Kızlar selam herkese..
Uzun zamandır yazamadım size. Misafirlerim oldu hep, vakit bulamadım...Umarım herkes iyidir.
Biz iyiyiz. Kızım büyüyor işte, cumartesi günü 1. ay kontrolüne gittik, 3700 gr 53 cm olmuş. 1 ayda 1300 gr almış, 4,5 cm uzamış. Oldukça iyi dedi doktorumuz. Böyle giderse bir daha ki ay yaşıtlarını yakalarmış :)
Bütün gün onunla uğraşıyorum. 10 dk görmesem çok özlüyorum. Nasıl işe başlıycam bilmiyorum valla... Çok zor olacak benim için...
Berrecim siz kasımda çalışma yapmayacakmıydınız? Regl oldun mu bari? Ben mi yanlış hatırlıyorum???
Özlemcim, Elacım hamilelik nasıl gidiyor? Doğum tarihleri ne zaman? Bakın acil bişeyler olursa mutlaka yazın buraya... Hatta telefon numaralarımızı özelden gönderelim de haberleşelim...
Gülcancım sen nasılsın? Regl tarihin ne zaman?
Hayatcım sen nasılsın? Yalnız takılıyorsun buralarda galiba. Kimseler pek uğramıyor artık topiğe...
Zekiyecim üzülme canım. Bu ilk denemeydi galiba. Hadi hayırlısı bir dahaki aya inş...
maşallah sen büyüttün sıra bizde benimki özellikle iyice yaklaştı bugün doğum iznine ayrıldım inşallah hayırlısıyla kurtulurum tabi cümleyle benim uykum çok iyi maşallah öğlen 2 saat bi uyuyuyorum akşamda yatınca rahat uyuyorum gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum ve gece daha çok kasılma oluyor ama yinede rahatım çok şükür yaaaa dün kendimi çok kötü hissettim dana gibi oldum sınıfımda kukla sahnesini kuruyordum sonra dengemi sağlayamadım arka tarafa yuvarlandım yaaaa kuzum öğrencimin biri gelip hemen koluma girdi kuzum 6 yaşında çok üzüldüm kendimi dana giibi hissediyorum aynı nohut yutmuş solucan gibiyim
Allah iyiliğini versin nohut yutmuş solucanım benim :))
günaydın kızlar iyisinizdir inşallah..
kaç günden beri giricem vakit bulamıyorum evde iş yerindede nette sorun vardı 3 gün netsiz kaldım..
smilem maşallah kocaman olmuş Duru'muz..
sen doğru hatırlıyosun smilem kasım ayı gibi düşünüyodum ama doktora kasım da gidicem bu zaman zarfındada korunmasız olucakdı
ama olmadı nasip değilmiş regl oldum hayırlısı böyleymiş..
artık üzülmüyorum takmıyorum kafama zaten..
sen nasılsın smilem ..?
nohut yutmuş solucan iyiymiş elacım yaa
özlemim öpüyorum sen bana küsmezsin bilirim hemşerim...bu arada bebeğin adı belli oldumu özlem'cim
seastre canım nasılsın ? hayırlısı değilmiş bu ay demekki takma kafana olurmu..
hayatım yanlız prenses topik sana emanet heee biz yine arada geliyoruz bak.
gülcan sen nasılsın canım..?
selini ve esra'yı çok merak ediyorum hiç haber alamadık..:44:
arada gelip yazın kızlar toplaşık konuşamasakda kopmayalım öpüyorum hepinizi
he hedoğru değilmi aynada bakıyorum aynı öyleyim sanki he he
günaydın kızlar iyisinizdir inşallah..
kaç günden beri giricem vakit bulamıyorum evde iş yerindede nette sorun vardı 3 gün netsiz kaldım..
smilem maşallah kocaman olmuş Duru'muz..
sen doğru hatırlıyosun smilem kasım ayı gibi düşünüyodum ama doktora kasım da gidicem bu zaman zarfındada korunmasız olucakdı
ama olmadı nasip değilmiş regl oldum hayırlısı böyleymiş..
artık üzülmüyorum takmıyorum kafama zaten..
sen nasılsın smilem ..?
nohut yutmuş solucan iyiymiş elacım yaa
özlemim öpüyorum sen bana küsmezsin bilirim hemşerim...bu arada bebeğin adı belli oldumu özlem'cim
seastre canım nasılsın ? hayırlısı değilmiş bu ay demekki takma kafana olurmu..
hayatım yanlız prenses topik sana emanet heee biz yine arada geliyoruz bak.
gülcan sen nasılsın canım..?
selini ve esra'yı çok merak ediyorum hiç haber alamadık..:44:
arada gelip yazın kızlar toplaşık konuşamasakda kopmayalım öpüyorum hepinizi
Canım her şeyin hayırlısıı olsun inşallah. Küsmem tabi ki deeeeeeee. İsim net belli değil daha dicem kızıcaksınızz :76: Ama büyük ihtimalle Nil olcak.Ya da Eda
canım benim...amin inşallah
aa çok güzel ikiside özlemim ela daha hoş ama..
:82::82: Kız bir kerede heh bu deeeLeyla'dan da soğuttun beni Ama olsun demekki beni seviyorsun en güzeli olsun istiyorsun..teşekkür ederiz
günaydın güzel bayanlar nasılsınız ? ben hala regli olmadım bugün doktora gitcem bakalım ne dicek hepinizi öpüyorum
dimem benn...:89:
en güzeli olsun istiyorum çünkümm...
rica ederim kuzum teyzelik görevim...
ben bi ara fırsat bulursam buraya beğendiğim kız isimlerini yazayım...:82:
öpüyorum isimsiz kuzumla seni...:76:
günaydın güzel bayanlar nasılsınız ? ben hala regli olmadım bugün doktora gitcem bakalım ne dicek hepinizi öpüyorum
slm kızlar nasılsınız seastire inş hamilesindir cnm
kızlar bilgisi olan cvp verirse sevinirim
ben 3 aydır folik asit kullanıyorum bugün son ilacı içtim tabi bu zaman zarfında hamile kalmadı acaba diyom yine aynı ilaçtan alıp
devamı etsem ya da tekrar doktora mı gitsem ne dersiniz
slm kızlar nasılsınız seastire inş hamilesindir cnm
kızlar bilgisi olan cvp verirse sevinirim
ben 3 aydır folik asit kullanıyorum bugün son ilacı içtim tabi bu zaman zarfında hamile kalmadı acaba diyom yine aynı ilaçtan alıp
devamı etsem ya da tekrar doktora mı gitsem ne dersiniz
test yapıldı yeniden yine negatif arkadaşlar((((
üzülme canım olur inşallah bu ay bende de şimdi nasıl bakacam korkusu başladı ben çok gezip tozan biriyim nasıl eve bağımlı kalacam nasıl sabredecem diye korkuyorum herkeste benden korkuyor sn ele avuca sığmamayan birisin diyolar babam bile korkuyo düşün artık
sende üzülme cnm alışırsın en kısa zamanda inş Allahım kolaylığını verir çok ii bi anne olacağından bebeğine çok ii bakıcağından eminim cnm bebişin nasıl kaç kilo ne kadar kaldı doğuma adına karar verdidizmi
bebişim çok iyi teyzesi kilosu 3 ü buldu adını batuğ koyduk allahım yardımcım olsun inşallah normal doğum gözüküyor cumartesi randevum var allahım inşallah sanada en kısa zamanda verir hayırlısıysa