Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

iyiyim canım bugun çok şükürr iyileştimm sen nasılsınnn berrem

çok sevindim canım ne güzel...sağlıklı olmak kadar güzel bişey yok....
bende iyiyim çok şükür...son günü atlatmaya çalışıyorum sayım filan derken...yoruldumm:KK37:

çok sevindim canım ne güzel...sağlıklı olmak kadar güzel bişey yok....
bende iyiyim çok şükür...son günü atlatmaya çalışıyorum sayım filan derken...yoruldumm:KK37:
ayyyyy kıyamammmmm akşam nabıonuzzz bakalımm yılbaşı programınız ne canım?

ayyyyy kıyamammmmm akşam nabıonuzzz bakalımm yılbaşı programınız ne canım?

:84:ağlamak istiyorum...
öyle bi program yapmadık canım...ama yiğenlerimiz,kardeşler yani gençler bizde olucaklarmış...:KK53:
Siz ne yaptınız...?

Son düzenleme:
:84:ağlamak istiyorum...
öyle bi program yapmadık canım...ama yiğenlerimiz,kardeşler yani gençler bizde olucaklarmış...:KK53:
Siz ne yaptınız...?
ohhh negüzell bizdee öle evde toplanıcazz ailecee hepberaber şimdi alışverişe çıkıcam akşama bol bol yemek yapcam.)

ohhh negüzell bizdee öle evde toplanıcazz ailecee hepberaber şimdi alışverişe çıkıcam akşama bol bol yemek yapcam.)

ohhh mağrifetli gelin seni....ne güzell...
canım ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz gelince çok öptüm kolay gelsin sanada...:KK69:

dikkat et canım kendine seninde bünyen zayıf benim gibi...
hasta olma...seni seven arkadaşlarını üzme....:KK54:

Kızlar hepinize mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum..
bugün bidaha açamam bilgisayarı büyük ihtimal şimdiden kutladım yeni yılınızı..akşama arkadaşlarla dışarda yemekteyiz..Şimdi çıkıcam alıcaklarım var dışardan sonra saç makyaj falan ancak akşama kadar hazırlanırım :21
Tüm iyi dileklerinizin gerçek olacağı bir yıl olsun inşallah....

kızlaaarr hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorummmm... inşallah hepimize güzellikler getirsinnnn..

rozlem seninki ne alemde canım ? ya çok şükür sabah ağlaya ağlaya bi kaldım test yaparım çıkmaz bi yandan adet olmam dedimki allahım yardım et bu belirsizlik ne kadar zormuş ya adet olayım yada testte çıksın dua eder etmez adet oldum çok şükür ya buna sevinilirmi bilmiyorum ama çok sevindim (tövbe tövbe Allahım sen affet bebiş istiyorum):KK61:

hayırlısı bu ay o kadar önemsemiyorum ama gelecek ay çokkkkkkkkk istiyorum doğum iznini iyi alabilmek tatillere denk getirebilmek için inşallah olurrr:emir_bebek:

inşallah canım..ben de salı günü doktora gitmiştim reglimin 12. günü yumurtalarım hiç büyümemişti.en büyüğü 9.5 mm falandı.bugün yine çağırmıştı gittim mucizevi olarak diyorum çünkü bayağı büyümüş 18.5 mm olmuş. normalde günde 2mm büyüyomuş. bu hafta sonu bol bol ilişki dedi.bakalım inşallah çatlar yumurta geçen ayki gibi olmaz da inşallah bu ay tutar.

X