• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim tatlı ve huzurlu yuvam:)

selam canım
evin ince bir zevkle döşenmiş çok hoş
Allah ağzınızın tadını bozmadan huzurla oturmayı nasip etsin

bir sorum olacaktı salonda 2. resimde klima ile pencere arasında duvarda olan şey ne:17:

Ilknurcugum her zaman beklerım canım benım cat kapı gel ne zaman ıstersen buyur gel tatlı kızımızla:)

Tesekkur ederım canım ev esya hersey bır kenara evdekı huzur en onemlısı dedıgın gıbı.Huzurun varsa oturdugun ev saray gıbı gelıyor ınsana:)

Canım o klıma ıle pencere arasındakı dekoratıf taş döşemesi.Son zamanlarda moda dıye esım boyle bırsey yaptırmak ıstedı.Desenlı duvar kagıdı yaptırmayı dusunduk ama cok maılyetlı olacagı ıcın boyle bır seye karar kıldık degısık ve guzelde oldu;)

eviniz güzel güle güle oturun, bir şeyi merak ettim salonda duvarda sağ tarafta bişey var duvar kağıdı mı tablo mu ne olduğunu ve ne amaçla uygulandığını merak ettim. duvar kağıdına benzettim ama anlayamadım ??????
:17::17:

Tekrar tekrar tesekkur ederım kızlar begenmenıze cok sevındım:))Canım duvardakı taş dosemesı görsel olarak duvarımızı renklendırmek ıcın kullandık.Esımın fıkrıydı.Daha net bır resım eklıyorum bu sekılde daha ıyı gorebılırsın. $Fotoğraf0528.webp

Hıımmm güzelmiş, ben taş olabilceğini düşünmemiştim :1::1::1: Niyeyse duvar kağıdıyla bağdaştırdım ama parça olamsına da anlam verememiştim güzelmiş güle güle kullanın:46:

Bişi dikkatimi çekti yorum yapmıcaktım ama 1. sayfaya konmuş olan banyo ve 2. sayfaya konan banyo aynı değil dikkat ednizz:40:

Ne bilim okadar büyük bir eve benzemiyoo şahsi fikrim günahını almimde fazla dikkat ediyorum sanırım pot mu kırdım nee:44:

hic belli olmuyor canim buyuk yada kucuk bazi evlerde iki wc oluyor arkadasin evindede bi banyoda wc var bide ayri wc var bence...galiba pot kirdin...:27::27::27::27:

Back
X