- 20 Aralık 2010
- 806
- 0
Kızlar selam herkese..
Uzun zamandır yazamadım size. Misafirlerim oldu hep, vakit bulamadım...Umarım herkes iyidir.
Biz iyiyiz. Kızım büyüyor işte, cumartesi günü 1. ay kontrolüne gittik, 3700 gr 53 cm olmuş. 1 ayda 1300 gr almış, 4,5 cm uzamış. Oldukça iyi dedi doktorumuz. Böyle giderse bir daha ki ay yaşıtlarını yakalarmış :)
Bütün gün onunla uğraşıyorum. 10 dk görmesem çok özlüyorum. Nasıl işe başlıycam bilmiyorum valla... Çok zor olacak benim için...
Berrecim siz kasımda çalışma yapmayacakmıydınız? Regl oldun mu bari? Ben mi yanlış hatırlıyorum???
Özlemcim, Elacım hamilelik nasıl gidiyor? Doğum tarihleri ne zaman? Bakın acil bişeyler olursa mutlaka yazın buraya... Hatta telefon numaralarımızı özelden gönderelim de haberleşelim...
Gülcancım sen nasılsın? Regl tarihin ne zaman?
Hayatcım sen nasılsın? Yalnız takılıyorsun buralarda galiba. Kimseler pek uğramıyor artık topiğe...
Zekiyecim üzülme canım. Bu ilk denemeydi galiba. Hadi hayırlısı bir dahaki aya inş...
maşallah sen büyüttün sıra bizde benimki özellikle iyice yaklaştı bugün doğum iznine ayrıldım inşallah hayırlısıyla kurtulurum tabi cümleyle benim uykum çok iyi maşallah öğlen 2 saat bi uyuyuyorum akşamda yatınca rahat uyuyorum gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum ve gece daha çok kasılma oluyor ama yinede rahatım çok şükür yaaaa dün kendimi çok kötü hissettim dana gibi oldum sınıfımda kukla sahnesini kuruyordum sonra dengemi sağlayamadım arka tarafa yuvarlandım yaaaa kuzum öğrencimin biri gelip hemen koluma girdi kuzum 6 yaşında çok üzüldüm kendimi dana giibi hissediyorum aynı nohut yutmuş solucan gibiyim