Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

test yapıldı yeniden yine negatif arkadaşlar :KK43:((((

Canım hayırlısı olsun.İnşallah o günlerde gelicek.Hala regl olmadın sanırım.Doktora gittin mi peki?

üzülme canım olur inşallah bu ay bende de şimdi nasıl bakacam korkusu başladı ben çok gezip tozan biriyim nasıl eve bağımlı kalacam nasıl sabredecem diye korkuyorum herkeste benden korkuyor sn ele avuca sığmamayan birisin diyolar babam bile korkuyo düşün artık

Korkma kız minik kuzun her şeyi unutturur sana..

günaydın kıslar....:KK71:
özlemim bak sana yazayım beğendiğim bir kaç isim....
1.Bükre
2.berre
3.şevval
4.tuana

yina aklıma gelirse yazarım tatlışım..:KK61:

Hımmm..Teşekkür ederim bebişimm..Güzel isimlermiş.Bİ düşüneyim bakayım.

cnm ecrin ismi de güzel hemde kuran da geçiyor

Evet canım o da güzzel.

iyiyiz canım çok şükür kuzenim evleniyo oraya gidip geliyoruz bugün kına gecesi var cts düğün işte düğün yapıossss:KK66::KK66::KK66:

sen nasılsın:KK70:

Kız yine mii düğün..:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Canım hayırlısı olsun.İnşallah o günlerde gelicek.Hala regl olmadın sanırım.Doktora gittin mi peki?

Korkma kız minik kuzun her şeyi unutturur sana..

Hımmm..Teşekkür ederim bebişimm..Güzel isimlermiş.Bİ düşüneyim bakayım.

Evet canım o da güzzel.

Kız yine mii düğün..:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kendi doktoruma gitmedim bu sefer devlet hastanesine gittim gebelik testi istedi yaptırdım öğleden sonraya kaldığım için gösteremedim ama sonuç negatif randevu almaya çalışıyorum alamadım bi türlü hemen doluyo randevu bugünde denicem alamazsam kendi doktoruma gitcem cnm

kendi doktoruma gitmedim bu sefer devlet hastanesine gittim gebelik testi istedi yaptırdım öğleden sonraya kaldığım için gösteremedim ama sonuç negatif randevu almaya çalışıyorum alamadım bi türlü hemen doluyo randevu bugünde denicem alamazsam kendi doktoruma gitcem cnm

İhmal etme canım.Git doktoruna.

offf düğün demeyin artık banaaa:2:

Niye kız ne güzel işte :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

kızlar doğumuma çok az kaldı artık annemlere gidiyorum doğum yaptıktan sonra inşallah yazarım hepinizi öpüyorum şimdi tekim ama bi dahaki yazımı çift olarak yazacam benim için dua edin

bir müminin diğer bir mümine arkasından ettiği duayı allahım kabul edermiş hem eden kişi hemde edilen kişinin duaları makbul olurmuş ben sizler için edeceğim sizde bana edin

kızlar doğumuma çok az kaldı artık annemlere gidiyorum doğum yaptıktan sonra inşallah yazarım hepinizi öpüyorum şimdi tekim ama bi dahaki yazımı çift olarak yazacam benim için dua edin

bir müminin diğer bir mümine arkasından ettiği duayı allahım kabul edermiş hem eden kişi hemde edilen kişinin duaları makbul olurmuş ben sizler için edeceğim sizde bana edin

hayırlı doğumlar cnm Allahım kolay ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin en kısa zamanda görüşmek üzere

Canıımmmm..Allah en güzel en hayırlı şekilde kurtarsın inşallah sizi..Allah yardımcın olsun..Geri geldiğinde belki ben de çift olurum :)))

Slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz

bu ay size süprizim var kızlar ::::)))))))))))))))))):KK49:49:

Kızlar selammmmm....

Gülcan hamilesindir canım, ayy çok sevindim. Hadi hemen bize haber ver canım...

Elacım hayırlısı ile doğumun gerçekleşir inş. Minik bebişini sağlıkla kucağına alırsın... En kısa zamanda yaz bize..

Özlemcim seninde az kaldı canım. Doğum olursa mutlaka yaz buraya. Tamam mı? Herşey yolundadır umarım..

Berrecim sen naptın canım. Hiç sesin çıkmamış...

Hayatcım sende iyisindir?

Seastire sen nasılsın canım?

Kızlar benim minik kızım büyüyor yavaş yavaş, artık uykularımız azalmaya başladı. Kurban bayramından sonra çalışmaya başlıycam, ama hiç istemiyorum...

Size yeni bir resim gönderiyorum. Bu geçen haftaki halimiz:))

Eklentiler

• $Durummm.jpg
    $Durummm.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar selammmmm....

Gülcan hamilesindir canım, ayy çok sevindim. Hadi hemen bize haber ver canım...

Elacım hayırlısı ile doğumun gerçekleşir inş. Minik bebişini sağlıkla kucağına alırsın... En kısa zamanda yaz bize..

Özlemcim seninde az kaldı canım. Doğum olursa mutlaka yaz buraya. Tamam mı? Herşey yolundadır umarım..

Berrecim sen naptın canım. Hiç sesin çıkmamış...

Hayatcım sende iyisindir?

Seastire sen nasılsın canım?

Kızlar benim minik kızım büyüyor yavaş yavaş, artık uykularımız azalmaya başladı. Kurban bayramından sonra çalışmaya başlıycam, ama hiç istemiyorum...

Size yeni bir resim gönderiyorum. Bu geçen haftaki halimiz:))

iyiyim cnm prensesinle sen nasılsın maşallah kızına çok tatlı Allahım nazarlardan korusun onu baya büyümüş Allahım bizlerede nasip eder inş bu kadar güzel ve tatlı bebişler tabi ilk önce hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin Nazar

X