Bu da bizim baraka

bence çok ferah ve şirin bir ev olmuş.evin genel görünümüne ve ışığına ters düşen o eski büfe tarzı üniteyi saymazsak.manevi bir değeri yoksa kurtulun gitsin.:)

ben en çok pembiş fayansları beğendim bide holdeki beyaz sandalyeler çok hoşuma gitti ALLAH ağız tadıyla oturtsun canım sanırım anne baba evi ve sende bekarsın eğer öyle ise Allah sana daha güzellerini versin hayırlı bir eşle

şu forumda normal bi ev gördüm sonunda bütün evler ya çok lüks ya çok şaşalı bence sıcacık bi aile evi allah mutlu mesut ailenizle oturmayı nasip etsin inşallah

şu forumda normal bi ev gördüm sonunda bütün evler ya çok lüks ya çok şaşalı bence sıcacık bi aile evi allah mutlu mesut ailenizle oturmayı nasip etsin inşallah

kesinlikle katılıyorum hemşehrim. sanki bütün türkiye olarak böyle evlerde oturuyormuşuz gibi bir şey oluşmuş diğer fotoğraflardan dolayı. gerçek türk standartlarında temiz pak düzenli bir ev. tebrik ediyorum arkadaşımı.:46:

kesinlikle katılıyorum hemşehrim. sanki bütün türkiye olarak böyle evlerde oturuyormuşuz gibi bir şey oluşmuş diğer fotoğraflardan dolayı. gerçek türk standartlarında temiz pak düzenli bir ev. tebrik ediyorum arkadaşımı.:46:

insan kendini kötü hisstmeye başlıyo sonra...
o şaşaşalı evleri görünce...
bizimki de güzel ama onlar bibaşka tv'den kopmuş gelmiş gibi...
bu arada forumda gördüğüm en normal ev çok da düzenli kitap gibi hani....

tşk ederim arkadaşlar ne gusel seyler yazmıssınız , ben konuyu actıgımı bıle unutmustum :))

evet bızım evımız lüks esyalarla cevrılı değil..
Evimizin kapıları mutfağı,fayansları değişmişti , ama esyaları degıstıremıyorum içim el vermıyor..
Her esyada annemin hatırası var , onun oturdugu koltuklar , onun seçtiği halılar gibi ..

lüks esyalara her ınsan gb bende özenıyorum. ama o eşyalarda yaşıycak hatıralarımız olmuycak
diye erteleye erteleye boyle oturuyoruz çok şükür bugunlerimize tabıkı ...

Çok sağolun guzel dusuncelerınız için..

evet canım haklısın herkeksin bütçesi öyle evlere yetmiyo tabi herkes ister ama malum türkiye koşullarında bizler için öyle evler biraz zaman ve para ister ama olsun önemli olan güzel eşyalara sahip olmak değil o eşyaların içinde ailemizle mutlu ve huzurlu bi şekilde yaşamak diye düşünüyorum

Back
X