Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Kızlar çok teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese nasip etsin inş...
Mükemmel bir duygu anne olmak. Hayatta kimseyi böyle sevmez bir insan, karşılıksız ve sonsuz... O kadar masum ki, başından hiç ayrılmak istemiyorum. Eşimle başında durup uyumasını, bize bakışlarını izliyoruz.

Ağlayınca ninni söylüyorum ve hemen susuyor.Çok özel bir bağ var anne ile bebek arasında. Sesimi duyunca sakinleşiyor, gözlerime bakıyor...

O kadar güzel duygular içerisindeyimki, bazen kuzuma bakarken ağlıyorum...

Elacım,özlemcim size birkaç tavsiyem olacak.
Mutlaka süt pompanızı elektronik alın. Hatta alabiliyorsanız çift göğüse kullanılanlardan alın. Çünkü sütünüz çok olursa bebek hepsini ememiyor ve hergün sağmanız gerekiyor.

Lansinoh göğüs ucu kremini mutlaka alın, göğüs uçları iflas ediyor. Göğüs ucunuz yok ise yada çok az ise bepanten de alın mutlaka.

Bebiş için penye battaniye 2-3 tane alın hastaneye. Hemen pisleniyor ve evde de çok lazım oluyor.

Ağız silme mendillerinde mutlaka alın. Ben 10 lu almıştım. Geçenlerde 10 lu daha aldım. Birisini altını kurulamak için kullanıyorum. Diğer 10 luyu ağzını silmek için.

Tek kullanımlık lohusa kilotları var. 5 li satılıyor. Kesinlikle ondan alın, hastanede kullanmak için. Kullanıp atıyorsun, çok rahat ve fiyatıda uygun...

Göğüs pedi mutlaka alın. Birde emzirme sütyeninden en az 2 tane alın.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe yazarım...

Gülcancım hamile kalınca yaz, merakla bekliyorum...

Öpüyorum hepinizi...

Berrecim, canım...
Teşekkür ederim...
Seninle de görüşemedik hiç...
Ben pek giremiyorum internete...
Sende buraya yaz bari arada.
Naptın canım kist olayını? Geçti mi?

canım ya ne güzel bir duygu seni böyle görünce hemen doğmasını istedim.dediklerinin bi çoğunu aldım tek süt pompası almadım ben şöyle duymuştum ilk zamanlar ememiyor ve gögsün ağrıyor o zaman sıcak su buharına gögsünü tutunca rahatlıyor ve fazlası akıyor diye duymuştum gögüs ucu içinde kantoron yağı hem bitkisel hemde emzirirken yıkama gereği duyulmuyo diye duydum hemşire arkadaşımdan pişiiğede iyi geliyomuş

kızlar,hepinize çok güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum
sevdiklerinizle beraber daha nice nicee sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar geçirin
Rabbim hepimizi kaza'dan bela'dan kötü niyetli insanlardan korusun.....

öpüyorum hepinizi, Allah'a emanet olun :KK70:

kızlar canlarım benimm hepinizi öyle özledimki kelimelere sığdıramam inanınnnnn... giremedim uzun süre msneye girdiğimde ise hiç denk gelmedim size:KK43: ben iyiyim bildiğiniz gibi hiçbir fark yok 2 ay korundum kistlerim için bu at dr gitmem gerekiyor kaybolmuşlarmı die onun haricinde hayatım aynı şekilde devam ediyor bebişssiz bir şekilde ama:KK43:( berremmmm canımm herbişeyim se nasılsınn canım kistin çıkmış sanırım senle ikimiz biz çürük elmayız zaten:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: senii çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK5::KK5::KK5::KK5: simelm canım bebişin dünyaya gelmiş inanılmaz tatlı allah analı babalı büyütsün rabbim onu nazarlardan saklasın allah bağışlasın tatlım sonunda dünyanın en güzel duygusuna sahip oldun darısı bizlerinde başınaa kendine çok dikkat et bebişinide benim için bol bol koklaaaa:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: herkese bol bol slmlar hepiniz çok çok öpüyorum ve sizleri çokkkkkkkkkk seviommmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar,hepinize çok güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum
sevdiklerinizle beraber daha nice nicee sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar geçirin
Rabbim hepimizi kaza'dan bela'dan kötü niyetli insanlardan korusun.....

öpüyorum hepinizi, Allah'a emanet olun :KK70:

sanada hayırlı bayramlar hayat'cım Allah'a emanet ol inşallah kendine ii bak hoşçakal..

kızlar canlarım benimm hepinizi öyle özledimki kelimelere sığdıramam inanınnnnn... giremedim uzun süre msneye girdiğimde ise hiç denk gelmedim size:KK43: ben iyiyim bildiğiniz gibi hiçbir fark yok 2 ay korundum kistlerim için bu at dr gitmem gerekiyor kaybolmuşlarmı die onun haricinde hayatım aynı şekilde devam ediyor bebişssiz bir şekilde ama:KK43:( berremmmm canımm herbişeyim se nasılsınn canım kistin çıkmış sanırım senle ikimiz biz çürük elmayız zaten:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: senii çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK5::KK5::KK5::KK5: simelm canım bebişin dünyaya gelmiş inanılmaz tatlı allah analı babalı büyütsün rabbim onu nazarlardan saklasın allah bağışlasın tatlım sonunda dünyanın en güzel duygusuna sahip oldun darısı bizlerinde başınaa kendine çok dikkat et bebişinide benim için bol bol koklaaaa:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: herkese bol bol slmlar hepiniz çok çok öpüyorum ve sizleri çokkkkkkkkkk seviommmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:
selinimmm hoşgeldin kuzum bende çok özledim valla...
nerelerdesin çürük elmam...:)
sorma valla kistimi selinim geçen gün tekrar gittim kontrole kistim erimiş ufak kalmış..
onlarda sorun değil dedi ,vitamin başlattı eğer bebek için biraz daha bekliyelim dersen bekliyelim eğer hemen istiyosan reglinin 2.günü gel tedaviye başlıyalım dedi...
bakalım sanırım bu ay değilde ekimde gidicem olmazsa tabi..
bende izine ayrıldım bayram sonrası pazar tatile gidiyorum 1 hafta kadar yokum..
bende durumlar bu şekilde tatlım..:KK17:

Kızlar selam,
uzun zamandır pc başına geçemedim. Özledim sizleri...
Günler yoğun geçiyor. Emzirmekle, alt değiştirmekle ve misafirlerle...

Herşey yolunda çok şükür, kızım dün itibariyle 3100 gr civarındaydı.Çok çabuk kilo alıyor minnoşum. Sütüm de iyi geliyor çok şükür. Pazartesi sağlık ocağına gidicez. Boy ve kilo ölçümü de yapılacak.

Selincim sen nerelerdesin ya, bu kadar ara verme tatlım. Merak ediyor insan... Kistlerle ilgili sonuçlarını da yaz canım. Minik kızım dünyaya geldi sonunda. Çok güzel bir duygu. Allah sizlere de en acilinden nasip etsin inş. Merakla bekliyorum zaten senin, Gülcanın ve Berremin güzel haberlerinizi.

Berrecim canım sen nasılsın? Doktora gittin mi? Doktor ne tedavisine başlayacak anlamadım?

Elacım,özlemcim hamilelik nasıl gidiyor? Herşey yolundadır umarım...

Hayatcım sen nasılsın?

Size minnoşumun birkaç resmini daha gönderiyorum kızlar. Fotoğrafçımız gönderdi...

$1.jpg
$3.jpg
$2.jpg

Kızlar selam,

Herşey yolunda çok şükür, kızım dün itibariyle 3100 gr civarındaydı.Çok çabuk kilo alıyor minnoşum. Sütüm de iyi geliyor çok şükür. Pazartesi sağlık ocağına gidicez. Boy ve kilo ölçümü de yapılacak.

Selincim sen nerelerdesin ya, bu kadar ara verme tatlım. Merak ediyor insan... Kistlerle ilgili sonuçlarını da yaz canım. Minik kızım dünyaya geldi sonunda. Çok güzel bir duygu. Allah sizlere de en acilinden nasip etsin inş. Merakla bekliyorum zaten senin, Gülcanın ve Berremin güzel haberlerinizi.

Berrecim canım sen nasılsın? Doktora gittin mi? Doktor ne tedavisine başlayacak anlamadım?

Hayatcım sen nasılsın?

Size minnoşumun birkaç resmini daha gönderiyorum kızlar. Fotoğrafçımız gönderdi...

Eki Görüntüle 250540
Eki Görüntüle 250556
Eki Görüntüle 250542

maşallah çok tatlı yaaaaaaaaaa valla smilecim beni sorma günler yaklaştıkça hem heycanlanıyorum seviniyorum hemde korkuyorum ya artık karnımdaki ağrılar beni rahatsız ediyor derin nefes almayı ,mutfak tezgahına iyice yaklaşmayı yüz üstü yatmayı ,koşmayı,hızlı oturup kalkmayı özledimmmmmmmmmm :KK52:

Smileım öncelikle maşallahh diyorum.kızın çok ama çok tatlı.çok şükür kilo alması da iyi nazar değmesin.
Berrem çok şükür ufalmış kist. tatile git gel bize gel :)
Selincim senin kistlerde iyi durumdadır inşallah.
Elacım aynen bende en çok yüz üstü yatmayı özledim :) neyse az kaldı sayılır :)
Hayat dolu hayatçım sen nasılsın?
Gülcan sen nasılsın?

Hadi kızlar, berrem, gülcan, selin, zekiye arkamızdan gelin siz de..Heyecanı mutluluğu baştan yaşayalım.

Smileım öncelikle maşallahh diyorum.kızın çok ama çok tatlı.çok şükür kilo alması da iyi nazar değmesin.
Gülcan sen nasılsın?

Hadi kızlar, berrem, gülcan, selin, zekiye arkamızdan gelin siz de..Heyecanı mutluluğu baştan yaşayalım.

nerelerdesin sen bakıyım nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın ?

maşallah çok tatlı yaaaaaaaaaa valla smilecim beni sorma günler yaklaştıkça hem heycanlanıyorum seviniyorum hemde korkuyorum ya artık karnımdaki ağrılar beni rahatsız ediyor derin nefes almayı ,mutfak tezgahına iyice yaklaşmayı yüz üstü yatmayı ,koşmayı,hızlı oturup kalkmayı özledimmmmmmmmmm :KK52:

Gülcan sen nasılsın?

Teşekkürler teyzoşları...

Kızlar yüzüstü yatmayı daha çok özlersiniz. Doğumdan sonra da göğüslerden dolayı yüzüstü yatılmıyor. Ayrıca da geceleri uyumayı özlersiniz. Değerini bilin, bana çok demişlerdi ama önemsememiştim. Gerçekten doğruymuş. Bol bol uyuyun, dinlenin ve gezin :)

Kilo konusuna gelince;

55 ile başladım, 69 ile bitirdim. Şimdi 63 kiloyum :) İnş vericem 3-5 kilo daha...

nerelerdesin sen bakıyım nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın ?

İyi gidiyor canım çok şükür. Senin nasıl? sabah 8 kilo almış gibi duruyorum akşam 10. Biz 10 diyelim :) sen kaç kilo aldın?

Kızlar yüzüstü yatmayı daha çok özlersiniz. Doğumdan sonra da göğüslerden dolayı yüzüstü yatılmıyor. Ayrıca da geceleri uyumayı özlersiniz. Değerini bilin, bana çok demişlerdi ama önemsememiştim. Gerçekten doğruymuş. Bol bol uyuyun, dinlenin ve gezin :)

Kilo konusuna gelince;

55 ile başladım, 69 ile bitirdim. Şimdi 63 kiloyum :) İnş vericem 3-5 kilo daha...

:KK5::KK5: Yaa öyle dimi? Neyse miniklerimiz iyi olsun da biz rahat uyuyamasak da olur.

Canım maşallah kilo da iyi.daha verirsin. darısı başımıza. Sana bir şey söyleyim mi. Biz hala isme karar vermedik :KK31::KK33: Yok artık dediğini duyar gibiyim :KK1:

Kilo konusuna gelince;

neyse yüzüstü olmasada olur en azından ağırlıktan kurtulcam sıpa iyice şişip gider tabi bende ya uykusuzluk korkutuyor beni çünkü ben uykuyu çok severim gezmeye geziyorum arkadaşlar yeter artık yolda doğurcaan diyolar varmı küçük hanımın sıkıntıları ? gaz sancısı gibi

İyi gidiyor canım çok şükür. Senin nasıl? sabah 8 kilo almış gibi duruyorum akşam 10. Biz 10 diyelim :) sen kaç kilo aldın?

:KK5::KK5: Yaa öyle dimi? Neyse miniklerimiz iyi olsun da biz rahat uyuyamasak da olur.

Canım maşallah kilo da iyi.daha verirsin. darısı başımıza. Sana bir şey söyleyim mi. Biz hala isme karar vermedik :KK31::KK33: Yok artık dediğini duyar gibiyim :KK1:

bende canım 57 ile başladım en son doktora gittiğimde 68 di yani 11 kilo almışım ama sanırım 1 kilo daha aldım çünkü doktora gideli 2 hafta oluyor

Kilo konusuna gelince;

neyse yüzüstü olmasada olur en azından ağırlıktan kurtulcam sıpa iyice şişip gider tabi bende ya uykusuzluk korkutuyor beni çünkü ben uykuyu çok severim gezmeye geziyorum arkadaşlar yeter artık yolda doğurcaan diyolar varmı küçük hanımın sıkıntıları ? gaz sancısı gibi

bende canım 57 ile başladım en son doktora gittiğimde 68 di yani 11 kilo almışım ama sanırım 1 kilo daha aldım çünkü doktora gideli 2 hafta oluyor

Gülcan sen nasılsın?

valla ne yalan söyliyeyim cnm duru bebeği görünce özendim valla bende mi yapsam diye düşünmedim deilim cnm ama şuan eşimi ikna etmek çok zor

Kızlar selam,

Hayatcım sen nasılsın?

Eki Görüntüle 250540
Eki Görüntüle 250556
Eki Görüntüle 250542

smilecim bebeğin çok tatlı Allahım Nazar dan korusun onu

Yok artıkkkk :))

Canım artık karar verin bence...

Şimdi hangi isimler arasındasınız?

Canım bende uykuyu çok severdim ama Allah tarafından bişeyler oluyor ve uykuya çok dayanıklı oluyorsun. 2 gündür 4-5 saat uykuyla duruyordum. Bugün artık annem gelince 2 saat uyudum.
Kızımın gaz sancısı olmadı hiç, ama kaka yapamayınca huzursuz oluyor. Yağıyla karnına masaj yapıyoruz birde ayaklarına karnına çekip bekleynce kaka yapıyor ve rahatlıyor.
Bizim tek problemimiz misafirliğe gidince huzursuz oluyor. Pazartesi günü anneme gittim gündüz. Akşamda misafirler geldi gece 11 e kadar oturduk. O gece Duru sabaha kadar uyumadı. Sonraki gün de çok huzursuzdu. Ancak bugün normale döndü. Geçenlerde de anneme gittiğimde aynı şeyi yaşadık. Başka evleri yadırgıyor ve huy değiştiriyor resmen. Değişeceğini umud ederek bekliyorum. Çünkü gezmeyi çok severim :)

smilecim bebeğin çok tatlı Allahım Nazar dan korusun onu

Canım teşekkür ederim. İnşallah daha tatlıları sizin olsun :)

Sen bebiş düşünüyordun sanırım, yanlış mı hatırlıyorum??

Canım bende uykuyu çok severdim ama Allah tarafından bişeyler oluyor ve uykuya çok dayanıklı oluyorsun. 2 gündür 4-5 saat uykuyla duruyordum. Bugün artık annem gelince 2 saat uyudum.
Kızımın gaz sancısı olmadı hiç, ama kaka yapamayınca huzursuz oluyor. Yağıyla karnına masaj yapıyoruz birde ayaklarına karnına çekip bekleynce kaka yapıyor ve rahatlıyor.
Bizim tek problemimiz misafirliğe gidince huzursuz oluyor. Pazartesi günü anneme gittim gündüz. Akşamda misafirler geldi gece 11 e kadar oturduk. O gece Duru sabaha kadar uyumadı. Sonraki gün de çok huzursuzdu. Ancak bugün normale döndü. Geçenlerde de anneme gittiğimde aynı şeyi yaşadık. Başka evleri yadırgıyor ve huy değiştiriyor resmen. Değişeceğini umud ederek bekliyorum. Çünkü gezmeyi çok severim :)

oh canım ya sen kurtuldun bide ben kurtulsaydım sabırsızlanıyorum artık doğsun istiyorum :emir_bebek: herşeyi hazır hayırlısıyla bi gelseydi

amin cnm inş. evet ben düşünüyorumda eşimi ikna edemiyorum birinci gebeliğimden dolayı çok üzülmüştü bilmiyom nasıl ikna etcem

Slm kızlar hepinizi çok özledim kimse eskisi kadar gelmiyor artık

bu arada ben bu ay çok tuhaf bir regl oldum

acaba üstüne gördüm diye düşündüm dün akşam test aldım ama yapmadım hala

arifeden 2 gün önce cumartesi günü saat 4 gibi kan geldi ama çok azdı sonra

kahverengiye döndü ondan sonra gelmedi akşam banyo yapıp pazar günü oruca niyet

ettim pazar günü de cumartesi gibi az geldi yine kahverengi geldi

arife günü geldi 1 ped anca doldu ondan sonraki günlerde de çok az geldi acaba

üstüne mi gördüm diye düşündüm ve bir kaç gündür sanki tekrar adet olacakmış gibi

karnım ve belim ağrıyor arada midem bulanıyor kokular karşı hassas oldum gebelik

testini akşam mı yapayım yoksa sabah mı ner dersiniz cvp bekliyom sizlerden bayanlar

öptüm sizleri

inş hamileyimdir eşimin pazar günü doğum günü var en güzel hediye olur bu

Son düzenleme:
Slm kızlar hepinizi çok özledim kimse eskisi kadar gelmiyor artık

bu arada ben bu ay çok tuhaf bir regl oldum

acaba üstüne gördüm diye düşündüm dün akşam test aldım ama yapmadım hala

arifeden 2 gün önce cumartesi günü saat 4 gibi kan geldi ama çok azdı sonra

kahverengiye döndü ondan sonra gelmedi akşam banyo yapıp pazar günü oruca niyet

ettim pazar günü de cumartesi gibi az geldi yine kahverengi geldi

arife günü geldi 1 ped anca doldu ondan sonraki günlerde de çok az geldi acaba

üstüne mi gördüm diye düşündüm ve bir kaç gündür sanki tekrar adet olacakmış gibi

karnım ve belim ağrıyor arada midem bulanıyor kokular karşı hassas oldum gebelik

testini akşam mı yapayım yoksa sabah mı ner dersiniz cvp bekliyom sizlerden bayanlar

öptüm sizleri

inş hamileyimdir eşimin pazar günü doğum günü var en güzel hediye olur bu

Canım sabah ilk idrarınla yap bakalım. Sonucu bize yaz mutlaka.
Benimde adet günümde kahverengi lekelenmem olmuştu. Hadi hayırlısı...

X