- 23 Mart 2008
- 974
- 6
arkadaşlar şimdi aradı embriyolog...5.gün transferine gidebiliriz belki dedi..bu yüzden yarın kesin değil...şimdi bu iyi birşey mi? 5. gün transferine gitmenin ne faydası var? bilenlerden bilgi rica ediyorum..embriyolog sanki olumlu birşeymiş gibi söyledi ama..döllenme durumları iyi/sayı yüksek bu yüzden 5.gün transferi yapabiliriz belki filan dedi..beni bir aydınlatsanıza....
sevgili nestle tedavi sürecini okudum benzer taraflarımız var sanırım.öncelikle sen de benim gibi raporsuz başlamışsın tedavine(bir daha denemek gibi bir durumumuz olmaz inşallah),aynı şekilde benim de ilk microenjeksiyon denemem,ben de acıbadem hastanesinde yaptırdım tedavimi ama bursada,yumurta toplama sonrasında bende de aynı şekilde fazladan yumurta toplandı(19),ve son olarak benim de 5.gün blaslosist aşamasında 3 embriyo transferim oldu hatta 4 blastosist embriyoyu da dondurdum.
Tedavi sürecini okurken bu ortak yanlar dikkatimi çekti.Benim geçen perşembe transferim oldu şu an dinleniyorum ve tahlil gününü bekliyorum gerçi daha 10 gün var..Hakkımızda hayırlısı canım..Benim şu ana kadar herşey yolunda gitti.Dilerim ileriki günlerde daha mutlu haberler alırız ve herbirimizin tedavisi hayırlısıyla sonuçlanır...:hooray: