Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın...?
yok ben değilim hamile...yani öyle hissetmiyorum nedense regl günümede çok var 6 ocak ondan sanırım...:KK43:
düzenli çalışmada olmadı...bende esra gibi hissediyorum...:KK31:

iyiyim canım işte yeni işten geldim test yaptım negatif napsam bilmiyorum :nazar:

benim eskiden düzensizdi adetim ama son 5 aydır düzenliydi dün olmam gerekiyordu ama şuan oldu bişey yok ya gögsüm zaten ağrıyo o normalde adet olacağımdada ağrırdı ama sağ kasık ağrısı bide geeç kalması beni şüphelendiriyor ya az önce test yaptım negatif acaba nedir benim durumum yaaaaaaaaaaaaaaa:18::84:

Psikolojik olabilir canım..:KK34:

iyiyim canım işte yeni işten geldim test yaptım negatif napsam bilmiyorum :nazar:

canım bazen çok kafamıza takdığımız içinde geçikebiliyor bekle istersen biraz ve kafana takma hayırlısı olsun inşallah...:KK71:

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben size belirtilerimi yazayım sizde yorum yapın lütfen çok canım sıkılıyor ya sağ kasığımda hafif ağrı var arada şiddetleniyor,geceleri uyuyamıyorum çok sıcaklanıyorum,1 haftadır idrara çıkmam çoğaldı normalde gece kalkmazdım gece bile sıkışmış olarak uyanıyorum,gögüslerim ağrıyo ama son 10 gündür hergün test yapıyorum ve negatif regl dündü bugünde olmadım sabaahları özellikle adet olcakmışım gibi hissediyorum sonra o his zaman ilerledikçe geçiyo,kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü tüm sağlıkçılar arkadaşım çıkmazsa onların yanında üzülürüm iidrarda belli olsun sonra kan tahlili yaptırıyım diyorum lütfen yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var.:84::2::KK58:

ya arkadaşlar ben size belirtilerimi yazayım sizde yorum yapın lütfen çok canım sıkılıyor ya sağ kasığımda hafif ağrı var arada şiddetleniyor,geceleri uyuyamıyorum çok sıcaklanıyorum,1 haftadır idrara çıkmam çoğaldı normalde gece kalkmazdım gece bile sıkışmış olarak uyanıyorum,gögüslerim ağrıyo ama son 10 gündür hergün test yapıyorum ve negatif regl dündü bugünde olmadım sabaahları özellikle adet olcakmışım gibi hissediyorum sonra o his zaman ilerledikçe geçiyo,kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü tüm sağlıkçılar arkadaşım çıkmazsa onların yanında üzülürüm iidrarda belli olsun sonra kan tahlili yaptırıyım diyorum lütfen yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var.:84::2::KK58:

canım acaba kist mi var benim öyle olmuşdu aynı şüpelendim ama o zaman korunuyoduk meğerse kist vsrmış ondan geç olmuşum...evliliğin ilk aylarında iki defa oldu bende sonra patladı...:KK43:

Son düzenleme:
canım acaba kist mi var benim öyle olmuşdu aynı şüpelendim ama o zaman korunuyoduk meğerse kist vsrmış ondan geç olmuşum...evliliğin ilk aylarında iki defa oldu bende sonra patladı...:KK43:

hım bu hiç aklıma gelmemişti dur eğer adet olursam ilk işim doktora gitmek olsun kist ve miyomlar çoçuğun olması engelliyormu?

hım bu hiç aklıma gelmemişti dur eğer adet olursam ilk işim doktora gitmek olsun kist ve miyomlar çoçuğun olması engelliyormu?

valla tatlım şimdi biraz daha bekle istersen belkide geç döllenme olmuştur...
engelmi hiç bilmiyorum ama benim hemen bi sonraki ay patladı...
kist varkende sık idrara çıkma,kasıklarımda ağrı ayaklarımda kasılma oluyodu...
inşallah seninki öyle bişey değilidr...
ama kist artık çok basit hemen hemen herkezde görülüyo...korkma yani..:KK34:

valla tatlım şimdi biraz daha bekle istersen belkide geç döllenme olmuştur...
engelmi hiç bilmiyorum ama benim hemen bi sonraki ay patladı...
kist varkende sık idrara çıkma,kasıklarımda ağrı ayaklarımda kasılma oluyodu...
inşallah seninki öyle bişey değilidr...
ama kist artık çok basit hemen hemen herkezde görülüyo...korkma yani..:KK34:

ben 1,5 yıllık evliyim ama ilk defa bu ay oldu öncesinde böyle bişey yaşamadım neyse artık bi daha yapmıycam test takiiiiiii yılbaşı gecesine kadar bi 4 gün daha durayım eğer olursam ne ala olmazsam o zamana kadar test yapmıycam çatlayıp patlasamda yapmıycam :KK53::KK52:

ben 1,5 yıllık evliyim ama ilk defa bu ay oldu öncesinde böyle bişey yaşamadım neyse artık bi daha yapmıycam test takiiiiiii yılbaşı gecesine kadar bi 4 gün daha durayım eğer olursam ne ala olmazsam o zamana kadar test yapmıycam çatlayıp patlasamda yapmıycam :KK53::KK52:

evet canım yapma sık dişini birazcık...:KK19:

uzaksın yakın olaydın geli verirdik...çok seviyoz biz çikolata pasta felan...:KK56:
tarifini versene ...elaaa:KK39:

çok basit ve çok lezzetli veriyorum tarifi
2 adet krem şanti sade
1 kg süt
2 paket kakaolu pisküvi
yarım su bardağı damla çikolata
çikolata sosu

yapılışı
2 bardak süte 2 adet krem şantiyi katıp çırpıyoruz çırptiktan sonra içine pisküvileri kırıyoruz ama fazla ufalanmasın 4 -5 parçaya bölünsün yeter içine damla çikolatayıta katıp karıştırıyoruz kek kalıbı veya borcama döküp buzlukta donmasını bekliyoruz sonra üstüne çikolata sosunu sütle yapıp pastanın üzerine döküyoruz bu kadar afiyet olsun çok kolay ve çok lezzetli bir pasta tavsiye ederim:KK19::nazar:

çok basit ve çok lezzetli veriyorum tarifi
2 adet krem şanti sade
1 kg süt
2 paket kakaolu pisküvi
yarım su bardağı damla çikolata
çikolata sosu

yapılışı
2 bardak süte 2 adet krem şantiyi katıp çırpıyoruz çırptiktan sonra içine pisküvileri kırıyoruz ama fazla ufalanmasın 4 -5 parçaya bölünsün yeter içine damla çikolatayıta katıp karıştırıyoruz kek kalıbı veya borcama döküp buzlukta donmasını bekliyoruz sonra üstüne çikolata sosunu sütle yapıp pastanın üzerine döküyoruz bu kadar afiyet olsun çok kolay ve çok lezzetli bir pasta tavsiye ederim:KK19::nazar:

ellerine sağlık tatlım güzel tarife benziyor...denicem en kısa zamnda:KK56:

X