Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Yeni fotoğrafını istiyoruz" içerikli mesajların yığıldığı belki de tek topik.. Ama foto yok..? Şekeri çayın, kahvenin içine mi attınız, ne yaptınız? yerimseniben
"Yeni fotoğrafını istiyoruz" içerikli mesajların yığıldığı belki de tek topik.. Ama foto yok..? Şekeri çayın, kahvenin içine mi attınız, ne yaptınız? yerimseniben
yeni fotoları çeksem bile pc ye atmasını bilmiyorum...yegenim gelince çekip koyabiliriz insallah. hayır canım... şekerimi çayın içine atmadım..aslanlar gibi büyütüyom..kıyamam ben ona....
yeni fotoları çeksem bile pc ye atmasını bilmiyorum...yegenim gelince çekip koyabiliriz insallah. hayır canım... şekerimi çayın içine atmadım..aslanlar gibi büyütüyom..kıyamam ben ona....
Aktarma kablosununun bir ucunu makineye, diğer ucunu da pc ye takıyorsun.. sonra dosya açılıyor.. Sonra da oradan dosyanın içine girip, kopyala/yapıştır... İşte bütün fotoların bilgisayarında..
Ha'di ama.. Bekliyorum.. yerimseniben
Kim bilir nasıl büyüdü şekercik..
Vallahi köpeğe hasret bıraktınız bu sitede.. kaydirigubbakcemile3
şeker çok tatlı maşallah benim gördüğüm kadarıyla da kangal kırması ama bunun ne önemi var ki ister kırma olsun ister alman ister ingiliz ister american önemli olan bizim onlarla paylaştığımız anlar güle güle büyütün uzun ömürler dilerim..