Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ayy yavrum benim....:nazar::nazar::nazar::nazar: direk bağlantılısınız birbirinize bak ona göre stres yapma :KK23:

Sende yapma...

Doktor dediki, tansiyonunu stres tetiklemiş olabilir. Şimdi hiçbirşeyi kafama takmıyorum. Relax oldum yani.. Sende öyle yap tatlım..

Bu arada berre yine nereye kayboldu?????:44:

kızlar merhabalar incicim demin msnden yazmışsın pc başında değildim göremedim nasılsıntatlımm:KK69::KK69: meryy canım sen nasılsın

Sende yapma...

Doktor dediki, tansiyonunu stres tetiklemiş olabilir. Şimdi hiçbirşeyi kafama takmıyorum. Relax oldum yani.. Sende öyle yap tatlım..

Bu arada berre yine nereye kayboldu?????:44:

evet canım yapmamak lazım..bişey yemeye gitti söylemeyim canın çekmesin..

kızlar merhabalar incicim demin msnden yazmışsın pc başında değildim göremedim nasılsıntatlımm:KK69::KK69: meryy canım sen nasılsın

İyiyim selincim sen nasılsın?

İnci kim :KK60:

Tatlım ismimi msn den yazarım sana... Ama kod adım inci olsun:KK1:

Ben iyiyim canım. sen nasıl oldun?

hahahahahhaha iğrencimmmmmmmmmmmmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53: ya smilem geçen berre msnede inci geldinmi dio inci kim dedim bende smilem dedi aaaa dedim hatdaaaa kızın isminide bilmiyomuşum dedim ahhh berremmmmmmmmmmmmmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: iyiyim tatlım bende neolsunn evdeyim iş güç uğraşmca bende

hahahahahhaha iğrencimmmmmmmmmmmmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53: ya smilem geçen berre msnede inci geldinmi dio inci kim dedim bende smilem dedi aaaa dedim hatdaaaa kızın isminide bilmiyomuşum dedim ahhh berremmmmmmmmmmmmmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: iyiyim tatlım bende neolsunn evdeyim iş güç uğraşmca bende

:KK60::KK60::KK60:
Kız çok güldüm bende...

Sen bana yine smile de tatlım...

Ağrın filan var mı canım? Kontrole ne zaman gitcen?

ayyy inanmıyorum karnıma ağrı girdi gülmekten...:KK60::KK60::KK60::KK60:
Allah iyiliğini versin selinim...:KK60:
kız ben sana orda şimdi dicektimde inci dedim bazı şivelerde kullanıyolar yaa..
arkasındanda smile demişim herhalde sen yanlış anlamışsın...:KK60::KK60:

X