• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim hikayem ama bir kabus

• Konu Sahibi Konu Sahibi ege08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ege08

Ziyaretçi
aslında çok uzun bazen bu yaşadıklarıma bende inanmıyorum.. eşimle ünv tanıştık 7. senemizde evlendik onun yaşadığı şehre taşındık işi iyi olduğu için memurluk yapıyordu eşim çok da iyi bir konumda bende iş bulmuş çalışmaya başlamıştım. ama eşim değişmeye başladı çok para harcayıp sürekli borç yapar oldu. hep açıklaması vardı. onun borçları için ailem çok yardımcı oldu biz kapattık o yaptı. ama borç dışında bi sorun yoktu. oğlumdan sonra iyice zıvanadan çıktı.. hep şunu söyledi ben sizleri çok seviyorum yada senle sorunum yok seni seviyorum. bitirmeyi düşündüm aileme anlattım onlar hemen boşan dediler. ama hani bir yol ise bu birlikte çıkmıştık zor zamanda bırakmak olmaz bana yakışmaz dedim. ama eşiim bir türlü bulunduğu cevreden yaptığı harcamalardan kurtulamadı yanlış bir yoldaydı ve bunun farkındaydı. bu arada ben doğum nedeniyle işten ayrılmıştım. bir süre ailemin yanına gittim uzaklaşmak iyi gelecek diye. her gün aradı özledim gel seviyorum falan filan bişeyler dank eder diye tam 2 ay kaldım.. almaya geldi. yoluna sokucam dedi.. bu arada ben çalışmıyorum ama ailem bana hep desdek oldu. oğlumun bir çok şeyini onlar karşıladı..ama direndim direndikçe abartıı. peki sonra eşim yanlış yollara sapmış..ben bunları çok geç öğrendim yasal olmayan şeyler yapmış. ve şuan tutuklandı.henüz mahkemesi olmadı ama cezaevinde işte.ve acı tarafı zaten hasta olan babasının eşimden 3 gün sonra ölmesi. cenazesinde olmaması.. nerdeyse 6 ay olucak tek gelişme yok. aslında haketmiyor hiç birşeyi. ama böyle bir durumda bırakıp giden olamadım yinee. oğlum büyüdü. 14 aylık şuan en çok ona üzüldüm sanırım farkında değil olanların mutlu bir bebek kendime bir hayat kurdum tek başına yaptım ayaklarımın üzürindeyin şükür güçse evet güçlüyüm ama yazıkk işte yazıkk. bu bir kabus diyorum bazen ama gerçeğin ta kendisi oysa

Çok Üzücü bir durum
Eşiniz Sonunu kendi elleriyle hazırlamış
Siz uyarmışsınız Destek olmuşsunuz
Ama o inatla devam etmiş...

Ailenizde size destek
Bence iyi düşünün ve kararınızı verin
Ya eşinizi beklersiniz
Zira Hapishanede insnalar hatalarıyla yüzleşiyolar...

Yada Ailenizde size destekmiş.Ayrılıp.yeniden bir hayat kurarsınız.
Allah sabır versin.

Elinden geleni yapmışsın..
Şimdi çocuğunla mutlu ol..
Eşini de bırak istediği hayatı yaşasın..
Şimdi de hapisten çıkmasını bekleyip,
Belki değişir diye ümitlenmeyi hiç düşünme bence..

çok üzüldüm ama yalnız değilsin ailen destek.Allah yardımcın olsun.

eşiniz kendi sonunu kendi hazırlamış yalnız değilsiniz aileniz destek sağlıklı bir bebeğiniz var hayatınıza başka yön verin eşinizi bekleyip cıkmasını değişmesini hiç unmayın bence

allah sana sabır oğluna sağlık versin dediğin gibi kendi ayaklarının üzerinde durman gerek oğlun için ... gerçekten bir kadının başına gelebilecek en ağır durumlardan birini yaşıyorsun Allah yardımcın olsun iyikii ailen yanında...

Eşinizle çıktığınız yolda o nu yalnız bırakmak istememişsiniz, ama kusura bakmayın da eşiniz o yolda sizi çoktan yalnız bırakmış.
Kendi etmiş ama malesef kendi bulduğu yetmiyormuş gibi sizede çektirmiş. Yani zorluklar olur yanında olursunuz ama eşiniz bile bile lades demiş, şimdi onun cezasını siz çekiyorsunuz.
Durumunuz zor ama ben sizin yerinizde olsam eşinizin bu sorumsuzluğunu çekmezdim. Sizinde bir hayatınız, bir evladınız var. Sizi böylesine zor durumda bırakan, kendisiyle birlikte yakan birini bence beklemeyin. Kendinize bir yön verin.
Zaten gereken sabrı ve desteği fazlasıyla vermişsiniz ama karşı taraf anlamamış, öyleyse size yapacak fazla bir şeyde bırakmamış oluyor.

eşiniz kendi sonunu kendi hazırlamış kendimi sizin yerinize koyuyorum zor hayat geçirmişsiniz birde bebiş var eğer eşini seviyorsan değişeceğine eminsen bekle ama değişmezse yoluna bak bebişinde sevgi dolu yuva kur

Siz bir eş olarak yuvanızın dağılmaması için elinizden geleni yapmış eşinize destek olmuşsunuz, ama o ne yapmış hata üstüne hata, insan hatalarından ders almalı ve bugüne kadar almadıysa bundan sonra da alacakmış gibi gözükmüyor, ailenizde destekmiş madem çocuğunuzla mutlu olmaya bakın.

Elinden geleni yapmışsın..
Şimdi çocuğunla mutlu ol..
Eşini de bırak istediği hayatı yaşasın..
Şimdi de hapisten çıkmasını bekleyip,
Belki değişir diye ümitlenmeyi hiç düşünme bence..

Aynen..

Gereken fedakarlık zaten fazlası ile yapılmış..
Bundan sonra parmak kımıldatmaya bile değmez..benneyaptımki

Allah sabır versin öncelikle. ve inş Ramazan ayının da hürmetine hakkınızda en hayırlısı olsun..:Saruboceq:

bende bir çok arkadaşa katılıyorum yeni tertemiz bir sayfa açıp devam etmek daha güzel. tabiki babasız bir yuvada çocuk büyütmek zordur ama babası babalık yapmıyorsa başka çare de kalmıyor..:1no2:

yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten zor
Allah sabır versin
şimdiye kadar da kendi ayaklarınızın üstünde durmuşsunuz zaten
değişen bir şey yok yani

yok, ben bu kadar fedakar bir kadın olamam.
benim ailemin verdiği yardımları yasadışı işlere yatırıp sonunda da hapse giren bir insanı beklemem ben.
hele de ailem arkamdaysa..

bir de demişsiniz ki aslında hiçbirşeyi haketmiyor..
sizin çocuğunuzun rızkını olur olmaz işlere gömmüş, şimdi de cezasını çekecek.
haketmediği kısım nedir??

rabbim kolaylık versin evladınızı inşallah hayırlı evlat yapar.Siz elinizden geleni yapmışsınız.eşinize gelince herkes yaptığı işin bedelini ödemeli üzgünüm ama öylee

canım valla bi insan yedisinde neyse yetmişindede o oluyo değişecek diye düşünmekte yanlış çıkarmı hapisten çıksa bile değişirmi değişse bile sen bütün bu olanları unuturmusun bebeğin bu ortamda nasıl yaşar bunları düşün karar ver rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eğlesin hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin mafoldumben

Güzelim öncelikle ramazan olması hasebiyle burdaki arkadaşların güçlü olman için ettiği dualar kabul olur inş.
Burdaki arkadaşlarla birlikte biz senin ve eşin arasındaki muhabbeti ve ilişkiyi bilemeyiz tabi ki.Ama gerçekten olgun davranmışsın.şu saatten sonra umarım eşin yaptığı hatanın farkına varır ve birlikte mutlu bir aile olursunuzopuyorumnanaktan

gerçekten çok zor bir durum.
siz bu konuda gayet iyi niyet gösterip eşinize desktek olmuşsunuz ama eşiniz bırakın sizi küçücük bebeğini bile düşünmeden art arda hatalar yapmış.
madem elinizde bir mesleğiniz ve size sahip çıkan bir aileniz var daha fazla üzülmeden ailenizin yanına geri dönün derim.
sonuçta bebeğinizin o ortamda büyümesi babasız büyümesinden daha fazla zararlıdır diye düşünüyorum.

canım sen elinden geleni yapmışsın o zaten en büyük kötülüğü kendine yapmış umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulursun bu yaptığı şeyi bi hata olarak algıladıysa ve birbinizi seviyorsanız devam et derim çünkü her insan hata yapar önemli olan bu durumlarda birbirinin yanında olmaktır annen baban böyle bi hata yapsa onları da terk edermiydin onu düşün. ama o bana zarar veriyor ve buna devam edecek dersen o zaman ayrıl derim çünkü insan sevdiği insana zarar vermek istemez

Back