• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bu da benim nişan kutum :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım cok güzel ve orjınal bir fikir benımde nişanım bahara olucak kısmetse ve bende yapmak istiyorum
ben istanbulda oturuyorum be o sevimli kutuları nereden bulabilirim ve üzerine nasıl yazı yazdın canım (:

canım cok güzel ve orjınal bir fikir benımde nişanım bahara olucak kısmetse ve bende yapmak istiyorum
ben istanbulda oturuyorum be o sevimli kutuları nereden bulabilirim ve üzerine nasıl yazı yazdın canım (:

canım çok teşekkürler ya lehimle yaptım ben ama eğer el becerin çok yoksa bu kutu yapılmış olarak da satılıyor..
link paylaşmak yasakmış ben kelime kelime yazayım google'a yazıver bulursun tamam mı? :9: :9: :9:

Eki Görüntüle 558518
ben de kendim yapmıştım..
nikah şekeri yapmayacaklar için çok mantıklı diye düşünüyorum..

Merhaba canım öncelikle mutluluklar dılerım sanırım sende ankaradasın Ankara'da nereden aldın bu tarz malzemeleri ben tam bilmiyorum kardeşimin nişanı için sürpriz hedıyeler hazırlamak istiyorum yardımcı olur musun

Merhaba canım öncelikle mutluluklar dılerım sanırım sende ankaradasın Ankara'da nereden aldın bu tarz malzemeleri ben tam bilmiyorum kardeşimin nişanı için sürpriz hedıyeler hazırlamak istiyorum yardımcı olur musun

uuvvv çok geç kalmışım:19:
ankarada çok pahalı olduğu için ben izmirden yaptırmıştım canım.. Allahım razı olsun :nazar::nazar:

Gerçekten güzel fikir, bir kaç arkadaşım isim yazılı kişiye özel hediyeliklerin misafirlerce kullanılmayacağını söylüyorlar. Ancak zaten önemi ve hatırası nişanlanan şahısları hatırlatacağı için bende katılmadım bu fikirlere :) Çok güzel :7:

Gerçekten güzel fikir, bir kaç arkadaşım isim yazılı kişiye özel hediyeliklerin misafirlerce kullanılmayacağını söylüyorlar. Ancak zaten önemi ve hatırası nişanlanan şahısları hatırlatacağı için bende katılmadım bu fikirlere :) Çok güzel :7:

isabet olmuş disiua :16: her ziyarete gittiğim evde görünce bir tuhaf oluyorum yeeaaa
herkes elinden geldiğince kesesi yettiğince yapmalı böyle ufak tefek şeyler :34:

Back