışmaya başlıycam, ama hiç istemiyorum...

Size yeni bir resim gönderiyorum. Bu geçen haftaki halimiz:))

maşallah kocaman olmuş bebişin allah onu korusun cnm benim

X