angel canım sen nasılsın..?:97:
bende iyiyim canım sağol..
iyiyim tatlışım seni sormalı uzun oldu yine gelmeyeli.. biliyorum çok fenayımameliyattan sonra bozuk psikolojim düzelmişti ya zaman geçip bebiş olmayınca yine bozdum şimdilerde iyiyim tekrar pozitif düşünce pozitif sonuca gitcem inş. kürlerede başladım ilk önce soğan kürü sonra incir eşime keçiboynuzu nasip bakalım senden ne haber varmı bi durum
sıkma canını canım..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
inşallah kürler iyi gelir..
ben aynıyım bildiğin gibi değişik bir şey yok...
amin inş. aman kürlerde işe yararsa yarar yaramazsa rabbim büyük... teknolojide gelişmiş nasip yaaa artık eziyet olmıcam kendime napiim
smilemm..
nerlerdesin...:26:
Tatlış günaydın...
Dün öğlene kadar yoktum canım, öğleden sonrada yerimde duramadım hiç, bir yoğunluk vardı...
Kan ve idrarı tansiyon için verdim canım. Protein bakılacak. Şu ana kadar çıkan kan testlerimde trigliserid yüksek çıkmış. Onun dışında herşey iyi...
Ama asıl önemlileri pazartesi çıkacak. Dün ölçtürdüm tansiyonumu sabah yüksek, öğleden sonra normal çıktı.
Böyle yani canım...
Sen nasılsın?
günaydın canımm..
inşallah güzel çıkıcak sonuçlar canım sen içini ferah tut...
artık hiç bişeyde kafanı takma...
ben iyiyim çok şükür canım...
sabah ya uykum var biraz..:93:
Benim de çok uykum var. Çok yorgunum tatlış ya..Dün akşam teyzem geldi Hollanda dan, 12'ye kadar annemlerdeydik. Sabah zor uyandım valla...
Artık daha yorgun hissediyorum kendimi. Hemen yoruluyorum...
Tatlış bu arada bebek odasını aldık hafta sonu. Hani göstermiştim ya, beyaz olan...
günaydın kızlar
ben izindeyken hastanede kılık kıyafetler değişmiş normalde herkes istediğini giyoyodu şimdi,,, mavi gömlek ama cırt mavi ben burdayım diye bağırıyo üstümde lacivert pantolon giycek herkes giydim ve kendimi çok komik hissediyorumm
günaydın hayat...
hepiniz takımmı oldunuz şimdi..
ayyy...canım çok sevindim çok güzel olmuştur eminim...
teyzen kuzeninin düğünü içinmi geldi..
artık kocaman oldu smilem normaldir yorulman...
bu akşam erkenden yat dinlen...
Teyzem kuzenimin düğünü için geldi canım.
Akşam da erken yatamıycam malesef, teyzeme elbise almaya gidicez. Sonrada anneme geçeriz. Belki orda azcık uyurum...
Tatlım ben şimdi yoğunum, sonra yazarım yine. Ara ara uğrarım
evet malesef öyle olduk tatlım berbat bi durum yani
ben geldim kızlar..
Berrecim napıyosun canım? Oyun mu oynuyosun yoksa???
smilem gelmiş..:119:
Benmi hayır canım...