bu da benim topiğim olsun :)

canım banada bak bakalım ne bilgi gerekli? kahvaltı yapimde bakcam kahvene :KK66:

[/QUOTE][/QUOTE]

sırt sırta gelmiş 2 sevgili var.İkiside birbirini istiyor.Kız sırt dönmüş daha çok.Bu sırt dönmekten kastım içlerine kapanmışlar ayrılık gibi yorumlayamadım yani :) Kızın kuruntuları var ve ilişkisine yansıtıyor.Çocukta bunları çocukça trip gibi görüyor bu yüzden içine kapanmış ilgilenmiyor gibi çıkmış.Çocuk kızı diliyor gibi kızda dua ediyor gibi :) birbirlerini seviyorlar bağ var bu kadan.

etrafın aydınlık sanki bazı olaylardan kaçmak istiyorsun ama senin peşini bırakmıyor bir haber alıcaksın bunun üzerine bi erkekle görüşmen olucak aydınlık ama b,r düşmanın var dikkatli ol .. birbirini düşünen iki insan var kafaları bir bunların ama bi konuda çelişkiler var aralarında haberin var tekrardan bu kadar görebildim tatlım

banada tarot bakabilir misinnn

isminizi burcunuzu bir de Kartlara sormak istediğiniz net soruyu bana mesaj atın canım. Böyle yapsam hayırlı olacak mi , nasıl olacak gibi bir soru. Ilişki açılımı istiyorsanız. Eş veya sevgilinizin adı ve burcu gerekli. :KK34:

tamamdır ben sana özelden atıcam bakalm neler çıkcak tarotta :KK70: ama msj sayın dolu :S

Son düzenleme:
etrafın aydınlık sanki bazı olaylardan kaçmak istiyorsun ama senin peşini bırakmıyor bir haber alıcaksın bunun üzerine bi erkekle görüşmen olucak aydınlık ama b,r düşmanın var dikkatli ol .. birbirini düşünen iki insan var kafaları bir bunların ama bi konuda çelişkiler var aralarında haberin var tekrardan bu kadar görebildim tatlım

banada tarot bakabilir misinnn

deniz benim topicte fotolar var son sayfada azcık atsana 1-2 sey :KK70:

isminizi burcunuzu bir de Kartlara sormak istediğiniz net soruyu bana mesaj atın canım. Böyle yapsam hayırlı olacak mi , nasıl olacak gibi bir soru. Ilişki açılımı istiyorsanız. Eş veya sevgilinizin adı ve burcu gerekli. :KK34:

msj kutun dolu ama tatlım atamıyorum kiii

canım ne zaman bakmıs olursun pcyi teslim edicemde sahibine :KK70:DD

kızlar bütün gün dışarıdaydım. çok yorgunum. şimdi konsantre olamıyorum. yarın hepinizinkine bakacağım.

canım 10 dk beklemem gerekiyordu, bekleyemedim burdan yazayım dedim :)
zamana bırakılmış bir konu var. bu zaman çok kısa görünmüyor. ilişkinde sorun olduğunu hatırlıyorum ama falın yine güzel çıktı. bir problem görünmüyor zaman kartı dışında. hatta aşktan başka bir şey görünmüyor maşallah :nazar: sen bir görüşme talebinde bulunuyorsun. belki senin adım atman gerekiyordur aranızın düzelmesi için :KK16:

X