Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz ben gittim geldim siz hala gelmemişsiniz...
smilem sen nerdesin...:26:
berreem naber tatlım?
ne dedi doktor?
iyilik canım sen nasılsın..?
migren dedi canım yaa..
sana bişey dicem canım..:26:
İyiyim canım bende..geçmiş olsun tatlım migren zor oluyor ama allah beterinden saklasın.Söyle canım dur istersen msn açayım.
Günaydınnnn....
Berrecimmm nasılsın??
Dün çok yoğundum hiç bakamadım.Doktor migren demiş ama kola vuruyor mu ki migren?
günaydın canım..
dün çok merak ettim..:26:
baş ağrım için migren dedi zaten başımın neden döndüğünü ben biliyordum vertigo var...
kolum uyuşması içinde fiziğe git dedi boyundan kaynaklanabilirmiş canım..:26:
sen nasılsın tansiyonun nasıl?
Canım yaaa, inanmazsın... Az önce arkadaşımın yanına gittim. Masasında bir ilaç vardı. Ne ilacı diye sordum. Bende baş dönmesi var, vertigo dedi Şimdi sende söyleyince şaşırdım doğrusu...
Migren için ilaç verdi mi doktor?
Kol uyuşması boyun fıtığının işareti canım. Kardiyolojiye de gitseydin keşke. Kalbine de baktır...
Benim tansiyon normale döndü gibi. Bu sabah henüz ölçtürmedim. Birazdan gidicem. Ama tahlillerim temiz çıktı. Bir tahlilimin sonucunu bekliyorum. O da çıksın, doktora pazartesi gidicem..
Ben çok yorgunum canım, kaç gündür her akşam çarşıda teyzeme elbise bakıyoruz. Dün akşamda misafirlerim vardı. Ayaklarım ağrıyor valla....
nasıl denk gelmiş..:)
canım valla sorma şuan benim iyi hallerim hiç kalkmadan 1 hafta yattığımı bilirim gözlerimi açsam dönüyodu dünya...
ama şuan arada oluyor..
zaten bende fıtık başlangıcı vardı fizik tedavi gördüm geçti acaba yinemi başladı bilemiyorum gidicem bakalım fizik doktorunada ..
senin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim..
inşallah diğeride temiz çıkar..
tansiyonunda ne güzel normale dönmüş..
alamadınızmı teyzene kıyafet düğün bu hafat değilmiydi..:26:
Düğün bu hafta canım. Yarın akşam kına gecesi var. Teyzeme beğendik elbiseyi, bu akşam kesin alıyoruz.
Başka şansı yok zaten
desene dinlenemiceksin hiç..
tatlışım ya ben istanbula gitsemmi gitme4semmi karar veremedim..
koçiş gel diyo ama gidersem orda arkadaşının evinde kalıcaz diğer arkadaşları bekar..
benim canım sıkılır diye gitmek istemiyorum ama onu tekde göndermek istemiyorum..
Tatlım bence git. Değişiklik olur.. Gündüz gezersiniz İstanbul'u.. Kız kulesi,Galata Kulesi filan. Ortaköyde kumpir yersiniz... Ohhh süper olur valla.
Ben olsam giderim, değişiklik olur...
Ama çalışmayı unutma
selaaaaamm...nasılsınız tatlılarım?
Smileım tansiyonun düşmüş çok sevindim.
berrem git bence de..
selam tatlışım.. nasılsın..?
evet canım gidicem artık bu kararım son...
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın? git git
çok daha iyiyim canım benim...
ben çok yorgunum kızlar çok uykusuzum,,, düğünümüz vardı yine dün kına gecesi yaptık gece yarısıda bilir misiniz bilmem bizim burda adettir oğlan evine dilenmeye gidilir şarkı türkü söylenir falan gece yarılarına kadar dışardaydık eve geldim bir iki saat uyudum öyle kalkıp geldim işe fena vaziyetteyim dağıttım kendimiböyleyim işte tam
ben çok yorgunum kızlar çok uykusuzum,,, düğünümüz vardı yine dün kına gecesi yaptık gece yarısıda bilir misiniz bilmem bizim burda adettir oğlan evine dilenmeye gidilir şarkı türkü söylenir falan gece yarılarına kadar dışardaydık eve geldim bir iki saat uyudum öyle kalkıp geldim işe fena vaziyetteyim dağıttım kendimiböyleyim işte tam