Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle güzel saçlarına maşallah diyorum :) herkesin böyle güzel gür upuzun saçları olur inşallah :)
canım yaaa saçlarına hasta kaldım vallahi süperler bak eğer bigün kestirecek olursan bana verirmisin acaba :)))
arkadaşlar hep saç kesimi videoları paylaştım şimdiye kadar:))ama merak eden varsa buda benim saçlarım:))
Eki Görüntüle 466359
ayrıca kestirme gibi bir niyetim yok şimdilik ama fikir ve önerilerinizi alabilirim :))))
arkadaşlar hep saç kesimi videoları paylaştım şimdiye kadar:))ama merak eden varsa buda benim saçlarım:))
Eki Görüntüle 466359
ayrıca kestirme gibi bir niyetim yok şimdilik ama fikir ve önerilerinizi alabilirim :))))
hey666 saçlarım senin saçlarına benziyor gibi,ama kısa bir model kestirmek istiyorum.
cnm diğer topiktede yazdım saçların çok güzelmiş:)) sende kestirme gibi bir niyetim yok demişsin ama bence bugünler değişim günleri derim sana:))
hem de yanlış hatırlamıyorsam sende her sorana kestir gitsin diyordun (ben dahil) :))) yani kendinde bir değişiklik yapabilirsin bence..:)))
Eki Görüntüle 466359