Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyecek bir şey bulamadım marji inan erkeklerin geleneksel bahanesi bir de olayı kabullenememek hala ısrar etmek ,saçma yorumlar yapmak,
boşver kafayı takcak olursak o kadar ince detayları es geçiyorlar ki
Detaycısın derim Marji,,Eşin de bir o kadar detayları es geçen biri ..
Hepsi bu,,,
Sana şöyle birşey anlatayım.
Eşim netten bir alışveriş sitesinden birşeyler bakıyordu.
Hem bana hem kendisine bana
kaç bedensin dedi..
bende kızdım ve 54 dedim
inanmış olmalı ki aa öyle bir beden yok burada falan diye tepki verdi
sence insan karısının 54 beden olup olmayacağını bilmez mi?
üstünde bile durmadım.. öküzsün dedim geçtim..
üstünde durma,lütfen !!
selam kızlarr
aynen marji derinsse katılıyorum
he de geç :)
benim sevgilimde bilmez 37 mi 38 mi hep karıştırır
çünkü o kendi numarasını da bilmiyor seninki de bilmiyordur belki
hiç üzülme ben hiç alınmamıştım
sus nan ne bol kakası zaten onu kesmeye çalışıyos şurdageçmiş olsun leylek. Bol kakalı günler. Sağlık işte en önemlisi. Hödüklerin yenisi bile bulunur yeri gelir, sağlık bulunmaz. Bunu unutuyoruz işte.aDAma küsüp yemek yemiyorum su içmiyorum. Sağlığımdan olunca kıymetim bilinecek sanki. Kimi cezalandırıyosam Sen de dikkat et sağlığına. Umarım en kısa ve kolay yoldan tedavini olursun, hayat kaliten düşmeden.
canım benim sağol meraklandığın içinselam ...
leylek geçmiş olsun meraktaydık gelmişsin neyseki,
marji demek hala küssünüz hadi onu bunu burak da aç,sususz kalmak ne saçmalama olan bize oluyor bu şekilde inan kendini boş yere hırpalıyorsun
yapma yahu aksine hiç umursama ,ye ,iç inan boyun fıtığı olduktan sonra stresten umursamamayı öğrendim
hani tavşan dağa küsmüz dağın haberi olmamış misali üzülen,kırılan biz oluyoruz boşver üzülsekte değişen olmuyor ki sadece sağlık elden gidiyor
ya ne biliyim derinsim yaaLeylek biz tahmin etmiştik sağlıkla ilgili bir mevzu olduğunu,çok çok geçmiş olsun.
Bir rutine giremedin hep birşeyler çıkıyor.
Dikkat et kendine çok dikkat hemde genceciksin daha hasta moduna girme iyice.
Eşine söylememenin sebebi ne ? söyle bilsin nazını da yap hatta..
Marjinal öyle tripleri bende çok severdim önceden ama .Şimdi hiç sallamıyorum.
Yemeyeceğim varsa bile yiyorum.Eşin de zaten sabah kahvaltıda hazırlama derken zaten senin bu yönünü kullanmış kendince.
Ya sen her kavgaya fazla anlam yüklüyorsun marjicim.. Biraz akışına bıraksan ?
Hayatına devam etsen eşin de kendi kendine yola gelse,sen yemek yemeğince adama birşey olmuyor ki?
Laylay güzel yazmış yaşadıklarını da katarak.. Evliliğin %50'si görmemekmiş.. Kadın için de erkek içinde.
Yani namusuna,karaktarine insanlığına bir saldırı olmadıkça görmeyeceksin..
Görmek istersen herkeste bir sorun var mutlaka.
Leyleğin kocasını,benim yelkencisiyi baz al ve ayak numarası mevzusunu unut bence
Biri karısının beden ölçüsünü diğeri yaşını bilmiyor!
selam ...
leylek geçmiş olsun meraktaydık gelmişsin neyseki,
marji demek hala küssünüz hadi onu bunu burak da aç,sususz kalmak ne saçmalama olan bize oluyor bu şekilde inan kendini boş yere hırpalıyorsun
yapma yahu aksine hiç umursama ,ye ,iç inan boyun fıtığı olduktan sonra stresten umursamamayı öğrendim
hani tavşan dağa küsmüz dağın haberi olmamış misali üzülen,kırılan biz oluyoruz boşver üzülsekte değişen olmuyor ki sadece sağlık elden gidiyor
Leylek biz tahmin etmiştik sağlıkla ilgili bir mevzu olduğunu,çok çok geçmiş olsun.
Bir rutine giremedin hep birşeyler çıkıyor.
Dikkat et kendine çok dikkat hemde genceciksin daha hasta moduna girme iyice.
Eşine söylememenin sebebi ne ? söyle bilsin nazını da yap hatta..
Marjinal öyle tripleri bende çok severdim önceden ama .Şimdi hiç sallamıyorum.
Yemeyeceğim varsa bile yiyorum.Eşin de zaten sabah kahvaltıda hazırlama derken zaten senin bu yönünü kullanmış kendince.
Ya sen her kavgaya fazla anlam yüklüyorsun marjicim.. Biraz akışına bıraksan ?
Hayatına devam etsen eşin de kendi kendine yola gelse,sen yemek yemeğince adama birşey olmuyor ki?
Laylay güzel yazmış yaşadıklarını da katarak.. Evliliğin %50'si görmemekmiş.. Kadın için de erkek içinde.
Yani namusuna,karaktarine insanlığına bir saldırı olmadıkça görmeyeceksin..
Görmek istersen herkeste bir sorun var mutlaka.
Leyleğin kocasını,benim yelkencisiyi baz al ve ayak numarası mevzusunu unut bence
Biri karısının beden ölçüsünü diğeri yaşını bilmiyor!
Leylek, yazdıkalrını okudum, çok teşekkür ederim. Cevap yazcam uzun uzun ama şimdi self-rehabilitasyon nedeniyle kendime kısır ve çay yaptım, onları hüpletcem
amancia ne guzel gelın olmuş ya ,sade ,duru ve güzellll ..
hamile şekeri mi oldun sen sumağım yaa
bilmiyodum
geçmiş olsun
sen bıdığı çıkar ben sana yaparım söz
amanci çok güzel olmuş gerçekten
zaten güzel
yalnız bi tane akıllı yok resimlerde çok tatlılar yaa