Süper o zaman.SAT a göre kaç haftalık gözüküyor?
Süper o zaman.SAT a göre kaç haftalık gözüküyor?
Yok tatlım beklemedeyim hala..
Senin kaç haftalık ?
Yok tatlım beklemedeyim hala..
belkide hamilesindir ? o akıntıda yerleşme olmasın
canım senin belirtilerin nelerdi?
haber ver canım ben çok merak ediyorum...
karnın ağrıyomu...
haber ver canım ben çok merak ediyorum...
karnın ağrıyomu...
Canım ben cumartesi gittim doktora 5+3 iken kese 4,5 mm idi. Bugün itibariyle 5+5 oldum. 3 Ocakta kalp atımı için randevum var.
Umarım sende görürsün keseyi canım...
Benim reglime 1 hafta kala sağ kasığımda daha önce hiç olmadığı kadar ağrı oldu.. göğüslerim adet öncesi ağrırdı ama bu sefer daha farklı bi ağrı oldu taşıyamıyodum sanki hala devam ediyo ama geçen haftaki kadar değil.. 3 gün gecikince yaptım test o zamandan beri de baş ağrısı var tansiyonum düşüyo gibi hissediyorum hep yatmak istiyorum.. 1 haftaya yakındır da sabahları mide bulantısı oluyo ama az..Hee bi de sağ kasığımdan göbeğime doğru damar belirginleşti ilk defa öyle bişey oldu hamilelikle alakası varmdıdır bilemiyorum tabiiki
Berre hepimize süpriz yapacak. Ben bekliyorum valla
benimde sağ asığım ağrıyo normalde adet olacağımda ağrımazdı regl günümü 1 gün geçti tık yok puf napsam testtede bişey çıkmıyor ya[/QUO
Bikaç gün daha bekle canım çok zor oluyo biliyorum ama ben zor da olsa dayandım hiç test yapmadan 3 gün geçti ondan sonra yaptım.benim adetim hep düzenlidir 30 günde bir nerdeyse hiç şaşmaz 3 gün gecikmesi beni hemen şüphelendirdi zaten..Bikaç gün daha geçsin adet olmazsan kan testi yaptırırsın
berreeee nasılsın canım ne zaman açıklıyosun mujdeyi hamilemisin yoksa
Berree ve elatugba..
Yeni anne adaylarımız da siz mi olacaksınız yoksa
benimde sağ asığım ağrıyo normalde adet olacağımda ağrımazdı regl günümü 1 gün geçti tık yok puf napsam testtede bişey çıkmıyor ya[/QUO
Bikaç gün daha bekle canım çok zor oluyo biliyorum ama ben zor da olsa dayandım hiç test yapmadan 3 gün geçti ondan sonra yaptım.benim adetim hep düzenlidir 30 günde bir nerdeyse hiç şaşmaz 3 gün gecikmesi beni hemen şüphelendirdi zaten..Bikaç gün daha geçsin adet olmazsan kan testi yaptırırsın
benim eskiden düzensizdi adetim ama son 5 aydır düzenliydi dün olmam gerekiyordu ama şuan oldu bişey yok ya gögsüm zaten ağrıyo o normalde adet olacağımdada ağrırdı ama sağ kasık ağrısı bide geeç kalması beni şüphelendiriyor ya az önce test yaptım negatif acaba nedir benim durumum yaaaaaaaaaaaaaaa:18::84: