Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar sormayın sadece çok yakınlarda böyle oluyo işte kırk gün kırk gece hesabı bizde bi hafta on gün eğleniyoruz işte,, bu yıl bizim sülaleye bereketli geldi bi ayın içinde 3 düğün vardı halamın oğlu, teyzemin oğlu, dayımın kızı,,
sıra bana geliyo inşallah
Ya kızlar sormayın sadece çok yakınlarda böyle oluyo işte kırk gün kırk gece hesabı bizde bi hafta on gün eğleniyoruz işte,, bu yıl bizim sülaleye bereketli geldi bi ayın içinde 3 düğün vardı halamın oğlu, teyzemin oğlu, dayımın kızı,,
sıra bana geliyo inşallah
darısı önce ablanın sonra senin başına tatlım..
Sen de hoşgeldin canım.. çok şükür hadi gözün aydın. İyiyim ben de. Minik prenses nasıl? Çok tepikliyor mu anneciğini? Benim isimsiz meleğim de başladı artık son günlerde kıpır kıpır
Kıpır kıpır minişim... Çok özledim ama
İyidir umarım, 17 haziranı iple çekiyorum.. Resimlere bakıp duruyorum
Sende artık hissediyorsun demek. Mükemmel bir duygu dimi??
Elacım hoşgeldin canım? Nasılsın? Hiç görüşemiyoruz...
Kıpır kıpır minişim... Çok özledim ama
İyidir umarım, 17 haziranı iple çekiyorum.. Resimlere bakıp duruyorum
Sende artık hissediyorsun demek. Mükemmel bir duygu dimi??
Elacım hoşgeldin canım? Nasılsın? Hiç görüşemiyoruz...
öyle oldu canım bizim işler bu günlerde artıyo okullar kapanacağında ama artık yavaş yavaş işler bitiyo sen napıyosun kocaman olmuş senin cadı senin doğum ne zaman?
Maşallah tatlım
Hem de nasıl mükemmel.Ama benim cadı yaramaz elimi koyuyorum duruyor çekince yine vuruyor Kocişimi çok sevdiğimi düşünüp resmine bakınca oyanuyor bir de Serdar Ortaç'ın şarkılarında oynuyor
Ben de çok özledim.Yarın sabah 9 da buluşcaz kızımızla
Elacım hoşgeldin.Nasılsın?
Maşallah tatlım
Hem de nasıl mükemmel.Ama benim cadı yaramaz elimi koyuyorum duruyor çekince yine vuruyor Kocişimi çok sevdiğimi düşünüp resmine bakınca oyanuyor bir de Serdar Ortaç'ın şarkılarında oynuyor
Ben de çok özledim.Yarın sabah 9 da buluşcaz kızımızla
Elacım hoşgeldin.Nasılsın?
Zekiyecim hoşgeldin naber?
Kocaman oldu ya sorma. Artık bu aralar 40 cm filan olmuştur ve kiloda 1 kg'dan fazladır
Benim doğum 24 Ağustos gibi görünüyor, ama 10 ağustostan sonra her an bekliyoruz dedi doktor..
Batuğ nasıl canım? İsime kesin karar verdiniz mi?
hoşbulduk canım nasılsın senin cadı kız napıyo ya benimki 3 haftadır felan kıpırdıyo ama bu hafta artık dışardan bile belli oluyor merry canım seninkinin tekmeleride kasıklarındamı oluyo ?
ya arkadaşlar benim bebiş hep kasıklarımda tekme atıyo acaba aşağı kısımdamıki yada ilk zamanlar normalmi?:44:
Ayyy ne güzel az kalmışşş
Bakalım kaç cm olmuş, kilosu nasıl? İsim konusunda hala kararsızsın galiba??
Çocuğa Serdar Ortaç dinletme yaa, klasik müzik filan aç... Vivaldi dinlet... Daha sakin olur...
hoşbulduk canım nasılsın senin cadı kız napıyo ya benimki 3 haftadır felan kıpırdıyo ama bu hafta artık dışardan bile belli oluyor merry canım seninkinin tekmeleride kasıklarındamı oluyo ?
ya arkadaşlar benim bebiş hep kasıklarımda tekme atıyo acaba aşağı kısımdamıki yada ilk zamanlar normalmi?:44:
rahatsızı cnm biraz saol sen nasılsın
ya canım inanırmısın daha doktora gitmedim yani tam olarak cinsiyetinden emin değiliz başka bi doktor gittim oda söylemedi 22 haftalık olmadan söylemem dedi artık ayın 4 ünde gitcem o zaman kesin belli olur yok yaaaa batuğu beğenmiyorum başka bir isim arıyorum