İnanılmaz uykum geliyor

ceyyceyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
76
10
3
21
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenlik 2.sınıfım ve sıkıntım şu normalde sabah öğretimim ama kalkamadığım için hep akşama gidiyorum ama hala uykum var uyusam 10 saat uyurum bunu yazarken dersteyim kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan bahar alerjim var ondan olduğunu düşünüyorum ama ders bile çalışamıyorum toksik ilişkiden yeni kurtuldum ondan mı diye düşünüyorum moralim bozuk çünkü şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ben öğretmenlik 2.sınıfım ve sıkıntım şu normalde sabah öğretimim ama kalkamadığım için hep akşama gidiyorum ama hala uykum var uyusam 10 saat uyurum bunu yazarken dersteyim kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan bahar alerjim var ondan olduğunu düşünüyorum ama ders bile çalışamıyorum toksik ilişkiden yeni kurtuldum ondan mı diye düşünüyorum moralim bozuk çünkü şimdiden teşekkür ederim.
Vitamin değerlerin iyiymiş. Ayrıldığın ilişkiden dolayı ve kullandığın ilacı etkisi de olabilir. Saat kaç gibi uyuyup uyanıyorsun mesela?

Baharda bende böyle oluyorum.sonra duzeliyorum hatta kışın geceler uzun diye sıkılıp uyaniyorum

Daha ikinci sinifmissin neden okuyon bu bölümü ki? Atamalar ortada. Çok şanslısın halen yolun başındasın bıraksan yeni bi yıl cizersin
Bu da değişik Bi yaklaşım olmuş 😅 Haksız değilsin de, malesef Türkiye'de geleceği olan bölüm kaldı mı ondan da çok emin değilim.

Hepsine baktırdım aksine kanım fazla
Kanım fazla derken hangi değerlerin fazla. Ben de aşırı yorgunluktan demirim mi düşük diye gitmiştim. Tam aksine demir yüksek çıkmıştı. Meğerse o da karaciğerdeki Bi bozukluktan olabiliyormuş ve o da yorgunluk yapiomus. Doktor gördü mü sonuclarini

Bu da değişik Bi yaklaşım olmuş 😅 Haksız değilsin de, malesef Türkiye'de geleceği olan bölüm kaldı mı ondan da çok emin değilim.
Böyle düşünerek kendini yakma derim, güzel bölümler var elbette hiç değilse iki yıllık okusan bile daha rahat atanırsın devlet düşünüyorsan

Çok karbonhidrat ve şekerli gıda tüketimi de halsizlik yapar. Diyetini düzenleyebilirsin.

Böyle düşünerek kendini yakma derim, güzel bölümler var elbette hiç değilse iki yıllık okusan bile daha rahat atanırsın devlet düşünüyorsan
Konu sahibi benim bölümümü seviyorum ama hostes olmak istiyorum İngilizce çalışmaya başladım yavaştan

Back
X