Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ya kızlar sormayın sadece çok yakınlarda böyle oluyo işte kırk gün kırk gece hesabı bizde bi hafta on gün eğleniyoruz işte,, bu yıl bizim sülaleye bereketli geldi bi ayın içinde 3 düğün vardı halamın oğlu, teyzemin oğlu, dayımın kızı,,
sıra bana geliyo inşallah

Uuuuvv hepsi için ayrı kıyafet aldıysan paracıklar gitmiştir. hadi bakalım darısı ablanın ve senin başına inşallahhh..

darısı önce ablanın sonra senin başına tatlım..

Son düzenleme:
Özlemmmmm hoşgeldin canım....

Tansiyonum düştü canım çok şükür. Sen nasılsın?

Sen de hoşgeldin canım.. çok şükür hadi gözün aydın. İyiyim ben de. Minik prenses nasıl? Çok tepikliyor mu anneciğini? Benim isimsiz meleğim de başladı artık son günlerde kıpır kıpır

Sen de hoşgeldin canım.. çok şükür hadi gözün aydın. İyiyim ben de. Minik prenses nasıl? Çok tepikliyor mu anneciğini? Benim isimsiz meleğim de başladı artık son günlerde kıpır kıpır

Kıpır kıpır minişim... Çok özledim ama
İyidir umarım, 17 haziranı iple çekiyorum.. Resimlere bakıp duruyorum

Sende artık hissediyorsun demek. Mükemmel bir duygu dimi??

Elacım hoşgeldin canım? Nasılsın? Hiç görüşemiyoruz...

selam kızlar hemen hemen 1 aydır girip takip edemedim neler var neler yok hamile kalan doğum yapan varmı bir değişiklik ?

öyle oldu canım bizim işler bu günlerde artıyo okullar kapanacağında ama artık yavaş yavaş işler bitiyo sen napıyosun kocaman olmuş senin cadı senin doğum ne zaman?

Maşallah tatlım
Hem de nasıl mükemmel.Ama benim cadı yaramaz elimi koyuyorum duruyor çekince yine vuruyor Kocişimi çok sevdiğimi düşünüp resmine bakınca oyanuyor bir de Serdar Ortaç'ın şarkılarında oynuyor
Ben de çok özledim.Yarın sabah 9 da buluşcaz kızımızla

Elacım hoşgeldin.Nasılsın?

öyle oldu canım bizim işler bu günlerde artıyo okullar kapanacağında ama artık yavaş yavaş işler bitiyo sen napıyosun kocaman olmuş senin cadı senin doğum ne zaman?

Kocaman oldu ya sorma. Artık bu aralar 40 cm filan olmuştur ve kiloda 1 kg'dan fazladır

Benim doğum 24 Ağustos gibi görünüyor, ama 10 ağustostan sonra her an bekliyoruz dedi doktor..

Batuğ nasıl canım? İsime kesin karar verdiniz mi?

hoşbulduk canım nasılsın senin cadı kız napıyo ya benimki 3 haftadır felan kıpırdıyo ama bu hafta artık dışardan bile belli oluyor merry canım seninkinin tekmeleride kasıklarındamı oluyo ?

ya arkadaşlar benim bebiş hep kasıklarımda tekme atıyo acaba aşağı kısımdamıki yada ilk zamanlar normalmi?:44:

Ayyy ne güzel az kalmışşş
Bakalım kaç cm olmuş, kilosu nasıl? İsim konusunda hala kararsızsın galiba??

Çocuğa Serdar Ortaç dinletme yaa, klasik müzik filan aç... Vivaldi dinlet... Daha sakin olur...

ya canım inanırmısın daha doktora gitmedim yani tam olarak cinsiyetinden emin değiliz başka bi doktor gittim oda söylemedi 22 haftalık olmadan söylemem dedi artık ayın 4 ünde gitcem o zaman kesin belli olur yok yaaaa batuğu beğenmiyorum başka bir isim arıyorum

İyi benim cadı d..bazen benim de aşağıda oluyor hareketler bende korktum ama normaldir herhalde.yarın doktora sorcam.

Ya özellikle dinletmiyorum denk geliyor işte
15 gün önce 189 gr dı bakalım ne kadar büyümüş
off isim hiç düşünmüyoruz ki yaa bana yardım edin

Canım ilk başlarda kasıklarda oluyor. Korkmana gerek yok

Sonradan bebek yukarı çıkıyor..

rahatsızı cnm biraz saol sen nasılsın

İyiym canım.Hayırdır neyin var geçmiş olsun.

Elaaaa erkek beklerken kız çıkmasın birde..Ben geçen sordum hala kız mı diye doktor da güldü kız hala dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…