Bu da benim tatlı ve huzurlu yuvam:)

Ne bilim okadar büyük bir eve benzemiyoo şahsi fikrim günahını almimde fazla dikkat ediyorum sanırım pot mu kırdım nee:44:

hic belli olmuyor canim buyuk yada kucuk bazi evlerde iki wc oluyor arkadasin evindede bi banyoda wc var bide ayri wc var bence...galiba pot kirdin...:27::27::27::27:

Ne bilim okadar büyük bir eve benzemiyoo şahsi fikrim günahını almimde fazla dikkat ediyorum sanırım pot mu kırdım nee:44:

hic belli olmuyor canim buyuk yada kucuk bazi evlerde iki wc oluyor arkadasin evindede bi banyoda wc var bide ayri wc var bence...galiba pot kirdin...:27::27::27::27:

tr-lelli ve twettysale komik yorumlarınızı okudum :)))Evet evimizde ikitane banyo var birisi ebeveyn banyosu yanı yatak odamızda.Dıgerı ıkıncı banyo birde cekmediğim misafir wc si var evimiz o kadar küçük değil yani:)))Aslında demek balkonu cekıp koysam agzınız acık kalacak balkon oturma odasından buyuk cunku:)))))

özellikle belirtirsiniz ebevyn banyom diye bizde komik yorum yapmayız
(komik ya)
buraya resim konuyor ise kişiye açık yapıyorsunuz bunu eleştiri yapabiliriz
relax..
hııı bu arada ağzımız niye açık alsın ben bunu anlamış değilim Ağız tadıyla oturun bişide gözümüz yok
Hay allahımm ya

Son düzenleme:
çok begendim gerçekten mütavazi şık kullanışlı bir evin var Allah ağız tadıyla oturmay nasip etsin tüm ev isteyenlerede gönüllerine göre ev almayı nasip etsin ben dahi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))

Ayisiltisi daha iyileri sizin olsun İNŞALLAH canım kiracılık coook zor bılıyorum ve hatta hala annemler kırada onun buyuk zorlugunu en ıyı ben bılırım sanırım.Tr_lellı sadece bırazcık esıprı olsun ve yuzlerı gulumsetmek adına bu yorumları yapmıstım ama demek kı herkesın dusuncesı farklı olabılıyor.Daha dıkkatlı cevap yazmam lazım artık...

Back
X