E
ege08
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ege08
aslında çok uzun bazen bu yaşadıklarıma bende inanmıyorum.. eşimle ünv tanıştık 7. senemizde evlendik onun yaşadığı şehre taşındık işi iyi olduğu için memurluk yapıyordu eşim çok da iyi bir konumda bende iş bulmuş çalışmaya başlamıştım. ama eşim değişmeye başladı çok para harcayıp sürekli borç yapar oldu. hep açıklaması vardı. onun borçları için ailem çok yardımcı oldu biz kapattık o yaptı. ama borç dışında bi sorun yoktu. oğlumdan sonra iyice zıvanadan çıktı.. hep şunu söyledi ben sizleri çok seviyorum yada senle sorunum yok seni seviyorum. bitirmeyi düşündüm aileme anlattım onlar hemen boşan dediler. ama hani bir yol ise bu birlikte çıkmıştık zor zamanda bırakmak olmaz bana yakışmaz dedim. ama eşiim bir türlü bulunduğu cevreden yaptığı harcamalardan kurtulamadı yanlış bir yoldaydı ve bunun farkındaydı. bu arada ben doğum nedeniyle işten ayrılmıştım. bir süre ailemin yanına gittim uzaklaşmak iyi gelecek diye. her gün aradı özledim gel seviyorum falan filan bişeyler dank eder diye tam 2 ay kaldım.. almaya geldi. yoluna sokucam dedi.. bu arada ben çalışmıyorum ama ailem bana hep desdek oldu. oğlumun bir çok şeyini onlar karşıladı..ama direndim direndikçe abartıı. peki sonra eşim yanlış yollara sapmış..ben bunları çok geç öğrendim yasal olmayan şeyler yapmış. ve şuan tutuklandı.henüz mahkemesi olmadı ama cezaevinde işte.ve acı tarafı zaten hasta olan babasının eşimden 3 gün sonra ölmesi. cenazesinde olmaması.. nerdeyse 6 ay olucak tek gelişme yok. aslında haketmiyor hiç birşeyi. ama böyle bir durumda bırakıp giden olamadım yinee. oğlum büyüdü. 14 aylık şuan en çok ona üzüldüm sanırım farkında değil olanların mutlu bir bebek kendime bir hayat kurdum tek başına yaptım ayaklarımın üzürindeyin şükür güçse evet güçlüyüm ama yazıkk işte yazıkk. bu bir kabus diyorum bazen ama gerçeğin ta kendisi oysa