- 25 Ekim 2010
- 1.297
- 3
esra bugün hiç girmedi...:26:
bu güzel günün keyfini çıkarıyo herhalde canım benim...
Evet canım..Akşama hazırlık yapıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra bugün hiç girmedi...:26:
bu güzel günün keyfini çıkarıyo herhalde canım benim...
Kızlar selam,
dün gece kahverengi akıntı oldu bende. Çok ayakta kaldım diye sanırım. Bugünde oldu yine. Çok değil, damla şeklinde. Doktorumu aradım, kan gelmediği sürece ve sürekli adet gibi olmadığı sürece hamilelikte olabilir dedi. Ama ben çok korktum. Pazartesi bakalım ne dicek. Umarım kötü bişeyler olmuyordur...
Canım evet ben de okuyorum hamilelikte olabildiğini.
Sen gene de çok dikkat et.
Fazla ayakta kalma,dinlen bol bol..
İçini ferah tut,kötü bir şey yoktur.
İyi haberlerini bekliyoruz..
Canım çok korktum. Şu anda akıntım normale döndü. Doktor arkadaşımla konuştum, plesentaya geçiş döneminde olur dedi. Rahatladım biraz. Yoğun bir şekilde olmadığı sürece sorun yok dedi... Bakalım yarın doktor bakıcak zaten...
Sen nasılsın canım?
ne kadarlık hamilesiniz ki?
Canım çok korktum. Şu anda akıntım normale döndü. Doktor arkadaşımla konuştum, plesentaya geçiş döneminde olur dedi. Rahatladım biraz. Yoğun bir şekilde olmadığı sürece sorun yok dedi... Bakalım yarın doktor bakıcak zaten...
Sen nasılsın canım?
Yılın en güzel hediyesi senin![/Q
Çok sağol canım ancak teşekkür edebiliyorum hediyene.. Hafta sonu ablamlar bendeydi.. Yeğenimden bana fırsat kalmadı bilgisayarı açmaya
sağol canım ancak teşekkür edebiliyorum hediyene.. Hafta sonu ablamlar bendeydi.. Yeğenimden bana fırsat kalmadı bilgisayarı açmaya
iyi akşamlar kızlar nasılsınız...?
ben çook yorgunum ve kasıklarım, belim çok ağrıyo tüm gün temizlik yaptım sanırım ondan bide regl günümde yaklaştı...