- 20 Aralık 2010
- 806
- 0
Kızlar çok teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese nasip etsin inş...
Mükemmel bir duygu anne olmak. Hayatta kimseyi böyle sevmez bir insan, karşılıksız ve sonsuz... O kadar masum ki, başından hiç ayrılmak istemiyorum. Eşimle başında durup uyumasını, bize bakışlarını izliyoruz.
Ağlayınca ninni söylüyorum ve hemen susuyor.Çok özel bir bağ var anne ile bebek arasında. Sesimi duyunca sakinleşiyor, gözlerime bakıyor...
O kadar güzel duygular içerisindeyimki, bazen kuzuma bakarken ağlıyorum...
Elacım,özlemcim size birkaç tavsiyem olacak.
Mutlaka süt pompanızı elektronik alın. Hatta alabiliyorsanız çift göğüse kullanılanlardan alın. Çünkü sütünüz çok olursa bebek hepsini ememiyor ve hergün sağmanız gerekiyor.
Lansinoh göğüs ucu kremini mutlaka alın, göğüs uçları iflas ediyor. Göğüs ucunuz yok ise yada çok az ise bepanten de alın mutlaka.
Bebiş için penye battaniye 2-3 tane alın hastaneye. Hemen pisleniyor ve evde de çok lazım oluyor.
Ağız silme mendillerinde mutlaka alın. Ben 10 lu almıştım. Geçenlerde 10 lu daha aldım. Birisini altını kurulamak için kullanıyorum. Diğer 10 luyu ağzını silmek için.
Tek kullanımlık lohusa kilotları var. 5 li satılıyor. Kesinlikle ondan alın, hastanede kullanmak için. Kullanıp atıyorsun, çok rahat ve fiyatıda uygun...
Göğüs pedi mutlaka alın. Birde emzirme sütyeninden en az 2 tane alın.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe yazarım...
Gülcancım hamile kalınca yaz, merakla bekliyorum...
Öpüyorum hepinizi...
Berrecim, canım...
Teşekkür ederim...
Seninle de görüşemedik hiç...
Ben pek giremiyorum internete...
Sende buraya yaz bari arada.
Naptın canım kist olayını? Geçti mi?
canım ya ne güzel bir duygu seni böyle görünce hemen doğmasını istedim.dediklerinin bi çoğunu aldım tek süt pompası almadım ben şöyle duymuştum ilk zamanlar ememiyor ve gögsün ağrıyor o zaman sıcak su buharına gögsünü tutunca rahatlıyor ve fazlası akıyor diye duymuştum gögüs ucu içinde kantoron yağı hem bitkisel hemde emzirirken yıkama gereği duyulmuyo diye duydum hemşire arkadaşımdan pişiiğede iyi geliyomuş