Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hadi atla gel dicem ama imkansız :KK43: inşallah bir gün sanada yaparım bellimi olur hayat bu...

İnşallah .Hiç belli olmuyor hayatın bizi nerelere sürükleyeceği.Sen Afyon'daydın dimi yanlış hatırlamıyorsam. Benim kaynım Afyon da okuyor belli mi olur belki onu görmeye gelince sana gelirim :)

Slm kızlar nasılsınız canlarım

ben topiği bulamıyordum yawww

bu gün anca buldum

smileciğim ben 26.07.2011 hasta oldum cnm bu ayda karavana

çalışmalara yine devam canım

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinize

nerelerdesiniz bayanlar bebişler yoruyor mu sizleri anlattın bakalım bebişlerinizi

bize

nerelerdesiniz bayanlar bebişler yoruyor mu sizleri anlattın bakalım bebişlerinizi

bize

hayırlı ramazanlar canım bebişler yormazmı nefes alamıyorum şu sıcak günlerde bide oruç tutamıyorum ilk defa ramazan benim için buruk geçiyor herşey bebişm için ama ne biliyim hırsızlık yaprmış gibi hissediyorum oruç tutmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum allahım bu ayın sevaplarından mahrum etmesin inşallah bizleri sen napıyosun canım ?

hayırlı ramazanlar canım bebişler yormazmı nefes alamıyorum şu sıcak günlerde bide oruç tutamıyorum ilk defa ramazan benim için buruk geçiyor herşey bebişm için ama ne biliyim hırsızlık yaprmış gibi hissediyorum oruç tutmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum allahım bu ayın sevaplarından mahrum etmesin inşallah bizleri sen napıyosun canım ?

iyiyim tatlım ne olsun aynı işte bu ayda hasta oldum

allah kısmet ederse bu sene tam tutacağım orucumu sanırım

yakalanırsamda sonunda 3 gün filan herhalde hamile kalırsam

tam tutacağım inş bu ay olur bebiş bakalım artık biz bebişimizi bekliyoz bize ne zaman gelirse

selam kıslar nasılsınız..?
hayırlı ramazanlar hepinize...
ben iyiyim çok şükür ama canım biraz sıkkın.
kist vardı en büyüğü 20mm ve 14mm 2 hafta oldu sanırım öğreneli regl oldum ama düzenli değil az az geliyo bugün yine gittim 68mm olmuş büyümüş bneimde canım sıkıldı.
bakalım doktora gidicem tekrar tedavi başlatıcak dua edin ..
hepinizi öpüyorum.

iyiyim tatlım ne olsun aynı işte bu ayda hasta oldum

allah kısmet ederse bu sene tam tutacağım orucumu sanırım

yakalanırsamda sonunda 3 gün filan herhalde hamile kalırsam

tam tutacağım inş bu ay olur bebiş bakalım artık biz bebişimizi bekliyoz bize ne zaman gelirse

inşallah olur sizinde allahım isteyen herkese versin :KK49:

kist vardı en büyüğü 20mm ve 14mm 2 hafta oldu sanırım öğreneli regl oldum ama düzenli değil az az geliyo bugün yine gittim 68mm olmuş büyümüş bneimde canım sıkıldı.
hepinizi öpüyorum.

geçmiş olsun canım hayırdır ne kisti bu? inşallah geçer nerelerdesin sen hiç girmez oldun?

bize

Hayırlı ramazanlar canım..Eh çok yoruyor sayılmaz :)

Olsun canım allah başka yerden sevap yazar..Ben de kendimi garip hissediyorum ama bebeğimiz için her şey.

hepinizi öpüyorum.

Canım bir tanem benim kaç gündür merak ettim seni msnde de rastlaşmadık hiç.Geçicek tatlım hepsi sıkma canını..

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

gerçekten artık kimse gelmiyo buraya,,,,

Dönücez inşallah eski günlere tekrar..

berrecim çok geçmiş olsun canım,,, şu mübarek günlerde allah şifa versin sana,, üzme kendini,,,:KK70:

smile nasılsın kuzum az kaldı geri sayım başladı dimi,,,:emir_bebek:

özlem yine gelmiş ve gitmişin sen nasılsın tatlım,,, herşey yolunda dimi bebiş nasıl:KK49:

ahh gülcancım bi tek sen kaldın sende gitme emi,,, allahım seninde gönlüne göre versin inşallah,,,:KK49::KK49:

berrecim çok geçmiş olsun canım,,, şu mübarek günlerde allah şifa versin sana,, üzme kendini,,,:KK70:

smile nasılsın kuzum az kaldı geri sayım başladı dimi,,,:emir_bebek:

özlem yine gelmiş ve gitmişin sen nasılsın tatlım,,, herşey yolunda dimi bebiş nasıl:KK49:

ahh gülcancım bi tek sen kaldın sende gitme emi,,, allahım seninde gönlüne göre versin inşallah,,,:KK49::KK49:

amin cnm inş allahın iziniyle benimde bebişim olur inş.

geçmiş olsun canım hayırdır ne kisti bu? inşallah geçer nerelerdesin sen hiç girmez oldun?

sağol elacım...ben artık giremiyorum yasaklandı
sen nasıslın..?

geçmiş olsun berreeeciğim

sağol gülcanım...

Canım bir tanem benim kaç gündür merak ettim seni msnde de rastlaşmadık hiç.Geçicek tatlım hepsi sıkma canını..

Dönücez inşallah eski günlere tekrar..
özlemim valla denk gelemedik sağol tatlım bugün tekrar gittim 4 cm dedi doktor:KK43:
sanırım vajinal ultrasondan daha ne belli oldu ondan şimdi ilaç tedavisine başladım
bende oruç tutamıyorum üzülüyorum çok garip geliyo:KK43:
ben saat 16:00 paydos ediyorum bu saatlerde açıyorum genelde toplaşalım bir akşam...

sağol hayatcım ...
sende yanlız kaldın hepten özledim valla:KK14:

X