ya canım inanırmısın daha doktora gitmedim yani tam olarak cinsiyetinden emin değiliz başka bi doktor gittim oda söylemedi 22 haftalık olmadan söylemem dedi artık ayın 4 ünde gitcem o zaman kesin belli olur yok yaaaa batuğu beğenmiyorumbaşka bir isim arıyorum
kızlar hoşçakalın ben gidiyorum...
size iyi muhabbetler.
Canım ilk başlarda kasıklarda oluyor. Korkmana gerek yok
Sonradan bebek yukarı çıkıyor..
İyiym canım.Hayırdır neyin var geçmiş olsun.
Elaaaa erkek beklerken kız çıkmasın birde..Ben geçen sordum hala kız mı diyedoktor da güldü kız hala dedi
saol cnm yaa 1haftadan beri mide bulantım var
Nasıl ya cinsiyet belli değil. Artık kesin görürler canım. Gitsene bir doktora..
Valla ben meraktan ölürdüm herhalde
ya normaldir inşallah ama acayip hareketli yaramaz olcak sanırım
ya aklıma gelmiyo değil hani yaaaa kendimi erkeğe çok alıştırdım bi arkadaşla aynı doktora gidiyoruz onada önce erkek sonra kız dedi bakalım bebişimle görüşmeme 8 gün kaldı o zaman kesinleşir artık
saol cnm yaa 1haftadan beri mide bulantım var
Geçmiş olsun.Neden acaba?Üşüttün mü?Ya da regl durumun ne bebekle ilgili olabilir mi?
BERREEEEEEEEEEEEEEEM
huuuu ne oldu tatlııımmmm?
bilmiyorum ki cnm dün sağlık ocağına gittim gebelk testi istedi bugün verdim kan ama bence gebelik yok çünkü korunuyorum cnm
bişey olmadı özlemim ben işimi toparlıyayım erekn çıkıcam bugün anca hazırlanırım..:26:
böyle yaptın ya merak ettim bende.
hımmm hayırlısı olsun canım.peki regl zamanın ne zaman?
boşver sen beni ben duysallığa vurdum bebişim...
regli16 nisanda oldum cnm ama bigün kanamam oldu bi gün olmadı o yüzden doktor gebelik testi istedi cnm bakalım hayırlısı artık
inş cnm yaa aslında çok istiyorum
inşallah olur.ne zzman belli olcak sonuç?
pazartesi günü alcam sonucu cnm
bende sana kıyamam...