Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Günaydın kızlar nasılsınız??

Only_smile canım hadi gözün aydın..Çok sevindim.3 ocakta bir an önce gelsin de kalp atışlarını da duy iyice rahatla.

A-aaa Selin gelmiş,hoşgeldin uykucu:KK1:
merhaba canımmm bugunn fenaaa hastayımmm geceden berii midede gaz sıkıştırması varrrr hemm kusmaaa hemdee bağırsaklarım fena bozulmuşş resmen öldüm öldüm dirildimm halada öle zar zor kalkıyım belki iyi olurum dedim ama nafileee :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

merhaba canımmm bugunn fenaaa hastayımmm geceden berii midede gaz sıkıştırması varrrr hemm kusmaaa hemdee bağırsaklarım fena bozulmuşş resmen öldüm öldüm dirildimm halada öle zar zor kalkıyım belki iyi olurum dedim ama nafileee :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

Canım geçmiş olsun, doktora gittin mi?

Geçmiş olsun canımm benim salgın sanırım geçenlerde benimde aynı olmuşdu...dikkat et nane limon felan iç iyi geliyo...:KK43:

Herkese merhabaaa :21:
Hafta sonu annemdeydim..Merak ettim neler oldu diye ama şimdi okudum da kimsecikler yokmuş zaten haftasonu..
Bugün 4 te doktorda randevum var çokk heyecanlıyım :KK52: bakalım neler olcak.. zaman geçmek bilmiyo off daha 2 bile olmamış saat :18: inşallah herşey yolundadır..

Canım çok geçmiş olsun,doktora gittin mi,ihmal etme sakın:94:

Hafta sonu annemdeydim..Merak ettim neler oldu diye ama şimdi okudum da kimsecikler yokmuş zaten haftasonu..
Bugün 4 te doktorda randevum var çokk heyecanlıyım :KK52: bakalım neler olcak.. zaman geçmek bilmiyo off daha 2 bile olmamış saat :18: inşallah herşey yolundadır..

Merhaba hoşgeldin deniz:KK34:
Evet haftasonu pek kimsecikler olmuyor,burda gelişmeler hafta içi:KK1:
Hımm demek bugün doktor kontrolün,saat kaçta pekii:44:
Süper heyecanlar bunlar ya:KK52:

Canım test yaptınmı?

Merhaba hoşgeldin deniz:KK34:
Evet haftasonu pek kimsecikler olmuyor,burda gelişmeler hafta içi:KK1:
Hımm demek bugün doktor kontrolün,saat kaçta pekii:44:
Süper heyecanlar bunlar ya:KK52:

4 te canım zaman geçmiyo bi türlü..evt ya çok güzel heyecanlar allah isteyen herkese yaşatsın ama işte doktorun herşey yolunda dediğni duymadan da içi rahat etmiyo birtürlü insanın..

4 te canım zaman geçmiyo bi türlü..evt ya çok güzel heyecanlar allah isteyen herkese yaşatsın ama işte doktorun herşey yolunda dediğni duymadan da içi rahat etmiyo birtürlü insanın..

Hımm takıl burda biraz,zaman geçir..
İnşallah doktordan da güzel haberleri alıp rahatlayacaksın bugün:KK69:

X