Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ay siz çok yaşayın emiiiiiii

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz bakem
kuzenimin perşembe kına gecesi ve cuma günü düğünü vardı yorucu geçti

smile bebeşin fotosu çok güzel maşallah tansitonun nasıl şimdi

berree sen nasılsın cnm reglin bitti mi tatlım

özlem sen nasılsın cnm

selinçiğim sen nasılsın cnm

günaydın ve tekrardan mrblar kızlar;

nasılsınız... ben çok iyide değilim kötüde değilim ptesi sendromu malum ... bebiş yine yok olmıcakta kanımca ama artık bıraktım tedavşme başladım kendimce ameliyattan sonra kist tekrar musallat olmasın diye soğan kürüne başladım. işe yarıo gibi. çoookk afedersiniz iltihapların aktığını görebiliyorum.. kimyasala gerek kalmadan inş. yenicem bu hastalığı bebişe gelince ALLAH'ım ne zaman ol derse olcak inş. :90:

selam kızlar

ben geldim bi haftalık tatilden sonra bugün iş başı yaptım ama o kadar iyi geldi ki çok iyiyim sizde iyisiniz dimi

Kızlar selam,
öğleden önce yoktum. Sabah kan ve idrar tahlili için hastaneye gittim. 4 gün sonra sonuçları çıkacak.

Bu arada tansiyonum hala yüksek.

Sizler nasılsınız?

Hayatcım hşgeldin, özledik seni. Yokluğun hemen belli oluyordu...

canım sağolasın ya bende özledim valla bu koyduğun resim bebişin resmi dimi ,inanamadım bi an ne kadar net görünüyo maşallah

canım hoşgeldin dikkat et kendine bari tansiyonunu çıkarıcak şeylerden uzak durmaya çalış

canım hoşgeldin dikkat et kendine bari tansiyonunu çıkarıcak şeylerden uzak durmaya çalış

Tatlım uzak durmaya çalışıyorum ama bir kere yükseldi, düşürmek zor olacak. Bakalım, umarım tahlil sonuçlarım normal çıkar..

Sen nasılsın canım?

Tatlım uzak durmaya çalışıyorum ama bir kere yükseldi, düşürmek zor olacak. Bakalım, umarım tahlil sonuçlarım normal çıkar..

Sen nasılsın canım?

inş canım sıkma sen canını neolsun canım bende iyiyim bugun yarın regli olucam onu bekliyorum olsamda dr gitsem bitince diye onun haricinde herşey aynı devam bendede güzel bi hafta sonu geçirdim

hayat hoşgeldin özledk seni canım:)

selinim naber...

smilem kan idrar nie verdinki...:26:sen nasılsın şekercim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…