• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim nişanlımla birlikte yaptığımız buketim:)

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
Nişanlımla birlikte yaptığımız el emeği buketim.İnşallah beğenirsiniz:16::nazar:
$Foto&#287;raf0384.jpg
Rengi nar çiçeği ama kurdele bulamadığımız için kırmızı yaptık değişiklik yapma olasılığım var.Öneriniz varsa bekliyorumm :1::42:

bu nişan çiçeğimi gelin çiçeğimi:26: gelin çiçeğiyse bence sadece beyaz yada sadece narçiçeği yapmalısınız:31: çok tatlı olmuş bu arada :46:

gelin buketi olarak düşündüm ama eğer yolum eminönüne tekrar düşerse nar çiçeği alır yaparım sadece:1:saolun yorumlarınız için

canım sade beyaz olursa birde çiçeklerin arasında inci kolye olsa yada buketi inci kolyeyle bağlasan daha güzel olur tabi bu benim düşüncem

ben beğendim ama kurdela kısmını başka bişeylerle dizyn etseniz daha güzel olabilir mesela inciler değişik tarzda kolye zincirleri hiç birşey bulamazsanızda organze tül o zaman nar çiçeği renginide bulabilirsiniz onu terzide pilelendirebilit yada kurdela gibi sadece uzun bağlayabilirsiniz ama en güzeli tüllü kumaşlara bakın kurdela değil

Back