Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim (Hasret Moda)

Canım sanırım tesettürlüsün ,bu gelinlikler yakından çok güzel duruyor kapalı olarak da giyebileceğin en güzel gelinlik modellerinden biri.

Ben cok beğendim. Gelinlikte abartıdan ve gösterişten yanayım , mutluluklar diliyorum :)

Mankende nasıl durduğu değil bende nasıl durduğu önemli aslında canım ya..
Katalogdan çekmiştim bu resmi de modeli apaçık gösteren resim yok malesef..
Bakalım ben de nasıl duracak..

canım sizden sonra hasret modanın face sayfasına girdim gerçek gelinler üzerinde çok daha güzel duruyo modeller. kendi sitesinde çok abartılı durmuş ama facedeki resimlerini görünce çok beğendim hatta bayıldım diyebilirim. senin içine sindiyse beğendiysen sorun yok tatlım. annemle ablamlarada gösterdim onlarda bayıldı. çok modern buldular. tesettürlülere gelinlik bulmak epey zor ve hep alışagelmiş modeller var.bak favorimide eklim canım sana:)

Canım benim favori gelinliğim benimki olsun artık böylesi yakışır heheh

ama gelinim buuu incelemelisin

Peritozu Fotoğraf - Düğün Hikayesi : Derya & Hakan Evlilik Fotoğrafları

tatlım ben gelinliğine bayıldımmmmm tek kelimeyle . herkesin zevki farklı boşver herkesin beğenmesii bekleyemeyiz. seninle aynı tarz beğeniyoruz zaten. hadi bakalım ilk senin düğünün önce sen giycen bana söyle yorumlarını tamammı tatlım :) hayırlı olsun tekrardann..

sağol tatlım benim tamam yazarım mutlaka :)
Bugün gelinliğimi teslim aldım emeklerine sağlık harikalar yaratmışlar yine..Bundan sonrası kuaförümün elinde..Umarım bu güzelliği tamamlamayı başarabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…