Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

maşallah sen büyüttün sıra bizde benimki özellikle iyice yaklaştı bugün doğum iznine ayrıldım inşallah hayırlısıyla kurtulurum tabi cümleyle benim uykum çok iyi maşallah öğlen 2 saat bi uyuyuyorum akşamda yatınca rahat uyuyorum gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum ve gece daha çok kasılma oluyor ama yinede rahatım çok şükür yaaaa dün kendimi çok kötü hissettim dana gibi oldum sınıfımda kukla sahnesini kuruyordum sonra dengemi sağlayamadım arka tarafa yuvarlandım yaaaa kuzum öğrencimin biri gelip hemen koluma girdi kuzum 6 yaşında çok üzüldüm kendimi dana giibi hissediyorum aynı nohut yutmuş solucan gibiyim

Allah iyiliğini versin nohut yutmuş solucanım benim :))

berree napıyon canım hiç girmez oldun ben takip edemedim msn de açmamıştım ben hayırdır neden giremiyorsun sen?

günaydın kızlar iyisinizdir inşallah..
kaç günden beri giricem vakit bulamıyorum evde iş yerindede nette sorun vardı 3 gün netsiz kaldım..
smilem maşallah kocaman olmuş Duru'muz..
sen doğru hatırlıyosun smilem kasım ayı gibi düşünüyodum ama doktora kasım da gidicem bu zaman zarfındada korunmasız olucakdı
ama olmadı nasip değilmiş regl oldum hayırlısı böyleymiş..
artık üzülmüyorum takmıyorum kafama zaten..
sen nasılsın smilem ..?
nohut yutmuş solucan iyiymiş elacım yaa
özlemim öpüyorum sen bana küsmezsin bilirim hemşerim...bu arada bebeğin adı belli oldumu özlem'cim
seastre canım nasılsın ? hayırlısı değilmiş bu ay demekki takma kafana olurmu..
hayatım yanlız prenses topik sana emanet heee biz yine arada geliyoruz bak.
gülcan sen nasılsın canım..?

selini ve esra'yı çok merak ediyorum hiç haber alamadık..:44:

arada gelip yazın kızlar toplaşık konuşamasakda kopmayalım öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

iyiym cnm saol sen nasılsın takmamaya çalışıyorum cnm sende inş en yakın zamanda hamile kalırsın cnm öptüm tatlım kendine çok ii bak

he he doğru değilmi aynada bakıyorum aynı öyleyim sanki he he

Canım her şeyin hayırlısıı olsun inşallah. Küsmem tabi ki deeeeeeee. İsim net belli değil daha dicem kızıcaksınızz :76: Ama büyük ihtimalle Nil olcak.Ya da Eda

Canım her şeyin hayırlısıı olsun inşallah. Küsmem tabi ki deeeeeeee. İsim net belli değil daha dicem kızıcaksınızz :76: Ama büyük ihtimalle Nil olcak.Ya da Eda

canım benim...amin inşallah
aa çok güzel ikiside özlemim ela daha hoş ama..

Son düzenleme:
:82::82: Kız bir kerede heh bu deee Leyla'dan da soğuttun beni Ama olsun demekki beni seviyorsun en güzeli olsun istiyorsun..teşekkür ederiz

dimem benn...:89:
en güzeli olsun istiyorum çünkümm...
rica ederim kuzum teyzelik görevim...
ben bi ara fırsat bulursam buraya beğendiğim kız isimlerini yazayım...:82:
öpüyorum isimsiz kuzumla seni...:76:

günaydın güzel bayanlar nasılsınız ? ben hala regli olmadım bugün doktora gitcem bakalım ne dicek hepinizi öpüyorum

slm kızlar nasılsınız seastire inş hamilesindir cnm

kızlar bilgisi olan cvp verirse sevinirim

ben 3 aydır folik asit kullanıyorum bugün son ilacı içtim tabi bu zaman zarfında hamile kalmadı acaba diyom yine aynı ilaçtan alıp

devamı etsem ya da tekrar doktora mı gitsem ne dersiniz

dimem benn...:89:
en güzeli olsun istiyorum çünkümm...
rica ederim kuzum teyzelik görevim...
ben bi ara fırsat bulursam buraya beğendiğim kız isimlerini yazayım...:82:
öpüyorum isimsiz kuzumla seni...:76:

Teyzesi çok teşekkür ederiz..Bu gece rüyamda gördüm hep Nil dedim

günaydın güzel bayanlar nasılsınız ? ben hala regli olmadım bugün doktora gitcem bakalım ne dicek hepinizi öpüyorum

İyiyiz canım sen nasılsın? Haber ver mutlaka bize.

Selam canım iyiyiz sen nasılsın? Devam et bence bir zararı olmaz.

bencede hapa devam et

test yapıldı yeniden yine negatif arkadaşlar ((((

üzülme canım olur inşallah bu ay bende de şimdi nasıl bakacam korkusu başladı ben çok gezip tozan biriyim nasıl eve bağımlı kalacam nasıl sabredecem diye korkuyorum herkeste benden korkuyor sn ele avuca sığmamayan birisin diyolar babam bile korkuyo düşün artık

sende üzülme cnm alışırsın en kısa zamanda inş Allahım kolaylığını verir çok ii bi anne olacağından bebeğine çok ii bakıcağından eminim cnm bebişin nasıl kaç kilo ne kadar kaldı doğuma adına karar verdidizmi

bebişim çok iyi teyzesi kilosu 3 ü buldu adını batuğ koyduk allahım yardımcım olsun inşallah normal doğum gözüküyor cumartesi randevum var allahım inşallah sanada en kısa zamanda verir hayırlısıysa

maaşllah teyzesinin kuzusuna adıda çok güzel sana ve tüm hamilelere Allahım kolay doğum nasip etsin cnm hayırlısıyla bi çırpıda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş amin cnm inş bana ve isteyen herkese Allahım nasip eder inş. yakışıklı oğluna ve kendine çok ii bak cnm öpüyorum ikinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…