• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu da benim saçlarım:))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hey666

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
94
1
16
Adana
arkadaşlar hep saç kesimi videoları paylaştım şimdiye kadar:))ama merak eden varsa buda benim saçlarım:))

Eki Görüntüle 466359

ayrıca kestirme gibi bir niyetim yok şimdilik ama fikir ve önerilerinizi alabilirim :))))

tebrik ediyorum arkadaşlar sizi ya,35 defa görüntülenmiş konu ama bir yorum yok.gerçekten hayal kırıklığına uğradım :((

hiç bir fikri olan ya saçlarımla ilgili,ama saçlarımı kestireceğimi söylesem herkes bir yorum yapardı heralde :))

neyse sağlık olsun....

öncelikle güzel saçlarına maşallah diyorum :) herkesin böyle güzel gür upuzun saçları olur inşallah :)

canım yaaa saçlarına hasta kaldım vallahi süperler bak eğer bigün kestirecek olursan bana verirmisin acaba :)))

öncelikle güzel saçlarına maşallah diyorum :) herkesin böyle güzel gür upuzun saçları olur inşallah :)

teşekkür ederim:)))

canım yaaa saçlarına hasta kaldım vallahi süperler bak eğer bigün kestirecek olursan bana verirmisin acaba :)))

valla ne yalan söyleyim resmimi paylaşmak hiç aklımda yoktu,böyle bişey istediğin iyi oldu.saçlarımı kestirme gibi bir niyetim yok şimdilik,eğer kestirirsem sana verebilirim :))))

bence kısaltmalısın
çok düzler, sıradan görünüyorlar.
eğer kestirirsen sana yakışır diyorum ama bu kadar uzundan da bi anda kısa çok zorlanırsın :)

Benim saçlarım da bu kadar uzun ve ben saçlarımı çok seviyrum ama baş ağrısı yapıyor sende de yapıyor mu kestirip boyatmayı düşünüyorum ben :36::36:

Sende düşünebilirsin değişiklik iyidir :34:

uzun saç severim ama bu kadarını değil :)
biraz kestirirsen çok daha modern bi hava katar sana bence ;)

arkadaşlar hep saç kesimi videoları paylaştım şimdiye kadar:))ama merak eden varsa buda benim saçlarım:))

Eki Görüntüle 466359

ayrıca kestirme gibi bir niyetim yok şimdilik ama fikir ve önerilerinizi alabilirim :))))

cnm diğer topiktede yazdım saçların çok güzelmiş:)) sende kestirme gibi bir niyetim yok demişsin ama bence bugünler değişim günleri derim sana:))

hem de yanlış hatırlamıyorsam sende her sorana kestir gitsin diyordun (ben dahil) :))) yani kendinde bir değişiklik yapabilirsin bence..:)))

saçlarım bu kadar uzundu bir anda gidip bob modeli yaptırmıştım..
nasıl başımı ağrıtıyormuşum saçlarım, haber yokmuşşş:31:

uzun saç ,bakımlı ve güzelse görenleri imrendiriyor çoğu zaman.. ama bakımı ,yıkaması, şekillendirmesi mesai istiyor.. bende yürek kalmamıştı :)
sen değiştirmekten yana değilmişsin şimdilik, ama günü gelince o değişime dahil olmak istersinn..
son olarak saçlarına maşaallah demek istiyorumm:):nazar::nazar::34:

Eki Görüntüle 466359

:1:cnm kestirmeyi düşünmüyorum diye bişey yok:1:buraya foto koyup yorum istiyorsan yapacan dermişim:1:

:1:ama gerçekten yüzünden anladım ben,sen bir değişiklik yapmak istiyorsun ama yapamıyorsun sanki:1:ben öyle düşünüyorum:1:

:1:senin deyiminle KESTİR GİTSİN:1:

bence bıraz kestırmelısın fazla olmasada sekıl verdırsen daha guzel durur
boyle her nekadar canlı olsada gezel durmuyor

canım benim saçlarımd senin ki kadar olmasa da çok uzun belime yaklaştı ve ben çok güzel bir model buldum hafta sonu kestiriyorum :)

$images.jpg $gwenty.jpg $GwynethPaltrow.jpg

hiç bu kadar kısa olmadı saçlarım bu modeli deneyeceğim ben :16:

cnm diğer topiktede yazdım saçların çok güzelmiş:)) sende kestirme gibi bir niyetim yok demişsin ama bence bugünler değişim günleri derim sana:))

hem de yanlış hatırlamıyorsam sende her sorana kestir gitsin diyordun (ben dahil) :))) yani kendinde bir değişiklik yapabilirsin bence..:)))

normalde zor geliyor saç kestirmek benimde belime kadar saçlarım ve imkanı yok kıyamam saçlarıma derdim
sonra kat verdirdim biraz yanlardan arkalardan falan daha güzel oldu
ama şu sıcaklar varken gerçekten çok zor bakımı

Eki Görüntüle 466359

Uzun saça bayılırım ....
Maşallah seninkilerde çok uzun çok güzel gür gibide duruyor...
Ama bence şekil verdirmelisin boyundan kestirmesen bile kat attırmalısın saçlarının çok daha güzel olucağına eminim.
Hem daha farklı modeller verebilirsin saçlarına hemde daha havalı olur.
Maşallah yüzünde çok güzel zaten :nazar:

Back