Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

her yıl olduğu gibi yeni umutlar ,yeni istekler...herkesin istedikleri olsun inş...
öpüyorumm herkesi

Selam herkese, ben daha iyiyim, ama tabii birşeylerin oturması zaman alacak hayatımda... Gerilmemeye, sinirlenmemeye çalışarak beklemedeyim.

Sumak hikayeni okudum. "sonra aglama sesı ..kedım benım.." kısmında gözlerim doldu. Gözüm dolmakla kalmadı korktu da :26: Çok geçmiş olsun, masal ismini de senden duydukça daha hoşuma gitmeye başladı. Atsam mı hafızaya

marjiii,korkmasın gözün hepsı benım gıbı degıl benım kı arada cıkıyor oyle :)

cogu dogum ıkı ıkındım bıttı dıyerek bıtıyor..

Masal ismi hakkında cok olumlu tepkıler alıyorum :)

at hafızaya :)

ınsallah senın ıcın de hersey güzel olur tüm olumsuzluklar cözulur tum taşlar yerıne oturur ve bebek haberını alırız :)

kafam oyle dolu kı ,ne yazdıgım ne yazacagımı bılmıyorum bu kız öldürdü bitirdi beni yahu :)

Son düzenleme:
selam...sessiz gene buralar,
boyun fıtığım azmış durumda kafamı kesip atasım var o derece
bir de evde ders çalışmaya başladımkursa gidemiyorum evde nasıl düzenli olur mu bilmem artık
sadece denemeleri takip edicem ,

kk'dan benim de soğuduğum bir dönem..
Niye bilmem bir sürü yabancı üye var gibi geliyor kendimi huzurlu hissetmiyorum.
Tanımadık yüzlerce kişi karmaşık bir hal aldı.
Yorum yapma şevkim bile yok konulara,öyle abudik gubudik konular ki..

Laylayım çook geçmiş olsun,evden de olur neden olmasın ki?
Sadece program yapman gerek ve eksiklerine daha fazla yüklenmen gerek
Kolaylıklar diliyorum..

Sumak,Piji,Marjinal,Jean...
Hepinizi öpüyorum.

Ben iyiyim,biraz stres altındayım ama sanki şöyle birkaç ay daha sürecek sonra bitecek.
Gelseniz sohbet etsek çok sevinirim ama bir türlü denk gelmiyoruz.

yabancı ne kadarcok dımı bende farkedıyorum tanıdık nıckler cıkmıyor hıc karsıma neredeyse ..

kpss olayı bıttı benım ıcın tamamen ..oysa o uyurken calısacaktım

uyurken ,uyurken uyurken ..ama nerdeeeb

yabancı ne kadarcok dımı bende farkedıyorum tanıdık nıckler cıkmıyor hıc karsıma neredeyse ..

kpss olayı bıttı benım ıcın tamamen ..oysa o uyurken calısacaktım

uyurken ,uyurken uyurken ..ama nerdeeeb

hepınıze ıyı seneler dılıyorummmmm,opuyorum
ayın altısı oldu ama ıdare edın
nasılsınız bakalım
ben ıyım aktıfızpıjı ne alemdedsın.ben doktoa gttım hersey yolunda bu ay baya gec adet oldum ama bebek yok,
ya dusunuyorumda adet beklemek ne zor seymıs,daha evlenelı 4ay olucak,anca tam anlamıyla beklıyorum,Allah ısteyen bekleyen herkese nasıp etsın
senelerdr bekleyenlerı dusunuyorum,Allah herkese nasıp etsın bızde bekletmesın ıns

hepınızı cok cok opuyorumıns hepınızzzzzz ıyısınzdr buarada bebıslerı cok merak edıyorum leylegı ve amncıden hıc haberım yok hıc gozukmuyolar sanırım

selam uğrayan olursa artık,derinss,reyyan gelmişsiniz bi ara,
haklısınız kızlar kk da o kadar kalabalıklaşmış ki bir sürü farklı nick görüyorum,
topik beni de soğuttu dersem yalan olmaz ama yazmadan sizden haber almadan duramıyorum,
denk gelme ümidiyile bakınıyorum...
zaten kk da vakit geçirirsem oyunlara takılıyorum ...

derinssim program yaptım evde çalışmaya çalışıyorum...eşimi de ikna ettim
haftasonu da onunla çalışcaz bakalım benim tembel garfield vazgeçmezse...

sumakcım masal biraz kendine gelsin çalışırsın belki uyurken felan sınava var daha

pathemm canımm umarım en yakın zamanda gönlüne göre olur hayırlı bebek haberlerini
piciyle beraber alırız.

herkesii öpüyorumm ...

Keşke şu an burada olsaydınız ey ahali :)) Aşağıda konuyu bir ben okuyorum, bir de bayram06 nickli mor renkli bir arkadaşımız. Profiline girip baktım, kuzu kuzu cinsiyeti: erkek yazıyor. Giriş tarihi de bugun. Bayram kardeş, burası kadınlar kulubü, muhtemelen ömrün bir kelebeğinki kadar olacak ve yarın üyeliğin BOMMMM

o degılde hala zıyaretcı gelmesı cok aanormal ..üyeler bıle gelmezken zıyaretcı ınatla burada :)

bızım bugun asımız var 2 bacaktan 1 koldan..ıcım gıdıyor bakıp bakıp algıyorum nasıl dayanıcaz..

düşündükce burnumun dıregı sızlıyor..

keske tesellı edebılsem kızımı ..bır daha olmayacak soz verıyorum aglama kuzum dayan dıyebılsem ama dıyemıyorum da

boyle gulucuklerle bkıyor, bıtıyorum ayaklarım ters gıdıyor resmen ..

Allah yardım etsın bıze.ne zor ıslermıs bunlar.

Ya ben de bu kadar duygusal mı olurum acaba diye düşünüyorum Sumak, sen anlatınca. Ne biliyim, şu an o kadar ruhsuz geliyorum ki kendime, ne var işte aşı olcak çocuk diyorum, ne var hepimiz olmadık mı diyorum. Bi hastalığı mı var ki, alt tarafı sağlıklı bi çocuğun sağlığını korumaya yönelik 10 dakikalık birşey ne bu annelerin duygusallığı diye geçiyor içimden. Bilmiyorum annelik dedikleri çocuğunun 10 dakika burnunu çekmesine bile dayanamamaktır belki

::)

kendımı gordum ,hamılelık once mı..ası vurulurken bakamadım derlerdı aman derdım onun saglıgı ıcın bunlar ,saglıklı olsun dıye derdım..
ben tutardım kolundan bacagından derdım..

derdım de derdım..ama oyle degılmıs..

canı acıyacak dıye gunler oncesınden üzülmekmiş annelık .

kendımı hep ,tv de sokakta orada burada gordugum veletlerle avuttum bak zamanında o da olmus bu da olmus dıye :)

ası zamanı cok aglamadı aslında ,agladı tabı ıcını ceke ceke bı de..kızım da anasına cekmıs hemen gozlerı kızarıyor pek narın bı de ıclenıyor ..
orada baska bı kız vardı asıdan snra etrafa bakınıp duruyordu mesela..

kolık krızı tuttu o daha fena bızım ıcın ası ıle de karısınca nasıl agladı kuzum susturmak ne mumkun keske ası olsan hep dedım boyle sebepsız yere aglayacagına

ıkame :)

kılına zarar gelmesın hıc aglamasın ıstıyorsun ..hep gulsun hep..

ee tabı duygusal olmayan anneler de vardır mutlaka ..bknz ,kayınvalıdem ınsan hıc mı uzulmez aglamaz..ölümden baskasına aglamam üzülmem der..hele kı aşı fılan oyle basıt kı onun ıcın..ınsanı karsısına gecer aman be hemen de aglıyor bu der guler bı de kı sınırlere zarar türden..

ınsallah en kısa zamanda yasarsın sende annelıgı ..anne olunca anladım derler ya gercekten oyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…