Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hı hı dün yaptımm amaa çizgi görmedim yarım saat sonra ama ikinci çizgi çıktıı ama işte 10 dk sonra çıkan çizgiler yanlış deniliyooo bilmiomkii bendeeee:KK14:

bir daha deneseydin keşke benimde adetime 2 gün var ama hep adet olcakmışım gibi hissediyorum tuvalete koşuyorum yav merak ettim şimdi bir daha denesene test :KK70:

:KK20:bence bekleyin biraz daha varsa bile erken die çıkmaya bilir sonra üzülüyosunuz ...:KK14:

bir daha deneseydin keşke benimde adetime 2 gün var ama hep adet olcakmışım gibi hissediyorum tuvalete koşuyorum yav merak ettim şimdi bir daha denesene test :KK70:
aaaaa seninde çok az kalmışşşşşş:KK16: ya canım denicektim amaa benim bu aldığım 25mlg bide 10 olan varmış yani hassas testler bihafta öncesinden belli oluyomuş sonuçç onu yapım dedim bugun ama onun fiyatıda özel hastanede yapılan kan testinle aynı fiyatt benim günler geldi meraktan çatlıomm kızlarda kızıo banaa:KK1::KK1::KK1::KK1: hiç duramassam artık gidicem kan vericem kesin sonucu alıcam rahatlıcam:) ya sen yaptınmı test

aaaaa seninde çok az kalmışşşşşş:KK16: ya canım denicektim amaa benim bu aldığım 25mlg bide 10 olan varmış yani hassas testler bihafta öncesinden belli oluyomuş sonuçç onu yapım dedim bugun ama onun fiyatıda özel hastanede yapılan kan testinle aynı fiyatt benim günler geldi meraktan çatlıomm kızlarda kızıo banaa:KK1::KK1::KK1::KK1: hiç duramassam artık gidicem kan vericem kesin sonucu alıcam rahatlıcam:) ya sen yaptınmı test

ben ucuz testlerden hergün yapıyorum hergün negatif hem adet hemde farklı belirtiler var bakalım artık hayırlısı

ben ucuz testlerden hergün yapıyorum hergün negatif hem adet hemde farklı belirtiler var bakalım artık hayırlısı
sen bendende heycanlısınnnnnn:KK1::KK1::KK1: aynen tatlımm yaaaa allah gönlümüze göre versin valla belirtiler hep oluooo belirtilere kanmıom artık bn öğrendimmmm :):KK1::KK1::KK1::KK1:

sen bendende heycanlısınnnnnn aynen tatlımm yaaaa allah gönlümüze göre versin valla belirtiler hep oluooo belirtilere kanmıom artık bn öğrendimmmm :)

bir daha deneseydin keşke benimde adetime 2 gün var ama hep adet olcakmışım gibi hissediyorum tuvalete koşuyorum yav merak ettim şimdi bir daha denesene test

1 tane vardı 2 tane oldular inciii....:KK31:

yokkk balamm yapmadımmm çamaşırları topladım yenilerini attım okadarxık:) ama akşamm gidicem kan testi yaptırmaya:KK1::KK1:

neeee:KK53::KK53:
şakamı bu? hiç komik değil hııı....:KK31:

heeee reklam aklıma geldide...
git tatlım zaten varsa çıkar çünkü az kaldı....:KK49:

neeee:KK53::KK53:
şakamı bu? hiç komik değil hııı....:KK31:

heeee reklam aklıma geldide...
git tatlım zaten varsa çıkar çünkü az kaldı....:KK49:
hahayyyyyyy:) aynen kuşumm eşimde beni böle görünce hep düşünceli demin aradı akşam erken gelicem gidicez dedi rahatla sende bende dedi:):)

valla kocişim vesile oldu olumsuz çıkacağını biliom ama enazından emin olup hafta sonunu rahat kafayla geçiririm ama dua ettt olurmuu yinedee:KK43:

hahayyyyyyy:) aynen kuşumm eşimde beni böle görünce hep düşünceli demin aradı akşam erken gelicem gidicez dedi rahatla sende bende dedi:):)

valla kocişim vesile oldu olumsuz çıkacağını biliom ama enazından emin olup hafta sonunu rahat kafayla geçiririm ama dua ettt olurmuu yinedee:KK43:

ediyorum tabi etmezmiyim canım hepiciğimize ediyom ben...
inşallah pozitif çıkar canım...ben yarın belki işe gelmicem ama merak ederim yaaa...
girmeye çalışıcam bizi haberdar etmeyi unutma canım...:KK34:

X