- 10 Kasım 2010
- 1.447
- 298
iyiyim canım bugun çok şükürr iyileştimm sen nasılsınnn berremhoşgeldin canım nasıl oldun...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım bugun çok şükürr iyileştimm sen nasılsınnn berremhoşgeldin canım nasıl oldun...?
iyiyim canım bugun çok şükürr iyileştimm sen nasılsınnn berrem
ayyyyy kıyamammmmm akşam nabıonuzzz bakalımm yılbaşı programınız ne canım?çok sevindim canım ne güzel...sağlıklı olmak kadar güzel bişey yok....
bende iyiyim çok şükür...son günü atlatmaya çalışıyorum sayım filan derken...yoruldumm
ayyyyy kıyamammmmm akşam nabıonuzzz bakalımm yılbaşı programınız ne canım?
ohhh negüzell bizdee öle evde toplanıcazz ailecee hepberaber şimdi alışverişe çıkıcam akşama bol bol yemek yapcam.):84:ağlamak istiyorum...
öyle bi program yapmadık canım...ama yiğenlerimiz,kardeşler yani gençler bizde olucaklarmış...
Siz ne yaptınız...?
ohhh negüzell bizdee öle evde toplanıcazz ailecee hepberaber şimdi alışverişe çıkıcam akşama bol bol yemek yapcam.)
bekarkende çok alırdım hoşuma giden herşeyi
şimdide alıyorum çok şirin şeyler oluyo...
kızlaaarr hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorummmm... inşallah hepimize güzellikler getirsinnnn..
seninde canım yeni yılın kutlu olsun seneye görüşürüz (klasik yılbaşı esprisi böööğğğğ)
reglim geldi bu oy fosssssssss ocakta inşallahhhhhhhhhh
:)))
elacım ne durumdasın sen? hala gelen yok di mi?
tam onu sormuştum.neysee hayırlısı olsun.önümüzdeki ay inşallah.
kızlaaarr hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorummmm... Inşallah hepimize güzellikler getirsinnnn..
hayırlısı bu ay o kadar önemsemiyorum ama gelecek ay çokkkkkkkkk istiyorum doğum iznini iyi alabilmek tatillere denk getirebilmek için inşallah olurrr