Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi iç mimar olarak görüşüm soğuk olmuş sıcaklık yok renk yok...sahsen begenmedim ama zevkler tARTIŞILMAZ tabi güle güle otur
benim koltuklarım kırmızı siyah halılarım siyah zebra sagi masam tv ünitem beyaz perdelerimin fonu siyah tüller beyaz üzerine siyah desenli duvarda büyük tablolar mumluklar vs .sallanan zebra koltuk fikir istersen yaredımcı olurum
Dediğiniz gibi zevkler tartışılmaz kırmızı siyah renkler de benim tarzıma hiç uymuyo..
kırmızı siyahı ben de sevmiyorum, hele mobilyalar da parlaksa oh my God
hele mutfakta...
bence oturma grubunuz çok hoş, bir de yatak oluyor mu onu soracağım, altını temizlemek kolay oluyor mu :44:
kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
kahve bejide ben hyiç sevmem cok agır ve yaslı işi babaannem zamanını hatırlatıyor:::::::::::::)tabi siyah kırmızı agırlıklı lake kaliteli mobilyalar pahalı oluyor herkesin bütcesi kaldıramıyor biliyor tabi olsun insan yetinmeyide bilmeli
vav koltuk takımınız nerdençok beğendim, bir de altı yüksek olsaymış :44:
o konsol gibi şey de çok hoş![]()
kırmızı siyahı ben de sevmiyorum, hele mobilyalar da parlaksa oh my God
hele mutfakta...
bence oturma grubunuz çok hoş, bir de yatak oluyor mu onu soracağım, altını temizlemek kolay oluyor mu :44:
TSK canım artem mobilyadan aldık koltukları konsol da yemek odası millhouse dan