DERİN bir yalnızlık içerisindeyim, allah kimseye yalnız hissettirmesin hiçbir şeyden zevk almıyorum, annemin varlığı, nefesimi kesmemi engelliyor

neyapacagimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
22
0
1
24
Geçmiş hatalar, kötü giden ilişki, problemli aile, ekonomik zorluk bunlar düzelse de hayatta yaşama amacımı yitirdim, hiçbir şey zevk vermiyor, işe başlayacağım belki iyi gelir diyorum hap falan kullanmak doğru olur mu, çok yalnız hissediyorum hemde çok

Geçmiş hatalar, kötü giden ilişki, problemli aile, ekonomik zorluk bunlar düzelse de hayatta yaşama amacımı yitirdim, hiçbir şey zevk vermiyor, işe başlayacağım belki iyi gelir diyorum hap falan kullanmak doğru olur mu, çok yalnız hissediyorum hemde çok
Hap dediginiz, psikiyatrist tarafından yazilmis ilaclarsa neden olmasin? Gidin bir uzmanla gorusun, fikir alin, ihtiyaciniz var ise zaten ilac recete edecektir.

Gecmis olsun

Bir uzmandan destek almanız gerekiyor. Hiç birimiz için hayat kolay değil sadece bazılarımız iyi idare edebiliyor.

Noldu oğlanın anasıyla orta yolu bulamadınız mı

Back
X