• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi bu da benim tepsim ve söz elbisem olacak nasipse ;)

söz tepsinide elbisenide çok beğendim elbisen sade ve güzel mutluluklar dilerim inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz :nazar:

Kızlarrrrr bugün elbisem geldi çok beğendim çok beğendim :))
Yalnız bişey sorucam totiş benim brz belirgin olduğundan iç çamaşır çizgisi belli etmiycek şekilde ne yapabilirm kamuflaj lazım bana da :):17:

Kızlarrrrr bugün elbisem geldi çok beğendim çok beğendim :))
Yalnız bişey sorucam totiş benim brz belirgin olduğundan iç çamaşır çizgisi belli etmiycek şekilde ne yapabilirm kamuflaj lazım bana da :):17:

Tepsi çok güzelmiş. Güle güle kullan.

Dikişsiz çamaşır giysen iyi olur. Jüpon da olur ama bu sıcakta rahatsız edebilir.

söz gününden ;)

Eklentiler

• $hgjgh.jpg
    $hgjgh.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_0199.jpg
    $IMG_0199.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 95
ilk tebrik benden gelsin cnm tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm :16: tek kelimeyle süper olmuşsun elbisen saçların çok yakışmış bayıldım maşallah :46::nazar::16:

buyrun buyrunnnn:17:

Eklentiler

• $IMG_0203.jpg
    $IMG_0203.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 114
  • $185054_10150976663067558_607102207_n.jpg
    $185054_10150976663067558_607102207_n.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 121
:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah çok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
elbisene bayıldım canım ya rengine detayına bittiiimm...
acabaaa nerden aldığını sorsam? :97::97:

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah çok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
elbisene bayıldım canım ya rengine detayına bittiiimm...
acabaaa nerden aldığını sorsam? :97::97:

canım çok teşekkür ederim yorumlarına valla nazar değdi kaynanam bana bakarken kahvesini üstüne boca etti :52: ben ilk başta kendim döktüm sandım moral,m çökmüştü ama kendisi yapmış alahtan çok sıcak değildi kahveler :9:
Elbisemi ilk burda paylaştığımda pek beğenilmemişti çok üzülmüştüm ama içime çok sindi:nazar: trendyol dan sipariş vermiştim canım 45 liraya:24:

canım çok teşekkür ederim yorumlarına valla nazar değdi kaynanam bana bakarken kahvesini üstüne boca etti :52: ben ilk başta kendim döktüm sandım moral,m çökmüştü ama kendisi yapmış alahtan çok sıcak değildi kahveler :9:
Elbisemi ilk burda paylaştığımda pek beğenilmemişti çok üzülmüştüm ama içime çok sindi:nazar: trendyol dan sipariş vermiştim canım 45 liraya:24:

valla bakılmıcak gbi değilsn ama canım çok şık ve zarif olmuşsun bayıldım sana. :31::31: umarım şu elbiseye ben de denk gelirim oldukça fazla beğendimm. :16::16: Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım.. :39::nazar:

çok çok çoook beğendim allah tamamına erdirsin inşallah hep böyle yüzünüz güler..ilk başta elbiseyi beğenmedm ben çünkü mankende hiç güzel durmamış ama sana çokk yakışmış :16: benimde 1 ay içinde söz nişan bir olucak tepsiye bayıldım gittigidiyordan da buldm ama çok küçük demişsin bende elinizde tutarken farkettim :(

Son düzenleme:
Back