Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hayırlısı olsun inşallah.Haber ver sonucunu bize.

seastire canım merakla bekliyorum muhakkak haber ver bizede inşallah vardır ..
benimde günüm geçiyor bugün 5.gün geçeli ama kendim test yaptım negatif çıktı bekliyorum o yüzden kan testi yaptırmıcam..

Berreemm neden söylemedin bakayım bana..Küstüm.

slm berre inş hamilesindir cnm

seastire inş sende hamilesindir

kızlar nasılsınız görüşmeyeli neler yapıyorsun canlarım sizleri çook özledim

İyiyiz gülcancım sen nasılsın?

berre aşk olsun burdasın ve bi slm yok yani bende küstüm sana,,

özlem tatlım naber nasılsın bakim ,,

gülcancım ben haftanın 5 günü burdayım ama sen beni görmüyon ,, sen nasılsn,,

Son düzenleme:
Allah iyilik versin. Aynı devam ediyor diyorsun yani. Evdekiler nasıl.Var mı ablanda bir gelişme?

sağol canım ablamda bi gelişme yok geçen hafta iş yerinde ablamın bi arkadaşı gelmiş işte benim bi tanıdığım var seni beğenmiş seninle tanışmak istiyo demiş ablamda demiş tamm tanışalım ayak üstü biriyle tanışmış nasılsın iyimisin bu kadar akşam bunu söylediğinde nasıl mutlu oldum anlatamam ama ne yazık ki kısa sürdü mutluluğum bi daha çocuk geri dönmedi neden bilmiyorum hem uzun zamandır takip ediyosun beğeniyosun hemde bi kere tanışıp buırakıyosun anlayacağın ablam için hala dua ediyorum,,

öte yandan sevdiğim annesine babasına ailesine beni söylemiş herkes biliyo mutlu olmam gerekirken ben tuhaf bi şekilde ama ablam o nolucak diye düşünüyorum ya alt tarafı aramızda bir yaş var ama bu düşünceden kurtulamıyorum işte sanki ondan önce sözlenirsem yada evlenirsem o üzülecek gibi hissediyorum benim mutlu olduğum için sevinir am milllett o zaman hadi sen ne zaman evlenceksin falan derse canı sıkılır diye üzülüyorum ,,allah sonunu hayır etsin,,, dualrımı kacul etsin,,,

annemde bizim mürvetimizi görmeyi o kadar istiyor o kadar özeniyor ki birinin kızı sözlenmiş yada şunun torunu olmuş diyince gözleri parlıyo resmen,, allahım en hayırlı zamanda benim ve ablamın mürvetini göstersin torunlarını sevdirmeyi nasip etsin inşallah,,,

ooohhh sonunda birilerini anlatıp rahatladım ,,,

özlemim...
gülcanım ve hayatım küsmeyin bana yaaa...
zaten çok duygusalım ağlarım hee

slm kızlar negatif çıktııı nasip deilmiş çok istiyodum ama olmadııı berrecim inş sen hamilesindir cnm Allahım bebek isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bi hamilelik ve hayırlı bi bebek verir inş öpüyorum hepinizi cnmmm

Canım her şey nasip kısmet işi. kimin önce evlenmesi vs. nasipse o önden gider.bence ablan üzülmez.

özlemim...
gülcanım ve hayatım küsmeyin bana yaaa...
zaten çok duygusalım ağlarım hee

Yaa küser miyiz sana hiç.Bakma sen bana. neden duygusalsın bakayım?

Canım hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah.

hayırlısı olsun canım allahım isteyen herkese verir inşallah

berre regl oldun mu acaba hamiş misin cnm

hayat denk gelmiyoz seninle topikte cnm

merry sen nasılısın

seastire sen nasılsın cnm üzülme cnm hayırlısı artık bebişlerimiz inş en yakın zamanda gelirler kızlar

ben de iyiyim kızlar aynı hayat devam ediyor işte ev ve iş arasında

smile arada giriyordu bu yakında girmedi nasıl acaba bebiş nasıl merak ediyom haberi olan var mı msnde konuşan ya da

Son düzenleme:
Kızlar selam herkese..

Uzun zamandır yazamadım size. Misafirlerim oldu hep, vakit bulamadım...Umarım herkes iyidir.

Biz iyiyiz. Kızım büyüyor işte, cumartesi günü 1. ay kontrolüne gittik, 3700 gr 53 cm olmuş. 1 ayda 1300 gr almış, 4,5 cm uzamış. Oldukça iyi dedi doktorumuz. Böyle giderse bir daha ki ay yaşıtlarını yakalarmış :)

Bütün gün onunla uğraşıyorum. 10 dk görmesem çok özlüyorum. Nasıl işe başlıycam bilmiyorum valla... Çok zor olacak benim için...

Berrecim siz kasımda çalışma yapmayacakmıydınız? Regl oldun mu bari? Ben mi yanlış hatırlıyorum???

Özlemcim, Elacım hamilelik nasıl gidiyor? Doğum tarihleri ne zaman? Bakın acil bişeyler olursa mutlaka yazın buraya... Hatta telefon numaralarımızı özelden gönderelim de haberleşelim...

Gülcancım sen nasılsın? Regl tarihin ne zaman?

Hayatcım sen nasılsın? Yalnız takılıyorsun buralarda galiba. Kimseler pek uğramıyor artık topiğe...

Zekiyecim üzülme canım. Bu ilk denemeydi galiba. Hadi hayırlısı bir dahaki aya inş...

slm sevindim iyi olmana cnm

benim regl geçen ay 29 da oldum bu ay zaten doğru düzgün çalışma olmadı bu ay umut yok yani yumurtlama dönemimi kaçırdım birde

herkese selm kızlar saolun. ya biz korunuyoduk doktorda test isteyince bende meraklandım inş patlak vermiştirde hamileyimdir dedim ama olmadı.hala hasta da olmadım 13ünde olmam gerekiyodu 15. inde korunmasız bi ilişkimiz oldu kızlar eğer gebelik olursa bu ilişkiden kaç gün sonra kanda belli olur bilginiz varmı? smilecim maaşallah bebeğine kilosu felan çok ii dün annemele halamada gösterdim küçük prenses duruyu çok beğendiler Alaah nazarlardan korusun diyolar hepinizi öpüyorum kızlar

haftayada teyzem doğum yapıyo cuma günü çok heyecanlıyım Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde gelir inş toprak bebeğimiz. benden sonra evlendi teyzem ama benden önce anne oldu demekki benim daha zamanım var zamanı gelmedi

Canım benim maşallah..Kocaman olmuş.İyi bakıyorsun 'Duru'cuğumuza Allah nazarlardan korusun. Mevlüt yaptınız mı?
Yavaş yavaş yatma ve uyku problemleri başladı.onun dışında iyi gidiyor çok şükür.yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu. Bir de merak ediyorum acaba çatı muayenesi de yapar mı? Şimdilik normal olarak gözüktüğü için doğum tarihi net değil. Bir gelişme olursa yazarım.

İyiyim canım sen nasılsın?

Canım bence o ilişkiden hamile kalma ihtimalin düşük ama Allah bilir yine de. Eğer o ilişkiden hamile kalmış olsan snıyorum 10 15 günden önce belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…