- 14 Ekim 2009
- 677
- 157
- 123
- Konu Sahibi minikcicek
-
:)) aa ne güzel kaç gün kaldı bende hesaplar hep karıştı
Teşekkürler tatlım sözlerin şifa oldu.. Kafam kaırışıktı biraz düşününce haklısın.. Netleşti şimdi
Çok güzeller cnm güle güle kullan..Allah tamamına erdirsin şimdiden..
5 haziran bugün tam 1 ay
öyle oluyr şimdi herşeye stres yapıyorsun korkutmak gibi olmasın ama düğün daha zor..
ve yorucu çalışınca dinlenme fırsatı olmuıyor
Çiçeğimm ne güzle şeylerr bunlarrrrrr
ayakkabını cok begendim canım :) elbisen yok ama onuda ekle en kısa zamanda ben bide acık pembe köpekli pijamalarına bayıldım :)
Çiçeğim herşeyin çok güzel hayırlı nişan olsun inşallah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın düğün bohçanı da görmek nasip olsun.O pijama takımı ne tatlı birşey öyle köpekli olan bayıldım
Canım bunalrda bi harikaa ya bayıldımm, güle güle kullan. Bu terlikli olan önü köpekli pijama tk. markası ne cnm çok hoşş
çiçeğimmmm hayırlı uğğurlu olsun herşeyin çok güzel hadi bakalım darısı tüm bekarlara olsun inşallahhh cnm benm haa en önemlisi oyun havalarını unutma ben doğru düzgün oynayamadım içimde kalmıştı
Teşekkür ederim balböcekimmMarkası İ&D iç giyim.. Biraz kalınlar,kışlık yanii :) bizim düğün kışa denk geldiği için öyle tercih ettik
Canım mutluluklar hepsi çook güzeller sen bizden önce nişanlanıcaksın aramızda 2 hafta varnişan fotolarınıda görmek isteriz :80:
Teşekkürler canım, size de mutluluklar..
Fotolar konusunda nişanlım biraz karşı.. o yüzden foto yükleyemeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?