• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da benim salonum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

flora13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
227
4
96
İzmir
$11112011938.webp$11112011929.webp$11112011930.webp$11112011934.webp$11112011935.webp$11112011936.webp

Çok beğendım cnm bende salonumu sıyah beyaz düşünüyorum çok şık gulerek oturun

çok şık, çok zevkli bir salon olmuş.. sadece tavandaki mavi ışıklandırma göze batıyo onu da zaten açmazsın olur biter.. güzel günlerde sevdiklerinle sürersin sefasını inşallah..

koltuklarım kilim mobilya flamingo modeli.yaşam ünitesi ikea...başka öğrenmek istediğin var mı? istediğin salonu yapmanda yardımcı olabilirim istersen.

koltuklarım kilim mobilya flamingo modeli.yaşam ünitesi ikea...başka öğrenmek istediğin var mı? istediğin salonu yapmanda yardımcı olabilirim istersen.

Şuan renk aşamasındayım aslına bakarsan sade beyaz bı salon düşünüyordum ama çok zor olucagı bellı oyuzden senın gb sıyah agırlıklı gıtme taraftarıyım düğüne bır kaç ay var ev tutulsun öyle alalım dıyoruz bende bu aşamada bakıyorum kafamda bişeyler oluşturuyorum

Son düzenleme:
evet beyazı kullanmak çok zor hele ki koltuklarda..koyu renk kullanmak daha rahat oluyor.siyah ama toz falan da tutmuyor.o yüzden kullanışlı.siyah beyazı kırmızıyla da kullanabilirsin yada fuşya falan..artık zamanı gelince bakarsın.şimdiden hayırlısı olsun

evet beyazı kullanmak çok zor hele ki koltuklarda..koyu renk kullanmak daha rahat oluyor.siyah ama toz falan da tutmuyor.o yüzden kullanışlı.siyah beyazı kırmızıyla da kullanabilirsin yada fuşya falan..artık zamanı gelince bakarsın.şimdiden hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim fuşya,mürdüm,mor tonlamalarınıda çok severim.

arkadaşlar ben 12 senelelik evliyim ve şimdi salonumu yenileyeceğim fakat spor mobilya sevenlerdenim ve mobilyaya fazla para vermek istemeyenler acaba bellonanın
duru majör koltuk takımı kırmızı istiyorum yemek odası da istikbalin bianco yemek odasını almak istiyorum halı olarakda marka saray halı olacak fakat bunlara uygun perde nasıl olmalı aslında fransız tülü olsun istiyorum sizlerin fikirlerini almak isterim yardımlarınızı bekliyorum.

duvardaki tablo çok güzel nereden aldınız parçalı tablolardan mı

evet canım parçalı tablo ama arka kısmından birleştirilmiş şekilde.internetten beğendim ama tesadüf eseri oturduğum yere yakınmış işyeri.gidip sipariş verdim..

Back
X