Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

canım ben de geçen ay öyle sevindim.çünkü 14 gün falan geçti.öyle belirsizlik çok kötü.artık nolur hastalanayım diye dua etmeye başlamıştım.

bi yandan acaba ovvalasyon tesgimi alsam diyorum çünkü gün aşırı ilişki çok sıkıyo artık banyo yapması çok zoruma gidiyoo :) zaten spermler içinde 3 gün canlı kalabiliyodu değilmi?

bi yandan acaba ovvalasyon tesgimi alsam diyorum çünkü gün aşırı ilişki çok sıkıyo artık banyo yapması çok zoruma gidiyoo :) zaten spermler içinde 3 gün canlı kalabiliyodu değilmi?

yanlış bilmiyorsam 48 saat ile 72 saat arasında canlı kalabiliyormuş. aslında ovulasyon testi iyi fikir.almak lazım. ama şöyle de bir şey var ne yaparsak yapalım Allah ne zaman ol derse o zaman olacak da işte biz insanoğlu dayanamıyoruz illede hemen olsun istiyoruz.

aynen canım allahım hayırlısı ve güzelinden varsin hayırlı zamanda sadece hayırlısı demek yetmiyo güzelinden denmeside gerekiyor çünkü bazen şer olan şeylerde bizim için hayırlı olabiliyormuş onun için hayırlısı ve güzeli inşallah

eskiden yani evlenmeden önce daha sancılı olurdu şimdi de hafif oluyor.ama o zaman da şimdi de 1. günü oluyor sadece. eğer o ay üşüttüysem ki üşütürken de hissediyorum kesin ağırcak diyorum o ay daha çok ağrıyor.

Son düzenleme:
ttp://www.buhediyesenin.com/Hediye.aspx?No=1dwnrgq87558

esra bugün hiç girmedi...:26:
bu güzel günün keyfini çıkarıyo herhalde canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…