Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr
görüşmeyeli herkes iyidir inşallah,
Sumak hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
huydaşımm nasılsın nasıl gidiyor evlilik
nasılsın laylayım her şey yolunda mı?
marjinal nerde acaba onu da merak ediyorum
kendimi mini mini birlerime öyle bir vermişim ki nerdeyim,zaman nasıl geçiyor farkında değilim inanın,günler kısacık zaten,koşuşturmaca telaş geçip gidiyor,
öğrencilerim okudular çok şükür ama deli gibi uğraştım sıpalarla,yüküm biraz daha hafifledi,öğlenciyim akşama kadar okuldayım akşam gelince tükenmiş oluyorum,yoksaaaa sizi unutmadım,hepinizi seviyorum
hoşgeldın bacım
sumagım allah hayırlısını versın de dun kaynanam ne dedı sok olursunuz
mıllet catır catır doguruyo sen nıye hasta oluyon dedı şaka degıl evet gercek :)):):):)
kızın dunyaaaaaaaaa guzelı ya cok sırın masaallah dua et bana da olurmu
sumakkk masalı gene göremedim ,hadi ya adet görmeye başladın mı? bünyeye göre değişiyor demekki dediğin gibi kimi 3-4 ay adet olmuyor
sen hemen eski tempoya dönmüşsün amann dikkat masala kardeş gelebilir ,seni ve masalı öpüyorum....
B]
Sumak..Masalı gözleri kapalı olsa da gördüm ve seni de Tombilik duruyordu maşallah Masalımıza..
Çok güzel pamuk gibi,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bu arada marji iyi,bence çok çok iyi
yazası yok galiba ama herşey yolunda bugün facebook'da konuştum.
hıcbısı dumur oldum ama cok bozuldum zamanı gelınce yedırıcemsumakkk masalı gene göremedim ,hadi ya adet görmeye başladın mı? bünyeye göre değişiyor demekki dediğin gibi kimi 3-4 ay adet olmuyor
sen hemen eski tempoya dönmüşsün amann dikkat masala kardeş gelebilir ,seni ve masalı öpüyorum....
hevin de gelmiş hoş gelmiş ...
pici senin kayınvalde gerçek mi? nası yani herkes çatır çatır doğuruyor sen hasta oluyosun mu ? dedi
hay yarabbim kadına bak sen nededin ? bu soruya nasıl cevap verdin???
dua etsın beklemedıgım anda beklemedıgım bı soruydu yoksa cok guzel agzının payını verırım yok oyle can9ım cıcım yok derınsım tamam yapalım edelım derken bıle bıraz mesafelıyım ..oğluna da ağzımdan kacmıs gıbı soledım anan bole dıyo dıye "gercektenmı sakamı yapıyosun aynen bolemı soledı dedı evet nıye yalan solım falan dedım sana sıkayet amacıyle solemedım bı an agzımdan cıktı dedım ayıp terbıyesızlık bu dedı baya bozuldu dusundu bırazJean..İyi çalışmalar canım,eğitim bilimleriyle gk-gy birlikte çalışmak ne zordur.
Allah kolaylık versin zihnini ikiye bölüyorsun hep.
Pijema..Öncelikle leyleğe mesaj atamıyorum çünkü mesaj kutusu dolu!
Neden bilmiyorum nete giriyor onu biliyorum demek ki sağlığı yerinde.
Ve.. Kayınvaliden cehaletini göstermiş.Kadın çocuğu tek başına yapmıyor.Erkeğin de kaliteli spermi gerekiyor.
Otur anlat belli ki bilgisi eksik.Bir de oğluna sorsun cehaletini ona da göstersin.Geline herkes çatır çatır doğuruyor demekle olmuyor.Oğluna sorsun bakayım oğlum bir engelin mi var desin bak oğlu naısl bozup atıyor.Kaldı ki sen bir yıl sonra bile hamile kalabilirsin bir yıla kadar dr sorun yapmıyor bildiğim kadarıyla.bir de belli ki inancı tam değil çünkü biz yırtınsak da alıp yumurta ile spermi laboratuvar da birleştirsek de Allah "ol" demeyecekse ol-ma-ya-cak ! çok kızdım daha yazarım ama seni kırmak istemiyorum.Bu kadına yüz vermemeni en başında söylemiştim hala aynı fikirdeyim.
Kayınvalidemin de ayaklarını falan öpsem yeridir galiba
Sumak..Masalı gözleri kapalı olsa da gördüm ve seni de Tombilik duruyordu maşallah Masalımıza..
Çok güzel pamuk gibi,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Hevin...Merhaba , ne var ne yok ?
Laylayım balım..
Yoksun evet bir vakittİR.mERAK ettim aslında,ahh bir denk gelemedik ya
sohbet edemedik
Bu arada marji iyi,bence çok çok iyi
yazası yok galiba ama herşey yolunda bugün facebook'da konuştum.
derinssim evet denk gelemiyoruz hiç senin boş anınla benimki çakışıyor sanırım :26: marji demek iyi çok sevindim
senin ev,iş,kurs üçlüsü ne alemde :)
sumakcım silmişsin ama gözü kapalıymış masalı sen kızımızın gözü açık haliyle çek koy o zaman
pici kuzum haliyle o şaşkınlık kadına cevap vermemişsin asaletini bozma ama bir yere kadar bir daha seni üzecek olursa
bir şeyler söyle daha kaç gün oldu evleneli bir şekilde canını acıtması çok sinir bozucu
eşinin bilmesi iyi olmuş saklama bir şeyi uygun biir dille anlat
yok laylayım mesafelıyım hep kusura bakmasın o kadar da degıl yanı
sasırmasaydım solerdım elbet
allahtan calısıyorum evde degılım dıpdıbe