saçlarım bu kadar uzundu bir anda gidip bob modeli yaptırmıştım..
nasıl başımı ağrıtıyormuşum saçlarım, haber yokmuşşş
uzun saç ,bakımlı ve güzelse görenleri imrendiriyor çoğu zaman.. ama bakımı ,yıkaması, şekillendirmesi mesai istiyor.. bende yürek kalmamıştı :)
sen değiştirmekten yana değilmişsin şimdilik, ama günü gelince o değişime dahil olmak istersinn..
son olarak saçlarına maşaallah demek istiyorumm:)
normalde kapalı olmama rağmen saçlarım uzun kestirmeye kıyamadım bir türlü
akşamları bazen kuaföre gdip şekllendiriyorum eşiminde hoşuna gidiyor
model verdirsen daha hoş olur bence
normalde kapalı olmama rağmen saçlarım uzun kestirmeye kıyamadım bir türlü
akşamları bazen kuaföre gdip şekllendiriyorum eşiminde hoşuna gidiyor
model verdirsen daha hoş olur bence
ben bir kerede kıymıştımm :)
şekillenince kimin hoşuna gitmezki canım..
benim röfleliydi..boyasıyla uğraşıyordum.. bakımını yapıyordum.. katlıydı ve maşayla doğal dalgalar favorimdi :)
sonra kısa yaptırmıştım, rahatlamıştım epey.. şimdi yeniden orta uzunluktalar..
güle gülee kullan saçlarını ..ama bebişin olunca da, zaman ayırmak biraz güç oluyor canım
saçlarım bu kadar uzundu bir anda gidip bob modeli yaptırmıştım..
nasıl başımı ağrıtıyormuşum saçlarım, haber yokmuşşş
uzun saç ,bakımlı ve güzelse görenleri imrendiriyor çoğu zaman.. ama bakımı ,yıkaması, şekillendirmesi mesai istiyor.. bende yürek kalmamıştı :)
sen değiştirmekten yana değilmişsin şimdilik, ama günü gelince o değişime dahil olmak istersinn..
son olarak saçlarına maşaallah demek istiyorumm:)
saçlarım çevrem tarafındanda beğenilir,söylemesi ayıp komşum bile eğer kestirmek istersen saçlarını bana ver der:))bende tamam derim :))
elbette bende birgün değişime ayak uyduracam:)))ama şimdilik değil.
normalde zor geliyor saç kestirmek benimde belime kadar saçlarım ve imkanı yok kıyamam saçlarıma derdim
sonra kat verdirdim biraz yanlardan arkalardan falan daha güzel oldu
ama şu sıcaklar varken gerçekten çok zor bakımı
1 ay öncesine kadar saçlarını kestirmeyi düşünüyormusun dediklerinde kesinlikle hayır diyordum.ama ailem olsun,arkadaş çevrem olsun,bu forumdaki bazı yorumlar olsun fikrimi değiştirdi ve saçlarımı değiştirmeye karar verdim.