Bu Da Benim Tüp Bebek Hikayem...

nestle76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.041
20
Arkadaşlar,

Bir Süredir Burdaki Forumlara Yaziyorum..ama Iyisimi Kendi Hikayemi Bir Başlik Altinda Paylaşayim Dedim...ben Daha önce Normal Yollarla 2 Kere Hamile Kaldim..ama Gençlik Işte Bakamam Filan Deyip Aldirdim...2005 Den Beri De Korunmuyoruz.. Ancak Maalesef Gebelik Elde Edemedik..endometrium üzerinde Var Olan Bir Myom Un Engelleyebileceklerini Düşündüklerini O Myom U Ameliyat Ile Aldilar..ama Bu Sefer 2. Dert Başladi..rahim Zari Yani Endometrium Bir Daha Normal Kalinliğina Ulaşmadi...en Iyi Kalinliği 5-6 Mm De Kaldi Hep..tabi östrojen Tedavileri Vs..ama Pek Kar Etmedi..hatta Günde 4 Adetten 40 Gün Estrofem Içtim 6 Mm Yi Geçemedi..yine De Tüp Yapmaya Karar Verdik..ve Bu Ilk Denemem...225 ünite Puregon Kullandim 6 Gün...6. Günün Sonunda 18 -23 Mm Arasi 6 Yumurta Bulundu-endometriumum 9.7 Mm Olarak ölçüldü- Ve çatlatma Iğnemi Oldum...tabi Yumurta Sayisi Gördüğünüz Gibi Biraz Acikliydi..bu Umutsuzlukla Dün Toplamaya Girdim..genel Anesteziyle Yapildi...ve Ayildiktan Sonra Harika Bir Haber Aldim...19 Yumurta Toplanmişti....ve Micro Ile Döllenme Işlemi Yapildi...dünü Dinlenerek Ve Yeni Verilen Ilaçlari Kullanarak Geçirdim...bugün Az önce Telefonla Arandim Ve 14 ünün Döllendiğini Ve Kalitelerinin Iyi Durumda Olduğunu öğrendim..yarin Tekrar Arayacaklar..sanirim En Iyi 3 Adedini Pazar Günü Transfer Edecekler...galiba Iyi Gidiyor şimdilik Herşey...bu Arada Size çok önemli Bir Not Vereyim..ayaklarinizi Sicak Tutun Ve üşetmeyin..ben Yumurta Toplama Işleminden Birkaç Gün önce Ayaklar çiplak Birkaç Iş Yaptim..balkon Yikadim Filan...ve Maalesef Idrar Yollari Enfeksiyonu Geldi Buldu Beni..tam Da Yumurta Toplanacaği Gün üstelik..hala Biraz Sikintim..sistit Durumum Var.. Ayaklari Sicak Tutun Mutlaka..benden Size Tavsiye...tüm Gelişmeleri Haber Vereceğim...dualarinizi Eksik Etmeyin..dualarim Sizinle...

sevgili nestle tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah...yaşadıklarımızı paylaştıkça moral buluyoruz ve yaşayan arkadaşlardan bilgi almış yaşamayan arkadaşlara da hazırlık oluyoruz..14 yumurta gayet güzel..Dilerim sağlıklı ve kaliteli bir şekilde döllenirler..ben de çalışmıyorum evin işleri oluyor ama herşeyi dikkat ederek yapıyorum..bir süre balkon yıkama ya da eşin yıkasın..sen kendine dikkat et...Bol şanslar...

canım öncelikle hoşgeldin...tedavinde hayırlı olsun...yolun sonuna yaklaşmışsın...inşllalah mutlu sona ulaşırsın canım...inşallah kuzcukların san sımsıkı tutunurla...allah yanında ve yardımcın olsun....a.s.

inşallah Hayırlı Haber Verirsin Bizlere Peki Birşey Sorucam Aşılamayı Denedin Mi Hiç

Sevgili Izmit,

Aşilamayi Hiç Denemedim..çevremde Aşilamadan Sonuç Olan Pek Olumlu örnek Yoktu..benim Devlet Raporumda Olmadiğindan..boşa Masraf Yapmadan Hemen Tüp Bebeği Denedim...malum Aşilama Da Nerden Baksan Her Denemesi 1000 Ytl Civari...inşallah Bende Sende Hepimiz De Olumlu Sonuçlar Alarak Bebeklerimizi Kucaklariz....

çok Sağol..dualarinizi Esirgemeyin..senin Durum Nedir Yeşbü?var Mi Gebelik Filan?biraz Anlatsana...

inşallah güzel haberlerin en büyüğünü test sonucunu aldığın gün duyarsın.her şey gönlünce olsun.ben bugün 2.aşılamamın da tutmadığını öğrendim malesef.ama kısmet değilmiş diyorum.yoksa gelmezmiydi hiç bebişim...

Evet Arzuhalim..kismet Ve Mutlaka Bir Hayir Var Bu Işte De...belki De üzüleceğimiz Bebeklerimiz Olacağina Hiç Olmamasi çok Daha Iyi..düşünsene Engelli Anneleri Neler Yaşiyor....ama Umut Umut Umut Ve Daha Fazla Umut....duacinizim..dualarinizi Bekliyorum..burdan Gelişmeleri Bildiricem...ilk Tüp Denemende Tutacak..içime Doğdu..hem De Ikiz:)

hayırlı olsun inşallah mutluluğunu da bizimle paylaşırsın

hayırlı olsun tedavin, inşallah transferin de rahat bir biçimde geçer ve 12 gün sonra hayırlı, müjdeli haberini alırız.

hadi hayırlısı olsun inşallah canım...rabbim tez zamanda göndersin inşallah meleğini...

hayırlı olsun inşllh ilk denemende bebişlerine kavuşursun bak bebişlerin dedm ALLAH söyletti heralde ikiz mi olacak ne dualarımız seninle sende bize dua et

nestle 76 hayırlı olsun inşllh ilk denemende bebişlerine kavuşursun bak bebişlerin dedm ALLAH söyletti heralde ikiz mi olacak ne dualarımız seninle sende bize dua et

bu doktorlar neden aramaz????yarın kaçta gidilecek?aç mı/ tok mu? embriyoların durumu ne? allahım bu beklemek yok mu???????kızlar şu yumurta toplama işlemi sonrası verilen progesteron fitilleri var ya bende tahriş yapıyor...aynı dertten müzdarip olan var mı????bunun hapı olmuyor mu ki acaba? kaşıntı-yanma filan yapıyor...

Ben neler çekiyorum ondan sen bi bilsen :çok üzgünüm:, berbat durumdayım, resmen yara oldu acısı kaşıntısı çıldırmak üzereyim, bu bizim fitil olarak kullandığımız hap olarakta kullanılabiliyo ama en iyisi fitil olarak kullanmakmış benim doktor değiştirmiyo, çok kötü olunca istersen iğnesine geç dedi gönülsüz bir şekilde ama bu seferde her gün iğne olabilirmiyim derdi var biraz daha katlanıcam bakalım

arkadaşlar şimdi aradı embriyolog...5.gün transferine gidebiliriz belki dedi..bu yüzden yarın kesin değil...şimdi bu iyi birşey mi? 5. gün transferine gitmenin ne faydası var? bilenlerden bilgi rica ediyorum..embriyolog sanki olumlu birşeymiş gibi söyledi ama..döllenme durumları iyi/sayı yüksek bu yüzden 5.gün transferi yapabiliriz belki filan dedi..beni bir aydınlatsanıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…