Bu da benim yepyeni evim...

alefa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
75
1
98
Samsun
bazı eksikler olsa da evim hazır sonunda.. Buyrun bakmaya :)

yeni resimler 10.sayfada ;))

Son düzenleme:
$image.webp$image.webp$image.webpresimlerr

Son düzenleme:
kız evi yerleştirde iyice bakalım. halı yok çok boş geldi. koltuğun ve perde fonların güzel. dolap renginide çok beğendim. iyi günlerde otur huzurla...

bi iç mimar olarak görüşüm soğuk olmuş sıcaklık yok renk yok...sahsen begenmedim ama zevkler tARTIŞILMAZ tabi güle güle otur
benim koltuklarım kırmızı siyah halılarım siyah zebra sagi masam tv ünitem beyaz perdelerimin fonu siyah tüller beyaz üzerine siyah desenli duvarda büyük tablolar mumluklar vs .sallanan zebra koltuk fikir istersen yaredımcı olurum

vav koltuk takımınız nerden :8: çok beğendim, bir de altı yüksek olsaymış :44:
o konsol gibi şey de çok hoş :16:

bi iç mimar olarak görüşüm soğuk olmuş sıcaklık yok renk yok...sahsen begenmedim ama zevkler tARTIŞILMAZ tabi güle güle otur
benim koltuklarım kırmızı siyah halılarım siyah zebra sagi masam tv ünitem beyaz perdelerimin fonu siyah tüller beyaz üzerine siyah desenli duvarda büyük tablolar mumluklar vs .sallanan zebra koltuk fikir istersen yaredımcı olurum

Dediğiniz gibi zevkler tartışılmaz kırmızı siyah renkler de benim tarzıma hiç uymuyo..

Dediğiniz gibi zevkler tartışılmaz kırmızı siyah renkler de benim tarzıma hiç uymuyo..

kırmızı siyahı ben de sevmiyorum, hele mobilyalar da parlaksa oh my God :30:
hele mutfakta...

bence oturma grubunuz çok hoş, bir de yatak oluyor mu onu soracağım, altını temizlemek kolay oluyor mu :44:

hele mutfakta...

bence oturma grubunuz çok hoş, bir de yatak oluyor mu onu soracağım, altını temizlemek kolay oluyor mu :44:

kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli

kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli

renkle bütçenin ne alakası var :9:
zevk meselesi efendim :16: ben doğaya yakın renkleri seviyorum, onlarda huzur bulunduğuna inanıyorum.

Hahhahahahhaha bu nasil bi yorum yaa hic gulecegim yoktu :))

evin güzekl canim mutfaginda cok güzel agiz tadiyla otur insaAllah,eksiklerinide tamladinmi dahada güzel olur resimlerini yine koyarsin:)

Bende çok beğendim çok güzel biraz boş kalmış bazı yerler ama görmemek gerek söylemişsin zaten yeni :)))Güle güle ağzının tadıyla otur inşallah:))

eviniz koltuğunuz perdeniz gayet hoş iyi günlerde oturun huzurla.... arkadaşa evin soğuk gelmesinin sebebi halı ve aksesuarların olmayışı bence ama zaten daha tamamlanmamış bi ev.... ayrıca kahve bej gibi renklere babaannem zamanı gibi denmesi yanlış günümüze kadar bakarsak her dönem belli renkler moda oluyor ama hangi dönem olursa olsun kahve ve tonlarının modası asla geçmiyor...üstelik eskiler de haklıymış ki en kullanışlı toz kir leke belli etmeyen renkler kahveymiş...benim salonum kahve krem tonlarında oturma odam ise kırmızı her ikisini de kullandım yani...

kombinayson güzel olmuş ,renk tonları ,perdeler filan hoş ,halı ve aksesuarlarla tamamlanınca daha hoş olur ,fakat zevk meselesi elbette ben çok boğuk ,pastel renkler ,toprak tonları sevmiyorum ,zamanında aldığım o koyu kahve mobilyalara baka baka ömrüm çürüdü :9::9:bende hepsini kaldırdım ,kimini anneme kimini kayınvalideme verdim ,bend ecanlı cıvıl cıvıl renkler yaptım ,beğenmediğiniz kırmızı varya hani ondan ,şimdi eve girdikçe içim açılıyor ,ohh diyorum ya ,iyiki yapmışım ,ama bu demek değilki sizin salonunuz kötü ,asla ,çok tatlı ve çok güzel yakıştırmışsınız ,kimi sade ve dingin renklerde huzur bulur ,kimi ise cırtlak renklerde ..güle güle oturun ben beğendim tarzınızı ..:nazar::nazar::nazar:

arkadaşım mobilyaların çok hoş güle güle aşkla otur , ev sizinle ısınır, 2-3 çerçeveye aynaya tabloya bibloya bakar .
soğuk diyen arkadaşın fake hesap olduğunu düşünüyorum , hiç takılma country tarza yakın rahat görünüyor koltuklar perdeler sehpa ve konsol =)

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.. Biz cok beğenerek aldık nişanlımla.. Ama cok eksikleri var tabii tamamlansın tekrar koyucam sevgiler

Son düzenleme:
hele mutfakta...

Yatak olmuyo maalesef ama yastıklarını alınca 2 kişi rahat sığar cok geniş ve rahat ayaklarını değişmeyi düşünüyorum beyaz lükens ayak olucak ozaman yükselir altını temizliyebilirim sanırım :)

Back
X