Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

selam....
kaç gündür giremedim nete bugün hemen atladım bakıyım kim var kim yok diye ,
pathem fotoları umarım kaçırmamışımdır ama muhtemelen silmişsindir,
derinss,jean,pici siz de gelmişsiniz öptüm herkesleri leylekkk bizi sevmiyormusun ??? artık

kendimi mini mini birlerime öyle bir vermişim ki nerdeyim,zaman nasıl geçiyor farkında değilim inanın,günler kısacık zaten,koşuşturmaca telaş geçip gidiyor,
öğrencilerim okudular çok şükür ama deli gibi uğraştım sıpalarla,yüküm biraz daha hafifledi,öğlenciyim akşama kadar okuldayım akşam gelince tükenmiş oluyorum,yoksaaaa sizi unutmadım,hepinizi seviyorum :KK54::KK54::KK54:

napıyorsunuz ....

pıjı dıkıyor musun kuzum bacakları havaya ..

madem aktıfsınız ıkı gunde bır yapın ..bacakları da dık havaya poponun altına yastık koyarak..en az yarım saat bekle ..olmadı 15 dk bekle ..

ama bence hemen yapmayın i

hamıle kalmak zor,kalınca yurutmek zor ,ama bebek bakmı o kadar zor kı ..42 gun oldu neler yasadım bı bılsen ..

hazır oldgum halde..

kısmet ama .hayırlısı ne ıse o olsun..

bu arada ben adet oldum ya..rahat lucaktım 4-5 ay ama hemen geldı benımkılerçç

cok kısmetsız bahtsız sansıısızım ben cok

bu arada gelen profılıme baksın bebegımı ekledım ama bu eskı foto 8 gun once cekılmıstık..yenı halını de koyarım bı ara..foto cekmeyebıle zamanım yok :KK37:

selam kızlarr :KK3:

görüşmeyeli herkes iyidir inşallah,

Sumak hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :nazar: :nazar:

huydaşımm nasılsın nasıl gidiyor evlilik :KK16:

selam kızlarr :KK3:

görüşmeyeli herkes iyidir inşallah,

Sumak hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :nazar: :nazar:

huydaşımm nasılsın nasıl gidiyor evlilik :KK16:

hoşgeldın bacım
sumagım allah hayırlısını versın de dun kaynanam ne dedı sok olursunuz
mıllet catır catır doguruyo sen nıye hasta oluyon dedı şaka degıl evet gercek :)):):):)
kızın dunyaaaaaaaaa guzelı ya cok sırın masaallah dua et bana da olurmu

kendimi mini mini birlerime öyle bir vermişim ki nerdeyim,zaman nasıl geçiyor farkında değilim inanın,günler kısacık zaten,koşuşturmaca telaş geçip gidiyor,
öğrencilerim okudular çok şükür ama deli gibi uğraştım sıpalarla,yüküm biraz daha hafifledi,öğlenciyim akşama kadar okuldayım akşam gelince tükenmiş oluyorum,yoksaaaa sizi unutmadım,hepinizi seviyorum :KK54::KK54::KK54:

hoş geldin reyyancım özlettin kendini demek okuttun mini mini birlerini :) hadi gözün aydın arada gelllll

sumakkk masalı gene göremedim ,hadi ya adet görmeye başladın mı? bünyeye göre değişiyor demekki dediğin gibi kimi 3-4 ay adet olmuyor
sen hemen eski tempoya dönmüşsün amann dikkat masala kardeş gelebilir ,seni ve masalı öpüyorum....

hevin de gelmiş hoş gelmiş ...

pici senin kayınvalde gerçek mi? nası yani herkes çatır çatır doğuruyor sen hasta oluyosun mu ? dedi:KK53:
hay yarabbim kadına bak sen nededin ? bu soruya nasıl cevap verdin???

Jean..İyi çalışmalar canım,eğitim bilimleriyle gk-gy birlikte çalışmak ne zordur.
Allah kolaylık versin zihnini ikiye bölüyorsun hep.

Pijema..Öncelikle leyleğe mesaj atamıyorum çünkü mesaj kutusu dolu!
Neden bilmiyorum nete giriyor onu biliyorum demek ki sağlığı yerinde.

Ve.. Kayınvaliden cehaletini göstermiş.Kadın çocuğu tek başına yapmıyor.Erkeğin de kaliteli spermi gerekiyor.
Otur anlat belli ki bilgisi eksik.Bir de oğluna sorsun cehaletini ona da göstersin.Geline herkes çatır çatır doğuruyor demekle olmuyor.Oğluna sorsun bakayım oğlum bir engelin mi var desin bak oğlu naısl bozup atıyor.Kaldı ki sen bir yıl sonra bile hamile kalabilirsin bir yıla kadar dr sorun yapmıyor bildiğim kadarıyla.bir de belli ki inancı tam değil çünkü biz yırtınsak da alıp yumurta ile spermi laboratuvar da birleştirsek de Allah "ol" demeyecekse ol-ma-ya-cak ! çok kızdım daha yazarım ama seni kırmak istemiyorum.Bu kadına yüz vermemeni en başında söylemiştim hala aynı fikirdeyim.
Kayınvalidemin de ayaklarını falan öpsem yeridir galiba :nazar:

Sumak..Masalı gözleri kapalı olsa da gördüm ve seni de :nazar: Tombilik duruyordu maşallah Masalımıza..
Çok güzel pamuk gibi,Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Hevin...Merhaba , ne var ne yok ?

Laylayım balım..
Yoksun evet bir vakittİR.mERAK ettim aslında,ahh bir denk gelemedik ya
sohbet edemedik :KK5:

Bu arada marji iyi,bence çok çok iyi :nazar:
yazası yok galiba ama herşey yolunda bugün facebook'da konuştum.

hoşgeldın bacım
sumagım allah hayırlısını versın de dun kaynanam ne dedı sok olursunuz
mıllet catır catır doguruyo sen nıye hasta oluyon dedı şaka degıl evet gercek :)):):):)
kızın dunyaaaaaaaaa guzelı ya cok sırın masaallah dua et bana da olurmu

neeeee ..
daha kac ay oldu yahu..
saka gıbı.
belkı oglunda vardır bı sorun ey allahım ya nasıl sınırlendım.verme ona soz hakkı yüz gözo lma..
tesekkur ederız teyzesı ..dualarım senınle tez zamanda haamıle kalırsın ınsallah.

sumakkk masalı gene göremedim ,hadi ya adet görmeye başladın mı? bünyeye göre değişiyor demekki dediğin gibi kimi 3-4 ay adet olmuyor
sen hemen eski tempoya dönmüşsün amann dikkat masala kardeş gelebilir ,seni ve masalı öpüyorum....
B]

goremedın mı ..sıldım bende albumu..bır ara yenıden cekıp koyarım ..zaten gozlerı kpalı ıdı :)
adet goruyorum ya sevınıyordum kac ay rahat olucam dıye..
hem emzır hem adeto l hem masalla ugras hem evle o kadar yoruyor kı..neyse kı doktorum ılacvermıstı o kesıyor yavas yavas..

aman ,anneme de deım o da oyle dedı aman dedı 1 sene arayla bı de dogurmayasın..benım ona halım mı kalıyor anne dedım..

destek almadan o ısı yapamam sanırım..doktor muayene ederken kastım kastım sonra masada agladım .
doktor sen zoru basardın bunda bırsey yok dedı ama berbattı.
nasıl olur o ıs bılmyıroum.

bızde senı optuk.

Sumak..Masalı gözleri kapalı olsa da gördüm ve seni de :nazar: Tombilik duruyordu maşallah Masalımıza..

tesekkur ederız derınss teyzesı ..darısı sana ınsallah ..

marjının de ıyı olmasına cok sevındım..

hevin de gelmiş hoş gelmiş ...

pici senin kayınvalde gerçek mi? nası yani herkes çatır çatır doğuruyor sen hasta oluyosun mu ? dedi:KK53:
hay yarabbim kadına bak sen nededin ? bu soruya nasıl cevap verdin???
hıcbısı dumur oldum ama cok bozuldum zamanı gelınce yedırıcem

Jean..İyi çalışmalar canım,eğitim bilimleriyle gk-gy birlikte çalışmak ne zordur.
Allah kolaylık versin zihnini ikiye bölüyorsun hep.

Pijema..Öncelikle leyleğe mesaj atamıyorum çünkü mesaj kutusu dolu!
Neden bilmiyorum nete giriyor onu biliyorum demek ki sağlığı yerinde.

Ve.. Kayınvaliden cehaletini göstermiş.Kadın çocuğu tek başına yapmıyor.Erkeğin de kaliteli spermi gerekiyor.
Otur anlat belli ki bilgisi eksik.Bir de oğluna sorsun cehaletini ona da göstersin.Geline herkes çatır çatır doğuruyor demekle olmuyor.Oğluna sorsun bakayım oğlum bir engelin mi var desin bak oğlu naısl bozup atıyor.Kaldı ki sen bir yıl sonra bile hamile kalabilirsin bir yıla kadar dr sorun yapmıyor bildiğim kadarıyla.bir de belli ki inancı tam değil çünkü biz yırtınsak da alıp yumurta ile spermi laboratuvar da birleştirsek de Allah "ol" demeyecekse ol-ma-ya-cak ! çok kızdım daha yazarım ama seni kırmak istemiyorum.Bu kadına yüz vermemeni en başında söylemiştim hala aynı fikirdeyim.
Kayınvalidemin de ayaklarını falan öpsem yeridir galiba :nazar:

Hevin...Merhaba , ne var ne yok ?

Laylayım balım..
Yoksun evet bir vakittİR.mERAK ettim aslında,ahh bir denk gelemedik ya
sohbet edemedik :KK5:

dua etsın beklemedıgım anda beklemedıgım bı soruydu yoksa cok guzel agzının payını verırım yok oyle can9ım cıcım yok derınsım tamam yapalım edelım derken bıle bıraz mesafelıyım ..oğluna da ağzımdan kacmıs gıbı soledım anan bole dıyo dıye "gercektenmı sakamı yapıyosun aynen bolemı soledı dedı evet nıye yalan solım falan dedım sana sıkayet amacıyle solemedım bı an agzımdan cıktı dedım ayıp terbıyesızlık bu dedı baya bozuldu dusundu bıraz

bılsın... oğlunun yanında dıyemezzzzzzzzzzzzzzzzz sıkar bırazzzzzzzzz oğlu cat dıye ağzının payını verıyor bısı soledıgı zaman atıyorum yemegı sole yapalım dedıgınde armutum sen kaynanalık yapma gıt ıcerı otur dıyo Allah razı olsun

olmuyorum sumagım sen bana bakma dua et bol bol :)

derinssim evet denk gelemiyoruz hiç senin boş anınla benimki çakışıyor sanırım :26: marji demek iyi çok sevindim :nazar:
senin ev,iş,kurs üçlüsü ne alemde :)

sumakcım silmişsin ama gözü kapalıymış masalı sen kızımızın gözü açık haliyle çek koy o zaman :nazar:

pici kuzum haliyle o şaşkınlık kadına cevap vermemişsin asaletini bozma ama bir yere kadar bir daha seni üzecek olursa
bir şeyler söyle daha kaç gün oldu evleneli bir şekilde canını acıtması çok sinir bozucu
eşinin bilmesi iyi olmuş saklama bir şeyi uygun biir dille anlat

derinssim evet denk gelemiyoruz hiç senin boş anınla benimki çakışıyor sanırım :26: marji demek iyi çok sevindim :nazar:
senin ev,iş,kurs üçlüsü ne alemde :)

sumakcım silmişsin ama gözü kapalıymış masalı sen kızımızın gözü açık haliyle çek koy o zaman :nazar:

pici kuzum haliyle o şaşkınlık kadına cevap vermemişsin asaletini bozma ama bir yere kadar bir daha seni üzecek olursa
bir şeyler söyle daha kaç gün oldu evleneli bir şekilde canını acıtması çok sinir bozucu
eşinin bilmesi iyi olmuş saklama bir şeyi uygun biir dille anlat

yok laylayım mesafelıyım hep kusura bakmasın o kadar da degıl yanı
sasırmasaydım solerdım elbet
allahtan calısıyorum evde degılım dıpdıbe

yok laylayım mesafelıyım hep kusura bakmasın o kadar da degıl yanı
sasırmasaydım solerdım elbet
allahtan calısıyorum evde degılım dıpdıbe

Allahtan çalışıyorsun kuzum neyseki dediğin gibi evde olsan daha kötü olurdu,
mesafeli olman iyi boşverr kafana takmaya değmez eşinle iyi ol yeter :KK19:

Yeni yıl hepimize hayal ettiğimiz bütün güzellikleri getirsin inşallah.
Dualarımız kabul olsun 2012 'den o kadar çok şey bekliyorum ki :)
Yazayım da bakalım hangileri gerçekleşecek..
Kpss'den yüksek bir puan alayım,memur olayım,anne olayım ,ev sahibi olayım :KK17:
Çok mu istedim yahu :18:

X