• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu da benim saçlarım:))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçlarım bu kadar uzundu bir anda gidip bob modeli yaptırmıştım..
nasıl başımı ağrıtıyormuşum saçlarım, haber yokmuşşş:31:

uzun saç ,bakımlı ve güzelse görenleri imrendiriyor çoğu zaman.. ama bakımı ,yıkaması, şekillendirmesi mesai istiyor.. bende yürek kalmamıştı :)
sen değiştirmekten yana değilmişsin şimdilik, ama günü gelince o değişime dahil olmak istersinn..
son olarak saçlarına maşaallah demek istiyorumm:):nazar::nazar::34:

normalde kapalı olmama rağmen saçlarım uzun kestirmeye kıyamadım bir türlü
akşamları bazen kuaföre gdip şekllendiriyorum eşiminde hoşuna gidiyor
model verdirsen daha hoş olur bence

biraz kısaltmalısın bence. çok bakımsız görünüyor böyle.
boydan birazcık kısaltıp kat attırırsan çok havalı olur saçların.

şimdi farkettim ben ne kadar normalde kelimesini kullanıyrmusum yaw
2 cvp vermişim ikisindede normalde diyerek başlamısım :))

normalde kapalı olmama rağmen saçlarım uzun kestirmeye kıyamadım bir türlü
akşamları bazen kuaföre gdip şekllendiriyorum eşiminde hoşuna gidiyor
model verdirsen daha hoş olur bence

ben bir kerede kıymıştımm :)
şekillenince kimin hoşuna gitmezki canım.. :34:
benim röfleliydi..boyasıyla uğraşıyordum.. bakımını yapıyordum.. katlıydı ve maşayla doğal dalgalar favorimdi :)
sonra kısa yaptırmıştım, rahatlamıştım epey.. şimdi yeniden orta uzunluktalar..
güle gülee kullan saçlarını ..ama bebişin olunca da, zaman ayırmak biraz güç oluyor canım:31:

saçlarım bu kadar uzundu bir anda gidip bob modeli yaptırmıştım..
nasıl başımı ağrıtıyormuşum saçlarım, haber yokmuşşş:31:

uzun saç ,bakımlı ve güzelse görenleri imrendiriyor çoğu zaman.. ama bakımı ,yıkaması, şekillendirmesi mesai istiyor.. bende yürek kalmamıştı :)
sen değiştirmekten yana değilmişsin şimdilik, ama günü gelince o değişime dahil olmak istersinn..
son olarak saçlarına maşaallah demek istiyorumm:):nazar::nazar::34:

saçlarım çevrem tarafındanda beğenilir,söylemesi ayıp komşum bile eğer kestirmek istersen saçlarını bana ver der:))bende tamam derim :))
elbette bende birgün değişime ayak uyduracam:)))ama şimdilik değil.

Son düzenleme:
canım benim saçlarımd senin ki kadar olmasa da çok uzun belime yaklaştı ve ben çok güzel bir model buldum hafta sonu kestiriyorum :)

Eki Görüntüle 466908 Eki Görüntüle 466909 Eki Görüntüle 466910

hiç bu kadar kısa olmadı saçlarım bu modeli deneyeceğim ben :16:

hayırlı olsun cnm,saçlarının boydan resmi varsa görmek isteriz:))))

normalde zor geliyor saç kestirmek benimde belime kadar saçlarım ve imkanı yok kıyamam saçlarıma derdim
sonra kat verdirdim biraz yanlardan arkalardan falan daha güzel oldu
ama şu sıcaklar varken gerçekten çok zor bakımı

berenay ben saçlarımla uğraşmayı seviyorum,ama anladığım kadarıyla sen bunalmışsın ama cesaretin yok gibi:)))yanlış mıyım?

bence kısaltmalısın
çok düzler, sıradan görünüyorlar.
eğer kestirirsen sana yakışır diyorum ama bu kadar uzundan da bi anda kısa çok zorlanırsın :)

benimde o kadardı gittim kestirdim alttan ağırlık yapıyo başım ağrıyo üstler kafama yapışıyo şimdi kesitrdim ohh çok rahatımm hemde havalıııııııı duruyoo

benimde o kadardı gittim kestirdim alttan ağırlık yapıyo başım ağrıyo üstler kafama yapışıyo şimdi kesitrdim ohh çok rahatımm hemde havalıııııııı duruyoo

1 ay öncesine kadar saçlarını kestirmeyi düşünüyormusun dediklerinde kesinlikle hayır diyordum.ama ailem olsun,arkadaş çevrem olsun,bu forumdaki bazı yorumlar olsun fikrimi değiştirdi ve saçlarımı değiştirmeye karar verdim.

Back