Bu Da Benim Tüp Bebek Hikayem...

sevgili nestle tedavi sürecini okudum benzer taraflarımız var sanırım.öncelikle sen de benim gibi raporsuz başlamışsın tedavine(bir daha denemek gibi bir durumumuz olmaz inşallah),aynı şekilde benim de ilk microenjeksiyon denemem,ben de acıbadem hastanesinde yaptırdım tedavimi ama bursada,yumurta toplama sonrasında bende de aynı şekilde fazladan yumurta toplandı(19),ve son olarak benim de 5.gün blaslosist aşamasında 3 embriyo transferim oldu hatta 4 blastosist embriyoyu da dondurdum.

Tedavi sürecini okurken bu ortak yanlar dikkatimi çekti.Benim geçen perşembe transferim oldu şu an dinleniyorum ve tahlil gününü bekliyorum gerçi daha 10 gün var..Hakkımızda hayırlısı canım..Benim şu ana kadar herşey yolunda gitti.Dilerim ileriki günlerde daha mutlu haberler alırız ve herbirimizin tedavisi hayırlısıyla sonuçlanır...:hooray:

Ben de yumurta toplama işleminden beri progestan fitil kullanıyorum.1 hafta oldu.ben de şu ana kadar herhangi bir tahriş yapmadı.sabah öğle akşam günde 2 şerden 6 adet kullanıyorum.benim sorunum vajinaya itiyorum 20 dak uzanıyorum yine de 1 tanesi erimiş bir şekilde tekrar çıkıyor..altım yamyaş oluyor.ee katlanacağız..hayırlı haberler alalım da..

sevgili nestle ve şu anda tedavi sürecinde olan tüm arkadaşlar,
Allah emeklerinizin karşılığını versin, yüzünüzü güldürsün, bebişlerinize kavuştursun.....
inşallah en kısa zamanda sizlerden güzel haberleri almaya başlarız..
kendinize çok iyi bakın bu dönemde...
sevgiler...

iyi bişey diye biliyorum canım bir yerde okumuştum her embriyo dış ortamda 5. güne kadar dayanamayabiliyormuş.bu yüzden genellikle embriyolar 3. günde transfer ediliyormuş.5. gün embriyoları daha sağlıklı görülüyor dışarda uzun süre kalabildikleri için bu yüzden tutunma olasılıkları da daha yüksek.
hadi hayırlısı canım.inşallah güzel haberlerle sürecini tamamlarsın.

selam, benim 8 yumurta döllenmiş. transferim ptesi yani 3. gün. yarın arayıp embriyoların durumunu soracağım ama transfer saatim bile belli. umarım son anda bir problem çıkmaz. ben dünden beri sabah akşam crinone jel kullanıyorum. kullanımı kolay, tahriş yapmıyor. kuzi doktoruna onu sor istersen. belki değiştirmene izin verir. iğne olmaktan iyi bence.

arkadaşlar hepinize tedaviniz için bol şans!!!ben de sizlerin yaşadıklarınıza aşina bir kişi olarak sabırlı olmanızı öneririm-ilki biyokimyasal gebeliklerle son bulan mikroenjeksiyondan sonra ikinci denemem sonucunda iki oğluma kavuştum-doktorum cem demirel ve acıbadem hastanesinden memnunum...nestle hastane çalışanları ellerinden geleni yapıyor için rahat olsun...ancak kader denen birşey de var,o yüzden rahat olun arkadaşlar -herşey olacağına varır<fazla endişeli olmayın!herşey gönlünüzce olsun!!sevgiler...

Pellyciğim dilerim hayırlı sonuçlar alırsın sana transferin için bol şans diliyorum..umarım herşey yolunda gider..

Tedavi sürecindeki ve transferi gerçekleşecek tüm arkadaşların hakkında hayırlısı olsun.Dilerim herbirmiz pozitif ve olumlu sonuçlar alırız..Ve dilerim umutlarımız gerçek olur.Tüm paylaşımlarınız için ben gönülden teşekkür ediyorum herbirinize...a.s.

hayırlı olsun canım.inşalllah güzel haberlerinide paylaşırız.
allahım ,inşallah bizlere sağlıklı sıhatli evlatatlar nasip et.

Çok iyi canım ya hadi hayırlı olsun inşallah, benim doktor progestan fitilde ısrarlı değiştirmiyo, crinone jell onun kadar etkili değil diyo, ilk denemede yine tahrişim olmuştu yalvar yakar değiştirdim crinone jell'e geçtim ama bu defa değiştirmiyo buna devam dedi, iğneye bile çok mecbursan geç diyo ama çok rahatsızım nolacak bilmiyorum valla

arkadaşlar,

benim hikayemde araya hüzünlü bir bölüm girdi...biliyorsunuz 5.gün transferine gidecektik..yani yarın yapılacaktı transferim...ama dün bir telefonla hemen hastaneye ve transfer yapıldı..onca yumurtadan sadece 1 tanesi eşit çapta bölünüyormuş..diğerlerinin bölündükten sonraki hücre çapları birbirinden farklıymış...yani düşük kaliteliler anladığım kadarıyla...benimde iznimi alarak ihtimali arttırmak için 4 embriyo transfer edildi..şimdi yine klasik o bekleme süreçlerinden birindeyim...lütfen içimde yaşam savaşı veren 4 evlatcık için dua edin...bu arada doktor kramp şeklinde ağrıların ve kanaman olursa hemen bizi haberdar edeceksin dedi...durumlar böyle kızlar..şimdilik ağrı sızı kanama filan yok..umarım olmaz da...

selam nestle

transferin hayırlı olsun.Hiç belli olmaz kaliteliler tutmaz kalitesizler tutar.Rabbim yazmışsa onların yiyicek ekmeği varsa gelecekler dünyaya.Kafana takma düşünmemeye çalış.

İnşallah güzel haberlerini alıcaz
dualarımız seninle

nerde tedavi oluyorsun

acıbadem hastanesinde...doktorum doç.dr.cem demirel..sen nerdesin...senin aşamalar nasıl???

hiç üzülme canım allahım onlara yaşayacak ömür verdikten sonra iyi kötü fark etmez
benim embryolarım çok iyiydi ama hani hiçbiri tutmadı çünkü allahım onlara ömür vermedi sen şimdi rahat ol pozitif düşün allahım onlara tutunma gücü versin seni meleğine kavuştursun inşallah

Nestle hayırlı olsun transferin.İnşallah senin mucizen de gerçekleşir.Umudunu hiç yitirme.

umarım herşey yolunda gider nstle,iyi bir merkezdesin ve ilgili iyi bir hekimdir cem bey,benim doktorumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…