Bu da benim tatlı ve huzurlu yuvam:)

en sevdigim renkleri kullanmissin helede lilaya bayiliyorum zevklerimiz benziyor demekki banyonda cok guzel gulu gule otur

Mutfağın çok güzel bende bu ara mutfağımı yenileyeceğim renkler bordo ve krem olacak acaba hazır mutfakmı (kelebek,recina) yoksa yaptırdınız mı? güle güle kullanın

Mutfağın çok güzel bende bu ara mutfağımı yenileyeceğim renkler bordo ve krem olacak acaba hazır mutfakmı (kelebek,recina) yoksa yaptırdınız mı? güle güle kullanın

Tesekkur ederım canım.Ben mutfagı yaptırmadan once cok arastırdım.behsettıgın ıkı fırmaya da yaptırmadım canım ne yazık kı.Yasadıgım yerde yerel bır mobılyacı var ıscılıgıne cok guvenırız ona projeyı cızıp verdık.Oda bu sekılde yaptı sagolsun.Projeyı Sistema mutfaga cızdırıp bılgısayarlarından gızlıce cep telefonumla resmını cektım ama yalan soylemeyım:86:

Güle güle oturun evinizde inşaAllah.. mutfağınız çok güzel, salonunuz da -her ne kadar koltuklarınızın rengini ışıktan dolayı tam çözemesem de - modern ve şık

canım gerçekten evini cok güzel döşemişsin...Allah bir ömür boyu mutlu etsin... Ben bu sıralar sehpa bakıyorum.O yüzden direk sehpana baktım :) Sehpanı nerden aldığını sorabilir miyim :S

canım ben Adana da yasıyorum burada gizir mobilya var oradan aldım.ama kendı uretımlerı oldugu ıcın sende ıstersen bu modelı herhangı bır mobılyacıya gosterıp yaptırtabılırsın dıye dusunuyorum.umarım yardımcı olabılmısımdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…