Ne güzel herkesler burada. Leylek ben gelmeden kaçamadın ama istediğin kadar teneke diyebilirsin. Bence de teneke.Vuruyorum boş ses geliyor.
Kuaförde saçımı boyattım fön filan çektirdim saçıma, oradan da 10 yıldır görmediğim bi arkadaşımla buluştum. Az önce geldim eve. Adamla aynı evdeyiz ve cuma gününden beri görüşmüyoruz. Kendinden sonra gelene kapıyı açıyoruz, birbirimizin suratına bakmadan kendi odamıza kaçıyoruz. Benim mal da beni görmedi yani bugun.Saçımı başımı. Bi de o kadar kazık yedim. Hatırladıkça kuaförü dövesim geliyor. Kelime oyunu yapmış bana kkkkkkkkkkkkkkkk. Zaten kazık bi yer, iki kez kazıklandım. Tabii benim ayu görmedi yeni halimi, görmesini de istemiyorum sanırım. Arkadaşımla otururken aradı, nerdeymişim, kimleymişim, iyi o zamanmış, bu çıkcakmış birazdan dışarı. 1saat sonra geldim eve ne dışarı çıkmış ne birşey. Kahvaltı hazırlama, akşama yemek de yapma diyen adam kendime yaptığım kısırdan kalanı yemiş kedi gibi
Ama bulaşığını makineye koyma zahmetine yine girmemiş. Madem gururlusun sonuna kadar gururlu olsana be adam !
Biraz anlasın onsuz da olabileceğimi. Çok hoşuma gitti şu iki gündür olanlar. Ne demek ki potansiyel güçlü olmak birşeye yaramıyor bu tenekelerin gözünde, her daim o potansiyeli kinetikte tutmak lazım. Azcık sallamadım onu, kendimi kitaba ve arkadaşa verdim, kendimden mahrum ettim, azcık işler tersine döndü, ruh halleri de tersne döndü. Alışmıştı tabii küsülecek, sabah kahvaltı hazırlanacak, kahvaltısız işe gitmesine kıyılamayıp, sonra akşam tüm gün çalıştı diye eve geldiğinde açlıktan ölmüştür diye dakikalar bile hesap edilerek hazırlanmış olacak yemek, beyimiz de "haklı ve gururlu". Bulmuş iyi niyetli kızı, naz yapıyordu. Hem kafası bi halta basmayan, hem de kapris makinası kızlar vardır ya, bu adam bu kızı niye çekiyor, acaba hanfendi altın kuku mu ? diye düşündüğümüz tipler olur ya, o tiplerden lazım bunların hepsine. Accayip feministim bu ara